Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. _mmm_

0 bejegyzést írt és 1182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
Krisztián még nem kezdte meg az akklimatizálódást a pénzügyi rendszer összeomlása utáni világhoz, úgyhogy a kukacos csokoládétól teljesen kiakadt: Tegnap délután vásároltam egy Americana csokit az egyik CBA-ban, előtte természetesen megnéztem a csomagoláson szereplő…..
A Bodegának a Facebook oldalát már nem is tudom, hogy találtam meg, de az nagyon megfogott, hogy az akkor még ismeretlen admin belinkelte Heston Blumenthal tökéletes hamburgeres videóját. Ott és akkor meg is kérdeztem a hely elérhetőségét, és onnantól csak idő kérdése volt, hogy…..
A pontos helyet nem ismerjük, hol reinkarnálódott a kamikázé hagyományok polgári változata, de a csoda az csoda, a kerékpáros torpedó úgy ment át a tömegen, hogy nem talált el senkit. ..
Kisebb fejetlenséget észlelt Ned Stark az Apród.hu rendszerében. Ismerőse a "moderator@aprod.hu" címről kapott a hatékony hirdetésfeladásról baráti hangvételű szakmai tanácsot ittas állapotban. Az egyik ismerősöm felrakott egy hirdetést az aprod.hu nevű apróhirdetéses…..
dr. _mmm_ 2012.05.30 15:17:19
@atpijkamo: Na de az milyen már hogy ilyenekre nem szűrnek?? Elég béna dolog....
dr. _mmm_ 2012.05.30 15:21:43
@atpijkamo:
pl az üzenetküldő motor..

pl erre: @aprod.hu

pl így:
str_replace('@aprod.hu', 'kabbeafaszom' '$_POST['felado']');
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
Subba Faszkorbács: Kubai ritmus! 2012.05.25 11:04:00
dr. _mmm_ 2012.05.25 17:18:37
Tékozló Homár CIB vs Macintosh 2012.05.25 13:42:00
Péter sérelmezi, hogy a CIB nevetséges javás onlinebanki termináljában 10 év alatt nem sikerült megoldani, hogy OSX alatt is lehessen nyomtatni: CIB szolgáltatással kapcsolatban küldök észrevételel. A banknak sok éve vagyok ügyfele. Három éve váltottam Macintoshra és szerettem…..
dr. _mmm_ 2012.05.25 17:06:13
Naiv ügyfél fél évig keringett a Vodafone Kredit csomagja körül, míg végre sokadik egyeztetés után aláírta a határozatlan idejű szerződést. Amiről természetesen kiderült, hogy 2 év tarifahűségget írt alá: 2012.05.20-án a pécsi Árkád Vodafone márkaképviseletében…..
dr. _mmm_ 2012.05.24 13:54:33
@venturaa: De pl a telenornál a feltöltő kártyásra nincs hűség. Bemész, megveszed, lebeszéled, oszt jó napot.
Ha már alaposan megszigorították a büntetéseket, akkor legalább a posztban szereplő furgonosnak kijárna alaposan, főleg, hogy tudomásom szerint a hatóság félrevezetése már bűncselekmény. És bár egy "egyszerű" karambolból indult, Melinda mégis hosszú procedúrával kell, hogy…..
dr. _mmm_ 2012.05.23 16:00:19
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Csak tisztázzunk valamit:
ostorcsapás, ha nem vagy bekötve és HÁTRAFELE lendül a fejed. Ezért IS kötelező a fejtámla, és ezért is vannak olyan kocsik amelyikben hátulról történt ütközéskor a fejtámla még jobban előrenyomódik, csökkentve a sérülés veszélyét.
dr. _mmm_ 2012.05.23 16:22:46
dr. _mmm_ 2012.05.23 17:28:59
@kumkum: Logikus.. Én is azonnal mentőt hívtam volna. Márcsak 2 okból is.
1. nem tudhatod, hogy valójában milyen sérülést szenvedtél.
2. Később ez még jól jöhet ha kártérítést akarsz..
Egy igazi értéknövelt szolgáltatást fedezett fel M. Ő ugyan kihagyta ezt a lehetőséget, de még így is ugyanúgy véletlenszerűen szálhatott fel a Wizz Air gépére, mint az elsőbbségi beszállást megvásárló utasok: Múlt héten utaztam haza Varsóból a Wizz Air járatával.…..
dr. _mmm_ 2012.05.23 15:56:22
@hagyma: Ha jól tudom ez mindenhol így van. Kivetél a fapados. Ott oda ülsz ahol hely van.
Naiv ügyfélnek a T-Mobile azt mondta, hálózaton belül ingyenes az átirányítás. Csak egy 60 ezres számlával később derült ki, hogy mégse. Az eredeti tájékoztatást viszont nem találják, hiába rögzítenek elvileg mindent központilag: T-mobile-os történetem következik.…..
Lacit megtalálták egy fullos fantomtartozással. Se a bankkal nem volt kapcsolata, se a címét nem találták el. De nem is ez a lényeg, hanemhogy a Creditreform bíróságnak képzeli magát, és beidézget: Egy az egyben megküldöm a Creditreform levelét - idézését:) és a Magyar…..
Ideapad-tulajdonosoknak már késő bánat, a többieknek viszont közérdekű információ lehet laptopválasztásnál, ha tudják, hogy a Lenovonak már csak Thinkpadre van magyar szervizpartnere, amúgy küldik ki a cuccokat Lengyelországba. Sőt, embert nem lehet elérni a román callcenteren…..
dr. _mmm_ 2012.05.11 16:57:39
dr. _mmm_ 2012.05.12 21:09:53
@ergbertegon: Telefonos hibabejelentés alakalmával elég pontosan kikérdeznek, a hibajelenségről stb. Ha ldc hibás, akkor hoz azt és azt is cseréli.
dr. _mmm_ 2012.05.13 07:09:15
@analintruder: "psz.:30 nap után kötelesek kicserélni a szarjukat, ha nem tudják megjavítani... én már ezt várom."

