Regisztráció Blogot indítok
Adatok
túró

11 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egy egyéni fragmoviet szeretnék bemutatni! Ez a fragmovie nem egy clanról szól hanem 1 játékosról. Szerintem a movie nagyon jóra sikeredett csak gratulálni tudok hozzá. Nekem nagyon tetszett, jók a zenék alatta, és nagyon hangulatos...
Túrós Citrom Black Flag 2007.08.19 14:13:00
Az együttes, a Bad Brains-hez hasonlóan, egy igazi hardcore punk-legenda. A los angeles-i punk szcéna egyik úttörője. A zene kevésbé hardcore, ha Bad Brains-hez hasonlítjuk, de viszonylagos lassúsága ellenére is agresszív. A 81'-es Damaged egy nagyon jó punk/hardcore-punk album, de…..
A nagymúltú kaliforniai punkok végre eljönnek Magyarországra. Gondolom ők nem szorulnak bemutatásra. Előzenekarok :Semmi Komoly, Reflected. Emberek, ezt nem szabad kihagyni!..
Túrós Citrom Túró meg citrom 2007.08.13 12:53:00
Az oldal a talán egy kicsit ismeretlenebb de értékesebb zenekarokról szól. Mindegyikről pár sor, ha pedig kell küldök linket ahonnan lehet tőlük anyagokat leszedni.Nem kell félni nem a kommersz szarságokat áll szándékomban a nyakatokba zúdítani, hanem az érdekesebb szarságokat..
Egy francia manageres játék, ahol kizárt, hogy az ember órákat játsszon vele, mert annyira játszhatatlan és nem élvezhető.Magadtól kell rájönni mindenre, és az embernek nagyon gyorsan elege lesz belőle.A filmjelenet az "Iraki misszió" című filmből van. Kiadja a Caesar…..
A pornó még nem érte el a fejlődés végpontját, vannak benne lehetőségek, na. Ezt onnan is lehet tudni, hogy nem jutott még eszükbe tudományos köntösbe csavarni az egész éjszakán át tartó csömöszköléseket. Bezzeg az úgynevezett ismeretterjesztő csatornák. Ők…..
A Homár hagyományosan csípi a kifacsart humorú Skittles-cukorkareklámokat, így a legújabb darabot Önök sem kerülhetik el. A hétvége kínzó kérdése is ehhez kapcsolódik: hogyan nyúlhatták le a cukordílerek az összes jelentős egyházi és állami ünnepet? A helyes megfejtéseket…..
túró 2007.08.18 16:10:42
turoscitrom.blog.hu/
Ez az én blogom,nézzétek meg! Sok zenéröl szövegelés!
Feri nájsz fesztivál!Nincs vége, hiába, sosincs vége. Most jön a Feri nájsz fesztivál!..
túró 2007.08.18 16:10:25
turoscitrom.blog.hu/
Ez az én blogom,nézzétek meg! Sok zenéröl szövegelés!
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
túró 2007.08.18 16:09:30
turoscitrom.blog.hu/
Ez az én blogom,nézzétek meg! Sok zenéröl szövegelés!
Rossz PC játékok sorozat iwiw 2007.08.17 13:11:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel fenn vagyok.Az első aki megkérdezi mit írjon be a keresőbe nem lesz visszajelölve ;)..
túró 2007.08.18 16:08:54
turoscitrom.blog.hu/
Ez az én blogom,nézzétek meg! Sok zenéröl szövegelés!
Vajon megveszi-e az ember az "Airborne Hero D-Day Frontline 1944" játékot, ha látná, hogy a játékot egy Mission-Failed nevű cég készítette?Oké, talán igen, szerintem frappáns név (mindenesetre le a kalappal az öniróniájuk előtt).De az már talán mindenképpen…..
Hölgyek, urak, ő, itt balra, Kasey Kazee, a Kentucky állambéli Ashlandból. Igazából el sem tudjuk képzelni, miképp tűnhetett számára jó ötletnek az, hogy ragasztószalaggal alaposan körbetekert fejjel menjen a sarki közértbe rablásból kifolyólag. A hatás fokozása érdekében…..
túró 2007.08.15 19:39:42
turoscitrom.blog.hu/
Ez az én blogom, nézzétek meg! Lesz még sok zene!
