Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ramón

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyian háborogtak rajta, hogy tényleg kitörölhetetlen a legutóbbi U2-lemez az iTunesukból/iCloudjukból, hogy az Apple kénytelen volt egy alkalmazást csinálni, amivel tényleg törölhető a lemez. A direkt erre a célra létrehozott oldalon kapunk egy szigorú figyelmeztetést is, hogy ha…..
Ramón 2014.09.17 15:38:32
@Velato: Bárcsak újra ott tartanánk, hogy a Rolling Stone magazin bármelyik írását érvként lehetne felhozni.
..
Ramón 2014.06.24 11:53:58
@Sigismundus: mond, hogy csak ironizálsz, és amúgy érted a kép lényegét. Ha nem... hát nem...
Az atv hírműsorában a Rezesova-baleset rekonstruálásáról szóló riportot vezették fel éppen, a bemondónő pedig azt szerette volna elmondani, hogy míg a négy ember halálát követelő közúti balesetet okozó szlovák milliomosnő nem ment el a tragédia rekonstruálására, az…..
Ramón 2014.06.23 13:15:56
@Irgum76: ha az ember filmet, vagy sorozatot akar nézni, akkor bekapcsolja a tv-t, vagy a gépet és megnézi. Ha az ember comment blogra jön, akkor eredendően olvasni akar. Én nagyon bírom sixx-et, de ez tényleg egy faszság volt tőle. Én is munkahelyen vagyok, nincs hang a gépen, ergo lesegethetem a videót, de sosem tudom meg, hogy pontosan mit is mondott a nő. Tényleg kb 5 mp lett volna leírni azt a mondatot, és mellékesen odalehetett volna bökni, hogy aki vizuális élményre is vágyik, annak ott a videó. Ennyi.
Ramón 2014.06.23 13:16:45
@shitgun: a nevek alatt ölég sok vonal van, ergo téged is beleértve mindenki béna balfasz ;)
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
Ramón 2014.06.13 15:07:31
@♔batyu♔: el ám! Új autókra, 200 m2-es családi házra a Jóskának, meg ami a fantáziádba belefér. Hurrá, örvendjünk!
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Ramón 2014.05.13 08:16:42
@ivógéptanács: ez komoly kérdés? Úgy értem, mi a jobb, tudni, hogy ketten is jobban voltak nálad, vagy egy köpésre a győzelemtől pofára esni? Persze hozzáállás kérdése, de azért nem igaz, hogy nem érted.
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
Kétrészes választási elmélkedésünk első részében a rendszerváltás óta eltelt kormányok teljesítményéről emlékezünk tanulságképpen, néhány mondatban. 1990-1994-ig MDF-FKGP-KDNP kormány: A rendszerváltás utáni első kormány, óriási kihívásokkal és örökölt…..
Ramón 2014.04.02 14:21:35
@NyMark: az egyikre Gamma Leonis választ adott, a másik pedig egyenesen következik a hozzászólásaidból. Reagáltak neked elegen, még csak nem is bonyolultan megfogalmazva, de te minden ilyen hozzászólást lepattintottál azzal, hogy vagy nem érv, hanem személyeskedés (pedig nem volt az), vagy ez nincs így, mert te családod van, és látod, hogy nincs így (csodálatos, számokban kifejezhető érv).
Ezek után mit vársz? Minek pazaroljon bárki még rád pluszban az idejéből? high_up! leírta a lényeget, de te ahelyett, hogy átgondolnád, kiragadsz egy szót, és ezen lovagolsz. És pont erről van szó. Van a fejedben a világ talán legbonyolultabb szerkezete, de te nem vagy hajlandó használni. Pedig kéne.
Ramón 2014.04.02 14:37:09
@NyMark: sok pontot? Visszaolvastam. Volt egy facebookos valamid, meg a Standard & Poor's. A többi üres puffogtatás, mint az MSZP hazudott, meg lopott, most meg gyárak épülnek, meg családod van, és látod, hogy jobb. Ezek aztán marhára kézzelfogható dolgok.
