Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Battlestar Galactica

0 bejegyzést írt és 432 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy éven át  képviselőként volt szerencsém nyomon követni mit művel Papcsák Ferenc Zuglóban, hogyan számolja fel szisztematikusan az önkormányzatiságot. Végignéztem mint tette bábbá a képviselő-testületet,  cserélte le sorra személyes ismerőseire  a hivatali dolgozókat,…..
Viktor, há' saját magad ütöd! Eddig kellett várni az összefogott baloldal első kreatív megmozdulására, kéremszépen. Ez egy ügyes, szépen összerakott videó, jó alapötlet, jó kivitelezés. Pláne nagyon sokat segít, hogy nem hagyják beszélni benne Gordont, akinek a "nagy…..
A Forbes csütörtökön megjelent  számában öt oldalon keresztül kérdezzük a TV2-csoport két vezetőjét, akik 2013 utolsó napjaiban bejelentették: ők lettek a tévétársaság új tulajdonosai – ezt sokan kétkedve fogadták, másokat sejtve a háttérben. A több mint egyórás…..
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
Az Orbanizmus szoborparkja. A kezdetektől fogva hülye ötletnek tűnt. Már akkor sem volt világos, miért kell ehhez új házakat építeni, amikor akad bérelhető ház vagy lakás bőven. A kormány valódi választ erre a kérdésre azóta sem adott, csak valami hangzatos utalás…..
 „ez olyan kínos ügy, hogy nem lehet a Viktorral sem megbeszélni”. Valamiért ez a hangfelvétel jutott eszembe mikor azt olvasom megint, hogy ez a mi Ferink ismét meghívásos alapon - és a legteljesebb titokban - intézi a kerület építési közbeszerzési ügyeit. Várnai szerint…..
Spanyol politikai elemzőnk az ellenzéki összefogásról. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.                ..
Istenes Balázs terepszínben kezdi a műsort, és mintha nem érezné annyira jól magát a bőrében/ruhájában, mert az egész összefoglalót végigbakizza - csak kéne az a súgógép, meg a megírt szöveg ezek szerint, Józsi ugyanis nem egyenlő Zsótival, és Szájmonnak van kabalaállata,…..
Battlestar Galactica 2014.01.17 21:24:42
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Na, az biztosan rárabolna. Behívhatnák, hogy legyen egy kis pornóval feldobva a villa!
A Világbank adatai alapján tavaly októberig 2043 millió dollárt küldtek haza az itthon maradtakhoz a külföldön dolgozó magyarok. Az összeg forintban 530 milliárd, ami magyar GDP 1,8 százaléka (összehasonlításképpen ez több mint a fele a teljes mezőgazdasági szektor GDP-hez…..
Több mint két évvel vagyunk a magánnyugdíj-pénztári rendszer szétverése után. A Ténytár a kezdetektől nyomon követte a változtatásokat, így most a megmaradt magánnyugdíjpénztárak 2013-as hozamainak nyilvánosságra kerülése apropóján összegezzük, ami az elmúlt három…..
Battlestar Galactica 2014.01.13 21:40:15
@uud: Én is kb. ennyit buknék, de szívesen bedobnám a közösbe!

Amúgy nem tudnál egy ilyen fasza troll mellékállást szerezni nekem is az elvtársaidtól, mint a tied?
Kocsik szinte mindig feltűnnek a filmekben, és előfordul olyan helyzet is, amikor nagyobb szerepet kapnak, mint 1-1 emberi karakter. Az autós filmekben ugyebár elengedhetetlen kellék, de van olyan is, amikor nem a kocsikról szól a film, és mégis találkozunk benne egy olyannal, aminek a…..
Gondolom, nem csak nálunk része az ünnepeknek a rokonlátogatás. Évente egyszer eltöltünk pár napot a barátnőm családjával, de ez a kisebbeknek dögunalom. Amíg a családtagok a bejgli - halászlé - házi pálinka szentháromságba merülnek, addig a gyerekek kirámolják a szekrényt…..
A mai posztot olvasva már össze is pakoltam, hogy indulunk Ausztráliába, mert... mert csak. Na jó, azért, mert amikor Balázs az oktatásról ír, akkor konkrétan könny szökött a szemembe, hogy ilyen is van és nem csak H.R. Nem is beszélve a bürokráciáról, ha ezt egyáltalán annak…..
Ez a mi önkormányzatunk ingatlanbizniszben élenjár. Olyan előnyös cserét bonyolítunk éppen, hogy a mintáért sírva jön könyörögni a donaldtramp, és egyenesen Papcsák Feri előtt térdelve fogja fújni orrból a takonybubit, ha nem kapja meg a receptet.  Zugló megkapta az…..
Oké, nyilván már az effektek miatt sokkal jobb volt, úgyhogy erről ennyit. Viszont mostanában (december 8-án) volt a BSG újraindításának 10. évfordulója, úgyhogy összeírtam, mit szerettem benne és mit nem. Ami jó volt Ahogy leszámolt a posztapokaliptikus otthonosság…..
..
Battlestar Galactica 2013.12.05 23:12:39
Gyermekkoromban rajongtam a "bolondvárakért". Talán jobban, mint az igaziakért. Ugyanis - mint oly sok más gyerek - én is szerettem volna egyet csinálni, és a sopronbánfalvi Taródi-vár vagy a székesfehérvári Bory-vár kézzelfogható bizonyítéka volt annak,…..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Battlestar Galactica 2013.10.20 10:31:13
Még januárban, a doni áttörés hetvenedik évfordulóját követően írtunk arról a szenzációszámba menő fotóanyagról, amelyet id. Konok Tamás gyalogsági őrnagy és haditudósító századparancsnok fotóhagyatékából válogatott és mutatott be egy kiállítás részeként a…..
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
(Annak, aki most kapcsolódna be: A bloggerekről - hiánypótló bejegyzés) Na, sikerült találkoznom a harmadik amerikaival is;). Vele már vagy 3 hete leveleztünk, és végül sikerült összehozni, igaz, volt egy pont, amikor majdnem sarkon fordultam. Az történt ugyanis, hogy már…..
Na, végre, Szigetszentmiklós és a bukaresti vereség után újra öröm érte a hazai MSZP-DK-E14-PM lelkes kis csapatát (a továbbiakban csak MSZP): ha már a pályán nem ment a győzelem és emelt fővel nem tudnak veszíteni, megóvták hát a mérkőzés eredményét - és ennek valamiért…..