Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anzágo

225 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZABÓ SZABOLCS ÉV VÉGI ÜZENETE Tisztelt Csepeli Polgárok! Az elmúlt év sok bánatot, és persze sok örömöt is hozott számunkra. Minden bizonnyal egészen máshogy élte meg az óévet, aki vesztese, mint aki nyertese volt annak a folyamatos „szabadságharcnak”, amit a Fidesz…..
Anzágo 2013.12.31 17:09:52
Sok millió forintot dobott ki az ablakon teljesen fölöslegesen Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester (önkéntes rendőr, ügyész, bíró, felelős kiadó, stb.) és társa, Ábel Attila alpolgármester (önkéntes ítélet-végrehajtó, kiadványszerkesztő, stb.). Inkább…..
A csepeli önkormányzat közpénzen üzemeltetett hivatalos szócsövén, a csepel.hu hírportálon keresztül  Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester egy olyan imádság, pontosabban "áldóima" terjesztésére kéri a csepelieket, amelyik felvezetőjében az…..
Csütörtök hajnalban a biztonsági szolgálat emberei erőszakkal és fenyegetéssel megpróbálták eltávolítani az éhségsztrájkolókat az éhségsztrájkra kijelölt helyről. Nagy-Navarró András tájékoztatása szerint rájuk akarták zárni a mobilkerítést, hogy az…..
Újabb videót fújt be a szél szerkesztőségünkbe. Rágalmazás vádjával indítottak eljárást a csepeli bíróságon Borbély Lénárd fideszes XXI. kerületi alpolgármester ellen, aki történetesen országgyűlési képviselő is. Erről is mélyen hallgatnak a helyi hivatalos…..
Budapest, 2011. december 28., szerda (OS) - Világméretű szolidaritási akciót kezdeményez az éhségsztrájk ideje alatt törvénytelenül kirúgott tévések védelmére és a hasonló eljárások megelőzése érdekében a vegyipari ágazat. A VDSZ tehetetlen gyávaságnak minősíti a…..
Vox előző írása a kerületvezetők kéretlen leveléről és küldeményéről szólt. Mások azt tették szóvá, hogy a Csepeli Hírmondó legutóbbi számában Németh Szilárd fideszes polgármester magához ragadta, kisajátította az áldásosztás privilégiumát. Kizárta ebből még…..
Köszönet az asszonyoknak, feleségeknek, társaknak, édesanyáknak, akik a legtöbbet tették és teszik a születés ünnepéért, a karácsonyért. Helyettünk írta ANDRASSEW IVÁN: Karácsony van, és mondtam a feleségemnek, hogy azért se fogok a Klubrádióról beszélni, az…..
A Csepel újság minden olvasójának békés, boldog karácsonyt, kellemes ünnepet kíván a szerkesztőség ..
Anzágo 2011.12.25 00:01:19
@Verdade nua e crua: Nagyon köszönjük a jó kívánságokat és a biztatást! Folytatása következik...
Borzalmas dolog történt Csepelen! Bár Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár előzetesen titkosított csütörtöki látogatása, fóruma sem akármi, de ez még önmagában elviselhető. Csepel már sok mindent kibírt. Ha azonban a Fidesz vezette XXI. kerületi önkormányzat hivatalos…..
Csepel büszke lehet Németh Szilárd fideszes polgármesterre (képünkön), mert megelőzte a korát és Deutsch Tamást.A XXI. kerület első polgára megérezte az idők szelét, valahonnan neszét vette, hogy az ugratás időszaka jön. Ezért ragaszkodott Csepel több évszázados címerének…..
Vasárnaponként adventi gyertyákat gyújtogatnak, kedden már a gyűlölet tüzével játszadoznak a XXI. kerület fideszes vezetői. Több mint egy éve képtelenek bármilyen eredményt felmutatni. Egy dologgal pótolnának mindent: a mutogatással. A visszafelé mutogatással. A Németh…..
