Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajoci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2006 tavasza, választási kampány, Mikola István, a legendás mondatok: "Meg kell próbálni nyerni, de nemcsak négy, hanem húsz évre: "Ha négy évre nyerni tudnánk, és (...) utána mondjuk az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának, húsz…..
Ajoci 2010.10.23 23:43:05
@csernaja obca: A politikai kultúrát úgy értem, hogy a külhoni magyarok nehezen adnák a szavazatukat azoknak akinek köszönhetjük az 1919-es csőcselékuralmat, akik 1948-ban újra az életünkre törtek mikor hatalomra jutottak, akik az 1956-os szabadságharc leverése után évekig nyomorgatták népünket, akik a rendszerváltás után ide juttattak bennünket.
esetleg tájékozódás végett ajánlom ezt az írást:
hunhir.info/?pid=hirek&id=34451
Ajoci 2010.10.24 14:28:44
@csernaja obca: végigszenvedtem az ajánlott Kádár beszédét és a mellékelt híradós videókat de nem változott a véleményem, Nem értem miért gyalázza az 1956-os hősöket, míért nevezi őket köztörvényeseknek, remélem tájékozatlanságból.
Jó volna már egy kis fény ebben a sötétségben amit a külföldi kézben lévő médiák terjesztenek az országunkban, de azt mindenkinek saját magának kell megkeresni mert a távirányítón gombnyomásra nem érhető el az igazság. csak a gazság dicsérete.
Addig amíg nem tudjuk mi magyarok, hogy kik juttatták országunkat ebbe a helyzetbe addig ne is menjünk ki választani mert aztán csak csodálkozunk, hogy "anyám nem ilyen lovat akartam", ugyanis a farkas vedléskor csak a szőrét cseréli, a természetét nem.
Mindenkinek azt ajánlom: ha nem hiszi járjon utánna, mint ahogy a magyar népmesékben ajánlják.
Aki veszi a fáradságot az a neten mindent elérhet.
Ha az 1919-es eseményekről hiteles forrást keres valaki ajánlom a szemtanú naplóját::
Tormay Cécile - Búdosó könyvét
www.freepress-freespeech.com/holhome/tormay/okt31.htm

Ps.Ha ön még mindig ellenforradalomároknak tartja az én nemzeti hőseimet akik a külföldre szöktek a zsidókommunista megtorlás elől megértem, hogy nem akar nekik szavazati jogot adni... de azt hiszem ezt a keserű pirulát mégis le kell nyelnie.