Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neonbagi

106 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NEONBAGOLY FÉSZKE 2016.04.15 18:59:20
Ez itten egy próba ..
Kicsinység kivártam az illő gyász miatt, már épp ölögen használták ki harsány bunkósággal pro és kontra.Összegyűlt azóta egy pár billentyűzet után káltó történet, de amiről most írok, az a többinél valahogy jobban basz... izé, birizgálja a horgas csőrömet.Mégha…..
Mámeg az van itten, hogy szügyig dagonyázunk a nagy-nagy csigatévé biznicbuliban.Merhogyugye aztat mongyák a hírek, hogy a két közpénzen anyakocai méretekre hízlalt oligarhajellegű képződmény cicaharcba bonyolódott a médiapiacon.Hámitmongyak, ez várható vót. Má akkor…..
Mámegin csak nézek ki a fejembű, oszt tenyésznyúlként szaporodnak bennem a miafaszvan kezdetű kérdések Merhogy nézem én esztet a köpcös köcsögöt, aki mellesleg manapság Magyarország miniszterelnöke is egyben, amint a parlamenti pulpitusról az orcánkba ejakulálja verbálisan,…..
Mostanság az megy, hogy:pengedrót, kerítés, GYODA, ilyen tábor, olyan tábor, zóna, illegális, regisztrált, nem regisztrált, Röszke, Keleti, KÖKI, beengedem, nem engedem, kiengedem, nem engedem ki, van jegye, nincs jegye, van papírja, nincs papírja, szír, nemszír, álszír, Merkel,…..
Bár netszerte sokan vallják, hogy nem kéne foglalkozni a rövidgatyára vetkezett köpcösbrigád izéfürdői évi rendes fellépésével és van is némi igazságuk, azé néhány keresetlen szó csakcsak kikívánkozik a magamfajta hiszteroliberálbolsi magyargyűlölőből.Vagy mia rosseb…..
Árpi!Nehogy etünnyé nyaralni valami celebpuncival bazmeg!Szükségem van rád. Meg a Finkire is.Az jó húzás vót, hogy a kvesztorbuli, meg a vejkó ügyei egy darabig lekerűttek a napiendrül a halálbünti, meg a menekültügy felhabosítása miatt, de ez kevés, mer ezekbazmeg nem…..
Azé érdekes lehetett az elmútt pár nap a Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport, leánykori nevén a CÖF vezérkarának. Az amúgy idült önértékelési zavarban leledző társaság végig kellett, hogy nézze azt, hogy az Európa Parlament nyomatékos fenyegetésük ellenére, mégis…..
Háezbazmeg nem bírja abbahagyni.Arról írtam legutóbb, hogy a csuti köpcös futtya az ámokot országszerte és szartaszeneszét hánnya a népek pofájába a habonyiádákat. Mindezt azért, hogy elterelje a figyelmet kvesztorékról, a korrupcióról, a vejkómutyiról, a…..
Má a fészbúk is aztat tolja a pofámba, hohy nyolcvan napja nem írtam. Meghogy hétszázhatvankét ember már jó ideje nem hallott rólam.Dehát micsinájjon egy ilyen magamfajta hiszteroliberálbolsi kivénhedt firkászféle izéblogger, amikor napszámra kúrják pofán politikai terméknek…..
Háhogymikvannakmámegin?!Arról zeng a világ, hogy Magyarország miniszterelnöke egy szaporítóanyag.Meg az ötös számú párttagkönyv büszke, ámbár olykor tipikus fajbunkó tulajdonosa is. Megmég azis lehet, hogy sokan mások is, de őket még nem vette arra az aranyos szájára az a…..
Mosmeg azvan, hogy teljesen le vagyok targiázva. Vagymi.Má napok óta kétség és remény között vergődök, hogy vajon mostan mi lesz ezután a pártunk  és kormányunk, valamint sokat szenvedett népünk agyhalott fideszes része által szarta-szene széjjel olvasott, nézett, valamint…..
neonbagi 2015.01.24 18:39:17
@hjutka:
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ezután ez mennyit hoz majd a konyhára.
neonbagi 2015.01.24 19:06:12
@hjutka:
Hát a Tulajdonoslajosnak természetesen.
Bár inkább maratt vóna ott, ahol eddig vót. Merhogy ilyenkor, amikor előkerül a fasztuggyahonnan, mindíg tele van szalajtva hemoglobinnal, vagy miatökömmel.Ésakkor kajakra nekiáll fullba tolni a kretént. Hogyaszongya, az útdíjbuli jó. Meghogy próbaüzem. Meg gépházzaj.Meghogy ha…..