Viszont ide figyelj, de fogadjunk, hogy az MSZP idejében is épültek gyárak, sőt le merem fogadni, hogy a Fidesz is lop, meg hazudik, és biztosan találok olyan családot, aki úgy gondolja, hogy 2010-ben a választás előtt jobb volt neki, mint most.
Érvelni akarj, akkor érvelj normálisan, de ne ilyen megfoghatatlan dolgokkal, mert ezek nem érvek, hanem semmik. Ezek mondatok, amik az általad elképzelt szivárványos világot vetítik olvasható formába.

Nem fogod megérteni, ugye? Nem, én sem hiszem...
Ramón 2014.04.02 14:38:48
@ob.szerver: igazad van, csak az ember munka közben elveszti a fonalat, és akkor jön ez.
Nem sokan ismerik TM Stevenst, pláne Magyarországon, pedig túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ő a világ egyik legjobb basszusgitárosa. Ha mi nem is, a nagy sztárok tudják, ugyanis nagyon ismert és megbízható sessionzenész. Van azonban egy zenekara, a Shocka Zooloo, amivel rendszeresen…..
A lenti egyveleg, ami az A Light In The Black, a Tarot Woman, a Stargazer valamint a Kill The King című Rainbow-dalokból áll össze, a most megjelenő Ronnie James Dio tiszteletére készült albumon lesz rajta. A This Is Your Life című albumon olyan zenekarok adnak elő egy-egy Dióhoz…..
Alaposan magára haragította az argentin közönséget Justin Bieber azzal, hogy lerugdosta és mikrofonállvánnyal lekotorta a hozzá a színpadra feldobott két nemzeti zászlót. Bár a kanadai énekes többször bocsánatot kért a hibájáért Twitteren, akár bíróság elé is kerülhet a…..
Ramón 2013.11.15 17:25:59
@hozzaszolo: aki a világ legjobb bokszolójával vonul be, annak bizony kurva sok pénze van. Aki egy nyomorult senkit fikáz, mint spLEEn, az valószínűleg kurvára érthetetlenül áll azelőtt, hogy ez az elbaszott hülyegyerek sztár lehet. Bár a mai világban...
A Blikk úgy tudja, hogy távoznia kell az Éjjel-Nappal Budapestből Szandikának, az információt azonban sem a szőke, nagyszájú szereplő, sem pedig a sorozat sajtósa nem erősítette meg a lapnak. "Szandi október végén forgatott utoljára, és nagyon sajnálja, hogy a jövőben nem…..
Ramón 2013.11.06 12:08:54
Jelen pillanatban is zajlik a Wacken fesztivál Németországban, ahol fellép Ihsahn is, így nem meglepő, hogy a buli délutánjára egy meet & greetet is meghirdettek. Az viszont már az, hogy váratlanul megjelent az eseményen Samoth is, és így lényegében az Emperor magja…..
Ramón 2013.08.03 12:58:50
@ptemee: jaj aranyoskám, mi bántja a kis szíved? Nem tetszik a zene, és már anyuért kiáltanál? Ha ennyire felzaklat, akkor rakd be újra a legújabb Justin Bieber lemezt, hátha megnyugszol, de feleslegesen ne dolgoztasd a szívedet olyan zenével, amit nem tudsz értékelni.
A black egyébként nekem sem a kedvenc műfajom, de legalább nem csinálok hülyét magamból azzal, hogy agyhalott módjára szidok valamit, mert nekem nem tetszik.
Louis CK a Daily Show-ban járt, ahol kérdezték az új filmjéről, és arról is, mit szól a Rolling Stone magazin róla írt cikkéhez. Mivel a lap legutóbbi borítóján az egyik bostoni robbantó képe díszelgett, CK elmondta magvas véleményét a sajtótermékről.  …..
A franciaországi Salon-la-Tour város közelében kedden letartóztatták Varg Vikernest, a Burzum főnökét és feleségét, írja a francia RTL rádió honlapja. Vikernes a vád szerint vérontást tervezett, jelenleg pedig fegyverek és robbanóanyagok után kutatnak a zenész házában.…..
comment:com Hodor harca 2013.07.13 10:00:00
Ehhez tényleg nem lehet és nem is kell semmit hozzáfűzni. ..
