Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viragszal

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jut az ember eszébe Spanyolországról? A szieszta, a fantasztikus ételek, a zene, a nők és persze a foci (már akinek). Pedig ez a nagyon izgalmas hely ennél sokkal több, ráadásul jóval bonyolultabb is, hiszen tulajdonképpen több országról beszélünk egyszerre. A nem is olyan…..
Praxis Így lettem skizofrén 2015.10.27 08:50:56
A történet 23 hónapja kezdődött, amikor célponttá váltam a lakásmaffiának, szervezett bűnözéshez kapcsolódóan. Egy ismerősöm kávéval kínált meg, senki nem gondolna rosszra, magamat sem tudom emiatt hibáztatni. Utólag okosabb az ember! Nos a kávéban volt valami, amitől kába…..
Nem igazán értem, hiszen magánrendelésen a teljes árat fizetik ki a betegek. Tisztelt Praxis!   Lenne pár körkérdésem hozzátok nyilván abból az okból kifolyólag, hogy több kommentelő orvos (vagy annak adja ki magát), így biztos tudja rá a választ:   MAGÁN(!) rendelésen…..
viragszal 2015.02.06 17:38:52
@csakmotyogok: de tudok ket helyen fizetni, mivel otthonrol nem leptem ki. Ugyh az elmult 8 evben ket helyen fizettem, de csak kenyelmi szempontbol, mivel viszonylag surun jarok haza. Viszont mivel az allami dolgokra varni kell, ujabban otthon is maganrendelesre megyek. Annak aztan meg tenyleg nincs ertelme, hogy "haromszor" fizessek vmiert. Itt is a munkaltato vonja a jarulekokat, uh ha akarnek se tudnek csalni :) de azert majd egyszer beregisztralok ugyfelkapura es megnezem mik vannak a nevemen, mert hallottam ilyen sztorikat nem is olyan regen h ha vkinek nem volt taj kartyaja v lejart egesz egyszeruen a doki mashoz irta a vizsgalatot :)
A cím igazságtartalmáról rögtön meg is győződhetünk, hiszen a Rich Kids az Instagramon előszeretettel tárja a „pórnép” elé életét, így most azt is, hogyan telt a nyári szünet. Kell hozzá gyomor. A rongyrázás magasiskoláját mutatják be a dúsgazdag papával és…..
A mai posztot olvasva már össze is pakoltam, hogy indulunk Ausztráliába, mert... mert csak. Na jó, azért, mert amikor Balázs az oktatásról ír, akkor konkrétan könny szökött a szemembe, hogy ilyen is van és nem csak H.R. Nem is beszélve a bürokráciáról, ha ezt egyáltalán annak…..
Pár perce kaptam egy sajtóközleményt a Menhely alapítványtól, ők vették gondjaikba Andrást is. Nagyon tetszett, amit láttunk náluk, amikor körülbelül két hete meglátogattuk őket, de a mostani közlemény társadalmi hatásait tekintve még izgalmasabbnak tűnik: kiderült, hogy…..
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..