Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noco Cojumbo

5 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Noco Cojumbo 2019.01.14 08:59:25
@FCUK5: ez a bejegyzes most inkabb arrol szol, hogy mikepp van az, hogy a partatlan magyar televizioban megmondjak a fuggetlen szakertonek, hogy mit kell elmondania.

erted-e a problemat?
A magyar hatóságok Dezső András oknyomozó újságírót vádolják és nyomást gyakorolnak rá – közölte a Committee to Protect Journalists nevű szervezet...
Noco Cojumbo 2018.11.12 20:19:35
@paraszthajszal: nagyon rosszul tudod/gondolod. egy ugyved.
Noco Cojumbo 2018.11.12 21:05:12
@paraszthajszal: erdekes, az en korrupt ugyfeleim nem azert uzletelnek ezzel a vejjel, mert olyan rendes, sikeres vallalkozonak tartjak, ahogy pl a rogannal sem a tisztessege miatt keresik a kapcsolatot, meg meg sorolhatnam.

en nem tudom, hogy egy hozzad hasonlo, a vilagot a tizedik emeleti panelbol szemlelo embernek miert jo a szabadidejeben alavalo embereket mentegetni, akiknek a te fele bugris senki egy apro lyukas garast sem szamit, es csak azert nem gondoljak azt, hogy akar fordulj is fel, mert vagy olyan kreten allat, hogy rajuk szavazol es meg veded is oket. es nem erdekbol! hanem mert ilyen fasz vagy!
Noco Cojumbo 2018.11.12 21:33:48
@paraszthajszal: azt ugye tudod, hogy a pesti sracok az egy kormanypenzbol fenntartott magazin?

amugy az elobb irtam le, hogy en kozvetenul, szemelyesen ismerem ezeket a koroket, amit nem hencegesnek szantam, csak gondoltam hogy legalabb nem leszel olyan hulye, hogy utana azzal probalsz ervelni, hogy belinkelsz egy a kormany altal fizetett cikket.

es pont ez volt a lenyege a mondanivalomnak: vannak emberek, akik ezeket az embereket ismerik, es ezeknek a leghihetetlenebb latni, hogy ezeket a faszjankokat utolso verig vedik a hozzad hasonlo faszok, MINDEN ERDEK nelkul. mert van, aki legalabb gazdag lesz. de hogy a te fajtad miert csinalja, az egy geci nagy rejtely.
Subba Nem velünk, rajtunk 2018.10.17 08:03:12
Összefoglaló agyhalottaknak és 2010-ben kómába esetteknek B)..
Noco Cojumbo 2018.10.19 15:00:41
@Dr Szopjatokle Mind: azt tuttad h a fideszes megmondóemberek röhögnek h mán mit be nem szoptok ti faszok? honnan tudnád, sose láttál közelről egyet se, csak a tévébe.

azt tuttad h a rogán-félék nagyon örülnek, hogy a faszagyú főnök kitalálta, hogy miután kinyírta az ellenzéket itthon, kimegy egy nagyobb játszótérre migránsozni, mert amíg azzal van elfoglalva, többet tudnak lopni? pontosabban olyat is ellophatnak, ami nincs megmondva nekik, hogy ellopható?

és tudod miért beszélnek erről ilyen nyíltan? mert bizonyos körökben aztán főleg teljesen egyértelmű h lopnak meg kicsinálnak mindenkit, aki nem elég fideszes, vagy útban van, vagy csak pont eléri a főnök ingerküszöbét a kritikája.

persze nyílván aki nem teljesen sötét migránsrettegő, vagy egy geci faszszopó, akit senki nem zavar, még az se, ha az anyját megbasszák, csak az orbán csinálja, az eddig is tudta, meg eddig is zavarta.
A tanszékvezető egyetemi tanár tételesen cáfolja a vádirat állításait, és megállapítja, a szegedi városvezetők nem követtek el jogellenes cselekményt. ..
Noco Cojumbo 2018.10.15 16:44:08
@Borondot jol pakoljatok be lippsik: a mostani dolgaira gondolok, korlatolt baratom. most o a piacon tevekenykedik, ott meg mindenki arra keri fel es oda hivja, ahova akarja, es ha ez nem tetszik valakinek, az biztosan nem demokrata. es nincs olyan, hogy jogallami szakerto, butus. persze neked seged fogalmad nincs semmilyen jogi dologrol, ezert beszelsz ennyi zoldseget. amugy a te ertelmezesed szerint a vitya is a regi, kommunista jogot tanulta, ahogy kb az osszes jelenleg fontosabb ugyeszi, alkotmanybiroi stb posztot betolto, fidesz altal kinevezett ember.

viszont a solyom laszlo, na pl o nagy demokratanak nevezheto, hiszen o rakta le tobbek kozt a magyar demokracia jogi alapjait, aztan mostanaban megis fossa fikazza a jelenlegi “demokratikus” rendszert.
Noco Cojumbo 2018.10.15 16:48:13
@Minden ballib bérretteg: nem szoci logika, hanem a hutlen kezeles gyakorlatanak a biroi alkalmazasa.