Ramón 2013.07.14 14:49:24
@Vera2000: azt látom, hogy egy ideje életcélod lett kurva okosnak lenni ezen a blogon, de mégis mi késztet erre? Szinte nem találni olyan bejegyzést, ahol ne jelennél meg és ne osztanád az észt. Komolyan ennyire unalmas az életed, vagy ez az egyetlen kiugrási lehetőséged, ha már a való világban nincs rá lehetőséged hogy légy valaki?
Ramón 2013.07.14 14:53:34
@rrrttttha: nem tisztem védeni őt, de azt áruld már el, hogyha valami nem tetszik, akkor miért nem görgetsz tovább, ahelyett, hogy időt és energiát ölnél abba, hogy olyan dologgal foglalkozol, ami szerinted szar, gyenge, sótlan, kínos? Ha engem ezen a blogon valami nem érdekel, akkor nem olvasom el/nézem meg, hanem megyek tovább. Ha kifogytam mindenből, akkor bezárom az oldalt, nézek mást, esetleg megpróbálom hasznosan tölteni az időt.

A legjobb, hogy most én is itt írok, de rohadt nehéz elmenni amellett, hogy ember ennyire buta lehet, mint te.
Hodor. Hodor! Hodor!! És még Dany, Clegane Sándor, A fal, Jaime Lannister és a legheteróbb szereplő. Ser Loras képzeletbeli online társkereső profilja. Érdemes a kamuoldalak alján látható "reklámokat" is átböngészni.  (via Funny or Die)  ..
Ramón 2013.06.26 22:48:44
@theus: egy nem túl bonyolult fiatalember.
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
Ramón 2013.06.16 12:17:04
@MrZombieEater: ilyen szépen még senki sem próbált megvédeni valamit, ami szar. "ez művészet, ez a hiphop" - beszarok :D
A Blikk infói szerint nem sokáig kell a munkanélküliek keserű kenyerét ennie Szebeni Istvánnak. A köztévé Híradójából egy óvatlan, adásba is bekerülő bazmegelést követően kirúgott tévést állítólag a SportKlub látná szívesen. A lap megjegyzi, hogy Szebenivel jól jár a…..
Ramón 2013.05.24 18:12:22
@duke64: én azt imádom, amikor folyamatosan a Realos, vagy a Federeres melegítőben jelenik meg.
Ez a pali egy bohóc...
Seth MacFarlane agymenése egy dupla résszel intett búcsút a 11. évadnak, ami felemás érzésekkel volt teli, de ez az egész évadra ugyanígy elmondható, és mivel inkább viccesebb volt, mint nem, így csalódottságra sincs igazán okunk. A Family Guy eléggé megosztja az embereket, van…..
comment:com Lilu kapta az X-Faktort 2013.05.17 10:00:00
Megvan Ördög Nóra helyettese az X-Faktor műsorvezetői posztján: az RTL Klub nem túl nagy meglepetésre a legrutinosabb személyt választotta a feladatra, azaz Lilut, aki a Csillag születik, a Szombat esti láz, a Feleséget keres a gazda és a Való világ háziasszonya is volt, szóval…..
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
Ramón 2013.04.04 20:50:03
@kabirjedi: ja, mert, ha valaki nem egy Jimi Hendrix akkor már fogja be a pofáját. Itt van a gond, hogyha valaki azt olvassa, hogy egy általa szeretett valamit/valakit megítélnek a saját véleményük alapján, akkor már egyből fikagépek. Komolyan ennyire egyszerű vagy? Ha neked tetszik, akkor örülök neki, nézegesd YT-n a klippet, de azért engedd már meg, hogy az embereknek meglegyen a saját véleménye, ami szerint ez a szám egyszerűen gyenge. Mondjuk gondolom, ha 4 noname arc rakta volna össze, akkor nem vernéd itt magad a földhöz...
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
A február 15-én Cseljabinszk felett felrobbanó meteorit közel 4800 épületben okozott kárt, a szétrobbanó szilánkok több mint 1200 embert sebesítettek meg A Meteoreső Oroszországban című műsorában a Discovery Channel most megpróbálja felderíteni a meteor-becsapódás okait és…..