Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corze

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokunk problémája, hogy bürokratikus hazánkban hiába szeretne az ember áttérni a digitális ügyintézésre, nem lehet. Aki üzlettel, munkával foglalkozik az nap, mint nap kapja a papírokat. Szerződések, számlák, munkaügyi papírok, apeh levelek, papírok az autóval kapcsolatban és…..
corze 2011.04.18 19:14:10
@Rung András: Kedves András

Igazad volt, pici felháborodva írtam írásom (bele ragadva más problémáim), igazából jobban belegondolok, van aki nem látja meg saját hibáit... "Igazából az egész élet a tanulásról szól"

Igazából sajnos én csak "Okos emberekkel találkoztam akik osztották az észt, mögöttes munka nélkül"

Én elkövettem azt a hibát, hogy nem mélyültem bele az írásokban, így már bele mélyülve...látom a hibát én követem -el. (bejegyzésemmel)

Így én is példáztam --- mivel bele ragadtam személyes problémámat.. levelembe, és ahogy elnéztem más is néha ezt teszi a munkájába. --

Felháborító levélre számítottam mikor megnéztem email fiókom (láttam a címzettet), és meglepődtem milyen kulturált hangnemű volt.

Hát sok sikert kívánok...azt hiszem rendszeres látogatója leszek Blogodnak. (amedig tudok)
Üdv:
autózz! Traffipax minden áron? 2011.03.20 10:00:00
Ez a poszt olyan rendőröket helyez előtérbe, akik a szabályokat be nem tartva teremtettek veszélyes helyzetet. Én azért továbbra sem általánosítanék a rendőrökre, bár a posztban leírt szituációk valóban nem tesznek jót a testület megítélésének. Azt tudjuk, hogy a rendőrök…..
corze 2011.03.20 13:41:37
@Sparhelt: De ez még talán korrekt....mint hogy szembe állni a forgalommal, és ha valaki kap egy durrdefektett.

Akkor gyászolnak, sírnak, verebek...és díszlövés...

nem az lesz a fejfájára írva élt 10 évet,

trafipaxolt 25 autótt.
corze 2011.03.20 13:56:32
@Noname Cowboy: meg kérdem egy alkoholista kamionsofőr haveromat kocsikázom arra, van ott egy jó Pub

:)
Jól látta Tibi, valóban nem volt még ilyen poszt itt korábban, pedig sok történetet kaptam már és osztottam meg veletek, jópár téma újra meg újra előkerül. Ennél viszont különösen érdekelne, hogy volt-e már másnak is hasonló tapasztalata és rájött-e, hogy mit akartak…..
corze 2011.03.20 13:48:19
Sajnos valóra vált az autósok legrosszabb álma, ellopták az autónkat.

Sikerült úgy idöziteni a tolvajoknak, hogy pont lejárt a hitel megszűnt a casco és hopsz, 2 hónap és nincs autó. mint mindenki ilyen esetben elkezdtem keresni ellopott autómat, majd szembesültem vele, mennyi becsületes megtaláló van.

www.pointcar.hu

Kaptam pár telefont és ajánlatott az ellopott autóm visszavásárlásra, de mint kiderült csak a pénzemet akarták kicsalni. próbálkoztak az autópályás trükkel, majd egy cég keresett, meg aki állítólag ilyen autók felkutatásával foglalkozik, és mire egyezséget kötöttünk a Budapest II. ker rkp megtalálta ellopott autónkat, picit megrongálva.

Még jó hogy mentünk bele semmilyem előre fizetésbe, mert különben az már veszett fejsze nyele lett volna. Kicsaltak az autópályára, ott egy kilométer kő tövében... indult a játék...tovább itt olvasható nem kopizom be az egészet

www.pointcar.hu
Akik már régóta követik az egykori óbudai polgármester és a Sziget "se veled, se nélküled" kapcsolatát, azok Tarlós István főpolgármesterré választása óta várták a csiki-csuki állapotot bemutató szappanopera újabb évadát. Nem is kell csalatkozniuk, mert itt a…..
corze 2011.03.20 13:32:19
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
corze 2011.02.19 21:04:54
Biztos te is tapasztaltad már, hogy a gyorséttermek plakátjairól rád kacsintó hússal, sajttal, zöldséggel megpakolt hívogató szendvicsek csak a reklám részei, a valóság ennél sokkal kiábrándítóbb. Ugyanis ha túl jutottál a több perces várakozáson, a nem túl kedves, flegma…..
Pár nappal ezelőtt az Index már spoilerezett kicsit, most eljött az idő, hogy hivatalosan is megerősíthessük: a blog.hu mától mobilsablonnal is elérhető!  Ezentúl, ha kedvenc blogodat mobilon nézed, akkor a telefonokra optimalizált verzióval fogsz találkozni. Csak a lényeg:…..
corze 2011.01.07 21:40:53
A mai napon a délutáni órákban érdekes dolog fogadott. A Google Adsense hirdetések egycsapásra megváltoztak weboldalaimon, méghozzá abszolút pozitív értelemben. Az eddig megjelentetett hirdetések helyett sok és abszolút releváns új reklám jelent meg honlapjaimon és első…..
corze 2011.01.07 21:38:14
 Styxx már a múltkori toldis poszttal is bizonyította, hogy találó és szórakoztató lehet megszokott témákat abszurd környezetbe helyezni - mi több, a mi kedvünket is meghozta hasonló írásokhoz.Ma ismét ő, hasonlóan szokatlan kerettel és megdöbbentő…..
corze 2010.10.20 13:08:14