A NEONBAGOLY FÉSZKE Best of 2014 2014.12.31 16:33:32
Néhány mondat a 2014-es fészekaljából. "Képzeld, ezek a szarháziak má azzal jönnek, hogy amilyen szélkakas üzemmódban vagyunk, ha tennének ránk dinamót, nem is kéne atomreaktor."(2014 február)"Azt is elárulhatom, hogy a Fidesz leváltása az elegáns kívülállóként…..
Mámegin azvan, hogy akárhova nézek, akármit olvasok, gejzírként törnek föl belőlem, a miafaszvan kezdetű kérdések.Mermitis lehet kezdeni azzal, hogy az Eu meg a NATO az amerikaiak kottájából jáccik.Amerika meg ugye a Fletóéból.Sőt, mán a fletóék pénzelik az Obamát…..
neonbagi 2014.12.04 20:14:16
@hjutka:
Mosolyogni én sem nagyon, mert ez már kész röhej.
neonbagi 2014.12.04 21:26:27
@hjutka:
Akkor képzeld el, hogy mi van vidéken, ahol a faluban a polgármester az egyetlen munkáltató a közmunkán keresztül és a segélyeket is ő osztja.
Élet-halál urai, és ők szervezik a választásokat is.
Tudom, háperszehogy tudom, bizonyos szint fölött már nem illik írni a Szíjjártóról. Mostan nemis igazából az ország legfőbb zselés cövekjéről lesz szó, hanem az ő gyerekkori győri fidelitasos cimbijéről, az ő focistatárs házicsicskájáról, a Benkő Szilárd nevezetű…..
A NEONBAGOLY FÉSZKE Cetlik 2014.11.06 17:42:00
Mámegin sajnos csak perceim vannak az írásra.Mióta blogolok, az a szokásom, hogy mindenféle füzetecskékbe, cetlikre leírom, ami eszembe jut, oszt ha van időm archíválom és ha kell előveszem.Hámostan előveszem ezeket írás helyett.Bocs. Álmomban két gombolyag voltam és saját…..
Óbazmeg mekkora buli van mámegin itten.Ezek a mocsadék usákok szopatni akarják a mi sikeres, összefogott nemzetünket.Mégazajó, hogy mértékadó sajtónk, meg a frissen kinevezett külügyminiszterünk éberen vigyáz a hon érdekeire és nem engedik, hogy az amerikai karvajtőke elsárgult…..
Az a helyzet itten sajnos mámegin, hogy a hülyeség elért a világunk végire, ottan meg csak lóg lefele, mint egy elcseszettül nyújtott cafrangos rétestészta az asztal szélirül.Merhogy teszemaszt mire gondújjak, mikor csak arról lehet tudni, hogy mahónap helyhaválasztás lesz,  hogy…..
My dear Mr. CÖF! (or WTF) Tájékoztatom önt, hogy levelét megkaptam és ezúton mondanék önnek köszönetet azért a pár vidám percért, amit szerzett vele nekemnek.Amikor pár éve meghallottam, hogy az ön imádott prime ministere, akit itt a White Házban magunk között csak little…..
Még valamikor régesrégen, a bagolyfészek előtti időkben eccer eztet találtam írni róla:"Végy egy Kiszel Tünde szemöldöke és hat pár félretaposott rendőrcsizma lópokróc alatt megesett egyéjszakás kalandján fogant létformát, aggyál rá armani öltönyt, meg guccsi cipőt,…..
Máhogy abban, hogy kurvaország ez baszki, akárhonnan nézem is.Itt vót teszemaszt ugye a minap, a lenyel... izé... lengyel barátaink által (v.ö. dwa bratanki) felplankolt eset a felcsapot farkú orosz vezér, meg a felcsuti püffedt pávatáncos orális afférjáról. Azér az az eléggé…..
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
Olyanokat lehet olvasni mostanság, hogy a minimálbér nem éri el a még a létminimumot se.Meghogy annyian leledzenek napról-napra a létminimum alatt, hogy a statisztikus állami főbazmegok megse merik mondani, hányan is vannak.De a félig-meddig éppen felálló.....(hehe, most ezt egy…..
Asszem, hogy mosmá mindenki láthattya, hogy úgy saccperkábé mire is gondút a köpcösviktor, amikor aztat tolta az ország népének ábrázattyába, hogy sokminden lesz itten folytatásilag, de konszolidáció, na az aztán nem.Hámáméris lenne? Nem lehet lazítani, csapataik harcban…..