Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MFE

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. október 8-án a Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték Makovecz Imrét. 76 évesen ment el közülünk, sok mindent megélt. Egyes időkben többet, máskor kevesebbet beszélt róla a média. De eleget ahhoz, hogy mindenki megítélhesse Őt. Ez az ítélet attól függött,…..
Újságírói bravúrokkal összefabrikált, hivatkozásokban és referenciákban szegény művét tegnap mutatta be Brüsszelben Lendvai Paul. Magas vérnyomású, magyar történelem iránt érzékeny, a magyar helyzettel tisztában levő és a napi politikát nyomon követőknek nyugtatókkal,…..
Rehabonline Az Al Capone-akta 2011.03.22 22:46:00
 A Perjátszó Kör invitál minden kedves érdeklődőt "Az Al Capone-akta" című kétfelvonásos perjátékára.Időpont: 2011. március 23. (szerda) 19.30. Helyszín: ELTE ÁJK, V. Egyetem tér 1-3, I. emelet  Aula Magna   ..
 Az EHA tagjai közösen ünneplik március 15-ét, melynek keretében részt veszünk a Nemzeti Múzeumnál szervezett állami megemlékezésen. A megemlékezést követően egy közeli helyre beülünk kávézni, borozni, teázni, sörözni.Minden Olvasót szeretettel várunk!Találkozó:…..
 „Csak az emberek dűlnek ki, hitük megmarad másokban, és ez a fő.”Tormay Cécile mérlege kritikusai szerint: fasiszta, antiszemita, irredenta, nacionalista. Azonban saját vagy kapott ellenszenvünk nem tehet oly szemellenzőssé minket, hogy az egyes írok, költők…..
A megbomló képzetű valóságtagadók futószalagján folyó demagóggyártás szűnni nem akaró termelése egyre-számra veti ki magából az újabb és újabb skizofréniával egy polcon említhető betegséggel kezelendő hangoskodókat.Manapság egyre több dologról, amit látok jut eszembe…..