Kezdem megtalálni a stílusomat. Szilaj Feri a nevem.Átsztájlingoltam magam ebben a giganagy mobilturkálóban.Voltam balkáni kávbój, pöti franszuá, végül mötál lettem, öcsém, mötál. Addig cserélgettem a cuccaimat, amíg büdös lettem és halálfejes. Szóval hívjatok inkább…..
Akkor ide kattintva kérjen tanácsot a bölcs géptől. Don B azonnal küldött egy másik hiperlinket, amiből kiderül, ilyen már volt politikaiban, magyar fordításban is, de az azért kevésbé vicces. ..
Ez biza egy vérbeli ska-punk banda, de nem az a langyi, Madness-szerűség. Ez gyors, vidám, szókimondó. Tudom hogy sablon ez a pikáns, pimasz, provokatív klaudiás faszság, de rájuk valamelyest igaz. Hatan vannak, New Yorkból jöttek, és nagyon jól küldik. Kezdetben az énekes Jeff…..
túró 2007.08.15 22:52:33
Túrós Citrom Ratatat 2007.08.15 22:47:00
Igen, ez a nevük, de ezt az ember legalább könnyen megjegyzi. Szeretem az elektronikus zenéket, mondjuk nem progresszív tekknó vonalat, inkább a chillout féleségeket. Mint például amilyen a Ratatat. Bár ez nem is az a tipikus elektronikus zene, hanem gitár + elektronika.…..
A Homár nem egészen érti a felháborodást, miért baj, hogy kiöntötték félméteres beszélő műanyagfigurába a Nirvana sajnálatos sorsú frontemberét, de van, akinek ez szúrja a szemét, úgyhogy lehet itt is foskolódni. Még segítünk is: Smells like Coutney Love. Hamarosan a…..
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..
Túrós Citrom Nyugodtabb vizek... 2007.08.14 18:12:00
Most, az előzőekhez képest jöjjön egy-két nyugisabb zene. Kezdjük rögtön a legjobbal: Sublime. Szerintem sokan ismeritek, bár ahhoz képest hogy külföldön mekkora neve van, nálunk nem olyan elterjedt együttes, pedig megérdemelné. Egyébként ismét egy hibriddel van dolgunk.…..
Kovács Ákos nem ismeri a Feritívít. Hát öregszik, na...Pontosan, szépen, ahogy a sztár megy az égen, roxtárnak csak úgy érdemes lenni. Mindenkit végigkérdeztem, hogyan kell azt. Meg ism mondták. Csajozni, inni. Ez még nem volna bonyolult, de állítólag gyakorolni is kell. Az már…..
Olaszok, ukránok, svédek és hollandok kúlnak látnak bennünket.Nemzeti identitásom elôbb kivirágzott, mint a párkapcsolatom, kedves Maca. A külföldiek azt gondolják rólunk, hogy végtelenül szabad csapat vagyunk. Azt is mondják, hogy náluk ilyen fesztivált nem lehetne megrendezni,…..
túró 2007.08.15 14:53:46
turoscitrom.blog.hu/
Ez az én blogom,nézzétek meg! Sok zene lesz még!
Subba Vegytestvérek reloaded 2007.08.14 17:26:00
Nem lehet eleget váladékozni a magyar írott és elektronikus média állapotáról, különös tekintettel az úgynevezett zenei újságírás mélységeiről, ezért most röviden emlékezzünk meg a Sziget egyik vidám mozzanatáról, a Chemical Brothers sajtótájékoztatójáról, amiről…..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
túró 2007.08.13 19:07:29
turoscitrom.blog.hu/
Minden nap egy új együttesről írok !
Sokféle zenei stílus!Még csak ma indult a lap,de mindannap legalább egy új írást szeretnék feldobni!Nézzétek meg!Kösz!
Túrós Citrom Bad Brains 2007.08.14 14:03:00
A feketék szerepe a zenében, felbecsülhetetlen, stílusukat, életérzésüket mindenféle zenéhez hozzáadták, amihez hozzányúltak, és nagyon sok stílus hozzájuk fűződik.Azonban a punk zenében nem túl nagy szerep az övék. De 79'-ben megjelent Washingtonban a Bad…..