Tisztességes, tényszerű önkormányzati tájékoztatás nélkül maradt hétfő óta Csepel. A november 21-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen a Fidesz Németh Szilárd polgármester vezényletével szétverte a csepeli művelődési és kulturális hálózat eddigi rendszerét,…..
Minden előzetes tájékoztatás nélkül beszüntette az adását az önkormányzat helyi televíziója, a Csepp TV. Hétfőn, november 21-én a rendkívüli képviselő-testületi ülésen még arról döntött a fideszes mameluk többség, hogy nem újítják meg a társaság…..
Törvénytelen és embertelen döntéseket hozott Németh Szilárd polgármester elnökletével a XXI. kerület fideszes városvezetése a csepeli önkormányzat mai rendkívüli ülésén.A "Javaslat költségvetési szervek megszüntetésére" és a "Javaslat a CSEPP TV Kft.…..
Ma délután öt órától a Kossuth téri Károlyi-szobornál a köztársaság 1918-as kikiáltására emlékeznek. A rendezvény szónoka Tamás Gáspár Miklós filozófus lesz. November 16-a az első köztársaság 1918-as kikiáltásának évfordulója. Ezért hirdették meg a…..
Csepel fideszes önkormányzati városvezetői a közpénzből működtetett csepel.hu –n népszerűsítik saját magukat, és ott teszik közzé az Orbán-kormány meg a Fidesz pártpropagandáját szolgáló információkat. Ezeket szolgai módon, változtatás nélkül másolja a…..
Mintegy kétszázan tiltakoztak élőláncot formálva  a Kossuth téren József Attila szobránál, azt követelve, hogy a tér átrendezésének ne essen áldozatául a költő szobra. A költő szobrát körülvevő demonstrálók az ellen is tiltakoztak, hogy a Fidesz-hatalom nemcsak…..
"Legjobb lett volna ezzel a lendülettel egészen 1844-ig visszamenni. A mai Kossuth tér akkor még Tömő tér néven hulladéklerakóként szolgált, oda hordtak minden szemetet, mocskot. Utóbbi szempontjából, azon túl, hogy ráhúztak egy impozáns, neogótikus épületet, olyan nagy…..
Csendes megemlékezés keretében felavatták a tragikus körülmények között elhunyt Takács József és Papp László síremlékét a Csepeli temetőben október 28-án. A két márvány síremlék elkészítésének költségeit a csepeli önkormányzat viselte - adta hírül a…..
„Jogunk van egyetemre járni!”, „Volt egy álmom: a diploma”, A röghöz kötés 300 éve kiment a divatból” - ilyen transzparensekkel vonultak fel a hallgatók a Hallgatói Önkormányzatok Országos Szövetsége által rendezett tüntetésen. A Nemzeti Erőforrás…..
„Csepel új vezetése, Németh Szilárd polgármester, Morovik Attila, Ábel Attila alpolgármesterek és magam is a törvény által adható legalacsonyabb fizetést vesszük fel…” - nyilatkozta Borbély Lénárd fideszes alpolgármester abban a cikkben, amelyben elképesztő…..
Németh Szilárd, a XXI. kerület jelenlegi fideszes polgármestere (baloldali képünkön) az erdei fülesbagolyt (fotónkon Németh Szilárdtól jobbra) használta fel saját politikai karrierjének építgetéséhez. A bagoly véleményét előzetesen nem kérte ki. Igaz, másokét sem hallgatja…..
Hatvanhét évvel ezelőtt, a második világháború sújtotta Magyarországon, 1944. október 15-én, Horthy Miklós kormányzó sikertelen kiugrási kísérlete után, az  itt állomásozó náci német fegyveresek támogatásával a Szálasi Ferenc vezette Nyilaskeresztes Párt puccsal…..
Elhunyt Herskó János Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, a Magyar Mozgókép Mestere.  Herskó Jánost 85 éves korában, hosszan tartó, súlyos betegség után szerdán Budapesten érte a halál.A rendező, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Két emelet…..