Nem köteles.. Tessék elolvasni, és értelmezni a jogszabályokat.
Naiv ügyfélnek egy biciklivel és 2 gyerekkel nem sikerült sehonnan taxit rendelnie. Meg nem erősített értesülések szerint igazából már annyira rossz a helyzet, hogy a belvároson kívül szinte sehova nem szeretnek fuvarozni a taxisok este, mert mindenki ott cirkulál a kocsmák…..
dr. _mmm_ 2012.05.11 16:58:59
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: csont nélkül == Filézve
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
Múlt heti bejegyzésünk szerzője, Gábor eléggé kifakadt, mivel egy taxi vezetője feldühítette, ahogy előzött. Hogy tényleg jogosan-e, azt kettejükön kívül gyakorlatilag senki nem tudhatja, mivel az esetről sem fotó, sem pedig videó nem készült. A taxitársaság mindenesetre…..
Az Ipon elnézést kér naiv ügyféltől, amiért a futárcég elkavarta a gépét, ami nem a DHL volt. A javítás a beérkezéstől számított 15 munkanapon belül bekövetkezik: Tisztelt Homár! Telkoe jól leírta a lényeget. A tippelőknek pedig ezúton üzenjük, hogy valóban a memória…..
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
Nem is olyan régen még arról volt poszt, hogy az autósok nem használják a csepel-szigeti gerincutat. Már akkor is gondoltam, nem sokáig marad ez így, az autósok megszokják, aztán előbb-utóbb megjelennek itt is a hülyék. Heti rendszerességgel járok erre, és már többször láttam…..
Nyártól érdemes átállni teljesen Skype-hívásokra, azután ugyanis nem számolnak fel különadót. Más esetben hívásonként és smsenként 2 forintot fognak rádobni, az amúgy is jelentősen túlárazott szolgáltatásokra. Meneküljön aki lát! Tényleg 2 forint lesz percenként a…..
dr. _mmm_ 2012.04.23 17:59:57
@CID: 2ft lesz
dr. _mmm_ 2012.04.23 18:21:30
@CID: mivel az indított hívások, és a beszélgetés hossza naplózva van, ezért könnyen kiszámolható az adó mértéke. Max eddig te azt az adatot nem láttad.
dr. _mmm_ 2012.04.23 19:37:02
@CID: Lehet gyorsabban fog fogyni róla az összeg.
Gerinctelen dolognak tartom, ha valaki az általa okozott karambol után a felelősséget nem vállalva elhagyja a helyszínt. Ezen a tényen az sem változtat, hogy Gáspár autója nem sérült meg nagyon, bár szerintem egy lökhárító javítás sem olcsó egy fiatalabb (ha jól látom)…..
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
Übernaiv ügyfél boldogan vitte a haza és bontotta fel a saját talpán megállni képtelenre felpuffadt narancsleveket a Sparból. Aztán persze tényleg nem új dizájnról volt szó: az egyik doboz az arcába robbant, a másik csak a falra. Az üzletben visszaadták a levek árát, viszont a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..