Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bence21

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jó ideje igyekszem számon tartani, hogy egy-egy színész hányszor érinti a vietnami témát, de csak nemrég jutott eszembe, hogy ez akár egy posztot is megérne, már csak azért is, mert olvasóim közt is akadnak filmrajongók. Épp ezért most bemutatnék néhányat azok közül, akik – szerepük szerint –…..
Bence21 2017.12.10 00:11:34
Shirin küldött is egy videót, ahol megnyerte az utolsó Streets Racer pályát! Azonban elég fura, mert szemmel láthatóan jobban tapad a kocsija, az ellenfelek más autókkal versenyeznek! Valamint több dologban is különbözöt még az ő játéka (pl intró sem volt). Köszönöm…..
Bence21 2007.12.03 14:02:25
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Rossz PC Juniorok Call of Duty 2007.11.16 22:50:00
Call of Duty-t mutatja be nekünk a goodpcgames.blog.hu szerkesztője Marci 92. Mint tudjuk a MOHAA nagy -nem titkolt- vetélytársa ami nem a sablonszerű 'egyzsemélyes hadsereg'-et követi hanem visszaadja a harctér összevisszaságát, káoszhangulatát :)..
TÖRÖLT VIDEÓ A sokat vitatott játék by h4tred..
Bence21 2007.11.11 21:18:54
Rossz PC Juniorok XIII bemutatása 2007.11.10 20:30:00
Íme MARCI92 XII-ról szóló játékbemutatója. A goodpcgames.blog.hu -n megtekinthető a másik videója is :) Megyjegyzem aki szereti az amnéziás történeteket ajánlom a  Chaser nevű játékot...
Régebben én is csináltam egyet egy igazán rossz játékról amiben szerencsére nem lehet továbbjutni.Fontos: ajánlott lehalkítani az elején! Megjegyem Spongyabob rondább 3D-ben mint 2D-ben ráadásul a többi szereplő sem néz ki jobban. Elnézést a hangomért de hajanli 1 után…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
Bence21 2007.10.18 18:33:55
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Bence21 2007.10.15 16:49:06
Bence21 2007.10.15 18:46:46
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
Bence21 2007.10.10 15:21:17
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Látom, nem hagyott benneteket sem nyugodni az igen férfias hableány képe, kaptam rendesen saját verziókat. A legjobbakat megcsodálhatjátok itt. Beküldte: Norba,Latka-X,Bálint,Roly,Froster,Shirin,NaccsanyiEDIT: Na ez az utolsó a témával kapcsolatban, de ExtremE beküldött egy borítót,…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Bence21 2007.09.29 13:27:43
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Bence21 2007.09.18 21:22:03
Eléggé megdöbbentem, mikor többen írták, hogy benne vagyok az aktuális PC Guruban.Bevallom, számítógépes újságot mér évek óta nem vásárolok, szóval, ha ti nem írjátok, nem is tudok róla :POthello volt olyan rendes, és legépelte nekem a rövid szöveget, és meg is kérdeztem…..