Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rucik.hu

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkeztek az új olasz rucik! Hihetetlenül csinosak!:) De ami a legjobb, karácsonyig 15% kedvezménnyel vehetitek meg őket! :)A képek alatt található ár már a kedvezményes! Hogy ne nektek kelljen utánaszámolgatni! :)   4 850 FT 4 350 FT 4 450 FT 3 500 FT 6 250 FT 4 950 FT 2…..
Stílussebészet AKCIÓZZ TE! 2010.12.13 18:50:00
És IGEN, megszületett a várva várt eredmény! Lezártuk az Akciózz Te! szavazásunkat,  összesítettük a beérkezett szavazatokat, és íme, itt van az a négy termékünk (klikk a képekre, ha érdekel a termékek akciós ára), amit Ti olcsóbban szerettetek volna látni! :) Úgyhogy…..
Nem tudom, Te milyen sűrűn nézel tévét. Én nem vagyok nagy tévérajongó, de a közelmúltban volt egy baromi jó sörreklám, amire felkaptam a fejem. Épp házavató buli van és a nő is, a pasi is körbevezeti a haverokat a házban. A nő megmutatja a gardróbját a csajoknak, a pasi a…..
A napokban volt a Miss World választás Vietnámban, úgyhogy emiatt sokat gondolkodtam rajta, hogy mitől lesz valaki jó nő? Ez gondolom, nem csak engem foglalkoztat, hanem a legtöbb nőtársamat! :) A magazinok, a média a tökéletességet hangsúlyozza: tökéletes alak, tökéletes smink,…..
Nemrég Hummingbirdie megkeresett minket a blogon, majd emailben is, hogy szeretne élni az ajánlatunkkal, hogy „keresetlen” ötleteinkkel, kicsit megreformáljuk az öltözködését!:) Küldött magáról egy egész alakos képet, mi egy kicsit megkritizáltuk (persze csak kedvesen…..
Hát, bármennyire is szerettem volna megúszni az idén, sajnos elkerülhetetlenül megérkezett a tél. Én személy szerint ennek nem örülök! :/ Sokáig még reménykedtem, hogy ha elég erősen gondolok arra, hogy maradjon meleg az idő, akkor az is marad. De úgy látszik nem szuggeráltam…..
Néhány évvel ezelőtt ezzel az üzenettel rémisztgettek a barátaim november vége felé: „A rénszarvasok elhagytak, a krampuszok sztrájkolnak, kibicsaklott a bokám és beleszorultam a kéménybe! Úgyhogy az idén nem jövök. Üdv: Mikulás.” Persze nem voltam már általános…..
Képzeld, úgy döntöttem, hogy filmet fogok forgatni, aminek Te lehetsz a főszereplője! Mivel profi filmrendező és forgatókönyvíró vagyok (nem is gondoltad volna rólam, mi? :D) Ezért kapásból két forgatókönyvet is készítettem, hogy eldönthesd, melyik szereppel tudsz jobban…..
Mi nők, imádjuk a teszteket. Legalábbis egy internetes felmérés bebizonyította, hogy a női magazinok jelentős része eladhatatlan lenne, ha nem tennének bele különféle teszteket. Jó, persze érdemes kritikával kezelni ezt a megjegyzést, de tény, hogy sok tesztnek valóban hasznát…..
Igaz, hogy a címben fegyvertár szerepel, de nem arra keressük a választ, hogy milyen új típusú Kalasnyikovok állnak rendelkezésedre, ha elviselhetetlen a kolléganőd, főnököd, a portás bácsi, stb. Hanem arra adunk választ, hogy mi a megfelelő öltözet a munkahelyedre. Igazából…..
A mai bejegyzésben arra keressük a választ, hogyan találj testalkatodnak megfelelő ruhát, ha alma formájú vagy! A rossz hír az, hogy nők esetében ezt a megjelenést a viszonylag magasabb férfi nemi hormon idézi elő. A fölösleges zsír a felsőtesten rakódik le, anyagcsere lassúbb.…..
5 hét múlva karácsony! A családi és céges bulik időszaka. Úgy érzed, nincs egy göncöd, amit felvehetnél? Vagy az idei ünnepekre szeretnél valami újat, jobbat, csinibbet? Kezdd velünk a karácsonyi bevásárlást! :)) Az ünnepekhez közeledve minden héten 3 terméket leárazunk! Nem…..
Elég nehéz úgy írni a homokóra testalkatról, hogy közbe ne kerüljön egy kis irigység is az írásomba! Képzeld el, egy év elején végzett amerikai felmérés szerint ennek a testalkatnak a látványa ugyanolyan hatást vált ki a férfiak fejében, mint a kábítószer. Elképesztő mi?…..
Egy korábbi bejegyzésben már részletesen elkülönítettük a különböző testalkattípusokat (ne feledd, szinte mindenki kevert típus!), úgyhogy most részletesebben azt vesszük górcső alá, hogyan öltözködj, ha combos-popsis vagy. Ne zavarjon, hogy a csípőd szélesebb, néhány…..
Ha megnézel egy divatbemutatót, vagy végiglapozol egy ruhakatalógust szinte minden ruhát ugyanolyan lányon mutatnak be! Magas, vékony nőkön. (És ha még egy kicsit gonosz is akarok lenni, akkor azt mondom, szinte olyan mindegyik lány, mintha klónozták volna őket, de szerencsére nem…..
Stílussebészet Sapira fel! 2010.11.05 21:18:00
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én mindig rettentően sokat szenvedtem télen a sapkaszezon alatt. Éveken keresztül nem találtam magamnak megfelelő sapkát! De kezdjük inkább az elején… Sajnos nem tartozom azok közé a szerencsések közé, akik csak kilépnek a lakásuk ajtaján…..