Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jancsivitéz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
jancsivitéz 2011.02.09 10:01:55
@Caprica99: A kommentár semmitmondó és közhelyes az és nem az amit idéz. A poszt írója kommentált, azt állítja, hogy az idézett részek semmitmondóak és közhelyesek. Evvel szemben pont a kiemelt mondatok távlatosak, az egész együtt pedig igenis támpont, iránymutató az ország számára. Mivel nem szakpolitikusoknak mondja, nem kellenek az aprólékos részletek, arra sor fog kerülni a napi munkában. At ország mai helyzetének kíváló és emelkedett értékelése volt ez a beszéd, ami a többség számára is érhető (kivéve az agyilag gátoltakat és a funkcionális analfebétákat - e kettőből együtt egyébként több van, mint MSZ(M)P szavazó).
Közhely a beszédírókkal élcelődni, mint az LMP-s biológus szóvivő is. A beszédet Orbán Viktor mondta el, az ő beszéde, az ő véleménye.
Épp az semmitmondó, hogy egyes mondatokat kiragadva idéz a beszédből, de érveket, ellenérveket nem képes felhozni.

Végül azt írja: Mert közhelyeket és tartalom nélküli lózungokat már baromi sokat hallottunk. tegyük hozzá, hogy még többet írtak a szerzővel lelki rokonságban álló bértollnokok, liberális-baloldali szájhősök és lelkesen politizáló képzetlen amatőrök.
jancsivitéz 2011.02.09 10:04:10
@ze11: Azokat, akik a törvényben rögzített MAGÁNTULAJDONT nem tisztelik, azokat jogállamban BŰNÖZŐNEK hívják, és FÜGGETLEN bíróság elé állítják. itt NEM TESZIK.
De teszik, ld. elszámoltatás. LEsz is következménye, mennek Zuschlag után a dutyiba hamarosan, csak semmi pánik...
Mindenki megkapja a megérdemelt sorsát!
jancsivitéz 2011.02.08 22:52:09
@ojcabojca: A bizalom hiánya nem teszi árulóvá. Semmiképp se igaz, amit írt: "Kiszerződtem" az államból, nem vagyok igazi magyar, csak bolsi, libsi, meg efféle.

Én bízom Orbán Viktorban és másoakt is erre hívok. Ha bebizonyosodik, amit ellenfelei és ellneségei terjesztenek, akkor a többség meneszteni fogja. De addig érdemes és fontos együttműködni vele.Én is befejezem - mára...
Frissítés, 2021 május: látom, hogy a mai napig jönnek a kattintások erre a posztra, gondolom, sokan a jövő évi választások apropóján túrják elő ezeket a net mélyéről, hogy bizonyítsák, hogy a Fidesz a jó választás.  Nekik üzenem egyrészt azt, hogy Orbán egy GECI, másrészt pedig azt, hogy 2018…..