Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marko73

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában kering az interneten egy cikk, amit a szemlelo.com jelentetett meg, mely elvileg címe alapján simán a segélyekről szól egy henyélő roma kisebbségivel illusztrálva a dolgokat, ám inkább a feltétel nélküli alapjövedelemre van kihegyezve hevenyészett stílusban. De nézzük meg, mi is pontosan…..
B-oldal TOP5 skinhead film EVÖR 2012.11.03 07:13:00
Lehet, ezzel a poszttal sokan vitatkozni fognak, hiszen egy önmagában kényes témakör filmes megvalósításait próbálja sorrendbe állítani. Előre szólok, nem kívánok definíciós vitába keveredni senkivel, de mivel mégis címet kellett adni a posztnak, a TOP5 skinhead film EVÖR…..
Egy valamirevaló punk évek óta annak reményében pásztázza a karácsonyi tévéműsort, hogy a két balfasz betörő ezúttal elkapja a kis Kevint, és felboncolja egy tapétavágó késsel. Sajnos minden jel arra utal, hogy ez idén is megmarad a vágyálom kategóriában. Mint ahogy az is,…..
marko73 2011.12.27 10:00:39
Továbbá: Fuck a Mod (Exploited), ami a Jingle Bells dallamára íródott: www.youtube.com/watch?v=2WqU-t7HS1M
Az egész Bollocks to Christmas EP, ahol a 4 Skins, Max Splodge, the Business és a Gonads játszik el egy egy karácsonyi nótát Oi! stílusban, a borító sem rossz (keressetek rá!). A Business például Elton John Step into Christmas c. számát dolgozta fel.
Persze ezt is veri a Boys (rendszeres karácsonyi kislemezükön Yobs néven futó) egyik borítója, amin a Run Rudolf Run című dal illusztrációjaként az Angliába menekülő - saját bevallása szerint a Németország és Anglia közti fegyverszünetet előkészíteni kívánó - Rudolf Hess látható piros orral: recordcollectorsoftheworldunite.com/artists/yobs/yobs.html
No, és akkor ahogy a bevezetőben ígértük, íme az első felvetés, ami egyébként egy indexes fórumtopicból származik, de végülis a topiclakóknak nem sikerült koszenzusra jutni az ügyben, a hatóság állásfoglalását pedig még nem hallottuk.(Illusztráció)Szóval a lényeg, hogy…..
marko73 2011.10.24 11:04:05