Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolláth Zoltán

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ami ebben a sétálóutcában látható, sok mindent felülmúl. Szomorú vagyok...Több kérdés is felmerül:Mit világít meg ez a fényvető? A fény töredéke aránytalanul nagy kontraszttal megvilágítja a műtárgy egy kicsiny részét. A többi rész az ég felé, esetleg az arra…..
Egy utcányi furcsa világítással találkozhat az, aki Pécsett a Ferencesek utcájában sétálgat az esteli időszakban... Az itt alkalmazott lámpatesteknél különösen fontos a megfelelő tervezés, beállítás: a fény felfelé indul útjára, és egy tükröző felületről jut az úttest…..
Zavaró Fény Mi a zavaró fény? 2010.12.15 12:51:00
Zavaró fény: az a fény, ami káprázást, birtokháborítást, az égbolt mesterséges kifényesedését, vagy bármi más nem kívánatos környezeti hatást okoz. Fényszennyezés: Az égbolt mesterséges kifényesedése Az égbolt megnövekedett fénysűrűsége, ami felhők…..
Csillagnéző túra a Meteor TTE-vel november 6/7. 18 óra - Simonfa, Meteor Turistaház A túra november 6-án szombaton este indult, kezdő és végpontja a simonfai Meteor turistaház volt.A túra résztvevői indulás előtt a Meteor turistaháznál.Egy kis tanulság a túra végén:p {…..