ez azt jelenti a mai magyar hatalyos jog szerint, es nem a kommunistak szerint, hogy ha van egy ceged (mondjuk te ezt mar csak elkepzelni tudod), akkor ha egymilliardos arbevetel mellett van mondjuk 900 millio forint koltsege, akkor ha a ceges hitekartyaddal kifizeted a 60e forintos magan szallasodat, akkor kvazi hiaba a ceg vagyonat csapoltad meg, de attol meg nem buncselekmeny.
Noco Cojumbo 2018.10.15 16:50:12
@Soha ne tegyel haver a fekete lora: hiaba valtogatsz profilt, ugyanaz az egy fasz vagy.
Az az érvényes karszalaggal rendelkező személy, aki a rendezvény végén a legtöbb kullancs csípéssel rendelkezik, nagyobb eséllyel fertőződhet meg a rohadék kis vérszívók által terjesztett Lyme-kórral, és agyvelőgyulladással, mint a többiek. Legyetek büdösek!..
Már akkor is ő volt a rivaldafényben, amikor minden idők egyik legsikeresebb lánycsapatában, a Destiny’s Childban énekelt. Aztán a feloszlás után Beyoncé megalapozta szóló karrierjét a Dangerously In Love című lemezzel, bár sokaknak addig is úgy tűnt, hogy a Destiny’s Child…..
Noco Cojumbo 2014.02.02 10:05:09
@lars: jajj de kemeny bacsi...
Subba Fel van véve!!!!!!! 2014.01.16 13:48:06
Nem baj ha nem beszélsz angolul, de az sem, ha igen, úgysem fogod érteni. Viszont ekkora jókedéllyel mikor találkoztál utoljára? Na ugye. ..
Noco Cojumbo 2014.01.20 12:09:50
@Benedek_Úr: én örömmel fogadtam
Besza-behu gyerekek! Biztosan állíthatom, megtaláltam 2010 legrosszabb filmjét. A XXI. században eleve fura cápás-szörnyes filmtől várni a csodát, de amit a lenti film, konkrétan a Sharktopus előzetesében látni, arra nehéz magyarázatot találni. (Pedig az IMDb szerint is létezik a…..
Noco Cojumbo 2010.12.16 08:38:18
@nosferato: te meg a rohadt életbe, ha kitalálok egy poént, ne írd le előttem, jó?
"Számomra a Helyi Théma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország" - nyilatkozta Vitézy Tamás, az ingyenes hetilap tulajdonosa tavaly novemberben a Népszabadságnak. De vajon mit fog szólni…..
Noco Cojumbo 2010.12.15 13:18:18
@akkor most mi van?: régóta figyellek! te mosdatod az összes blogon az összes bejegyzésnél a szeretteidet!

rád is rakok egy nagy vörös csillagot!
Noco Cojumbo 2010.12.15 13:37:07
@akkor most mi van?: akkor helyesbitoleg, de nem azert, hogy veletlenul is normalisnak tarts:

az magatol is feltunik egy ido utan, ha az osszes fideszes baromsagrol szolo cikk alatt valaki hatalmas gyerekfurdetest veget. es egy ido utan megjegyzi az ember a neved. a sok hulyeseg miatt, marmint.
Tisztelt Fiatalok, Fiatalokat kísérő kedves apukák, esetleg jobb karban lévő anyukáik! A szórakoztató klubok, diszkógömbös zenebonáldák parkettjein még mindig a diktatúra fals, disszonáns hangjai kopognak! Demokratikus államunkban már szinte minden demokratikus, ahol az…..
Erről sokat vitáztunk így szakmai körökben, és arra jutottunk, hogy Niki Beluccinak például ajánlott, bár nem vagyunk teljesen képben, hogy akkor ő a mai napig is egy szál csöcsben tolja, vagy már a férje Dj Antonio játszik-e egy szál faszban.  Oszi végül a kérdés…..
Ti elhiszitek ezt még? Ha esetleg nem volna világos, a MySpace.com-ról van szó. Még márciusban versengett időnként a címért a magyarorszag.hu, de azt legalább lecserélték, ha a zsenialitás szele nem is érintette meg őket. Miért szar a MySpace? Azért, mert rá van kattanva a fél…..
Noco Cojumbo 2010.11.03 11:00:57
Mielőtt megindulna a buziskodás, hogy a Fásy Zsülike júliusban már a századik fellépésén is túl volt, és talán már el is vesztette, nekünk meg csak akkor volt meg az első, azért leszögezném, hogy korábban külön-külön azért már játszottunk. Én például a haveromék…..
Időről időre néha mi is belebotlunk a többi hazai dj-be, aztán gondoltuk, hogy így szakmai szemmel veletek is megosztanánk a benyomásainkat, ami nektek sem árthat, mert amíg mondjuk ti megcsavarodva ügettek rájuk, addig mi azt is kihalljuk, hogy már nem a szöget veri az amatőr, hanem…..
Nem tudjuk van-e olyan olvasó, aki esetleg még nem dj, de amennyiben van, azoknak szeretnénk egy kis kedvet csinálni a műfajhoz. Például dj-ként lehet a pult alatt szopatni. A csaj djk meg szophatnak, és addig betesznek egy cédét. Ez nem városi legenda, ez tényleg így működik. De…..
Noco Cojumbo 2010.10.25 16:46:54