Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerkesztő73

452 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 1-jén lép hatályba az "életvitelszerű közterületen tartózkodást" 150.000 forinttal vagy akár 60 nap börtönnel büntető törvénymódosítás, ezért holnap az ország és a főváros több pontján bejelentett demonstrációként kint töltjük az éjszakát. Ha te is…..
Újabb nagy kormányellenes tüntetések lesznek a hétvégén. Négy szakszervezeti konföderáció támogatja a közszolgálat védelmében szombat délelőttre meghirdetett demonstrációt. Az MSZOSZ, a Liga, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma és az Értelmiségi Szakszervezeti…..
Semmivé foszlott a fülkeforradalmi Fidesz-kétharmad a Parlamentben kedd hajnalban. A Fidesz a szokásos trükközéssel úgy irányította a napirendet, hogy a sok millió embert közvetlenül érintő Munka törvénykönyvéről szóló vita hétfő éjszaka kezdődjön el. A Fidesz…..
Rendkívüli képviselő-testületi ülésen döntött, a csepeli közművelődési intézmények további sorsáról az Önkormányzat döntéshozó testülete. November 21-én eldőlt: a Csepeli Művelődési Központ jogutód nélkül szűnik meg, intézményei /Királyerdei Művelődési Ház,…..
Családtagjai, barátai, tisztelői ma délután egy órakor a Fiumei úti temető ravatalozójában és szóróparcellájánál vettek végső búcsút Benkő Viktornétól, aki október 25-én hunyt el. A gyászszertartáson méltatták a köztiszteletben álló pedagógus, köztisztviselő,…..
A Magyar Festők Társasága november 26-án, szombaton Csepel polgármesterének és képviselő-testületének címezve nyílt levelet tett közzé az artportal.hu képzőművészeti hírportálon.  Az aláírók a november 21-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen a fideszes…..
Négy autó ütközött egymásnak  Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton szombat délelőtt. Mucsi Nóra, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy "az eddigi adatok szerint a balesetnek három-négy sérültje van." A négy gépkocsi…..
A Csepel újság információi szerint a csepeli önkormányzat képviselő-testületének tegnapi, november 24-i ülésén az önkormányzati Csepp TV stábja nem készíthetett felvételt a vitáról és az elfogadott döntésekről, így valójában már csak a fideszes vezérkar hivatalos…..
Mire használják a Csepp TV-t a fideszes városvezetők? Azt nem engedték meg nekik, hogy a csütörtöki, árememlésekről döntő képviselő-testületi ülésen felvételt készítsenek. Péntek délelőtt aztán kivezényelték a stábot Németh Szilárd és Ábel Attila magánszámához.…..
         A lakbéremelés után emelik a gyerekek étkezési térítési díját, az építményadót, a közterület-használati díjat, a helyiségek bérleti díját, bevezetik a telekadótMai , délután öt órakor kezdődő képviselő-testületi…..
Az ivóvíz ára átlagosan 3,6 százalékkal, a csatornahasználati díj közel 4 százalékkal emelkedhet január 1-jével, ha a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdán elfogadja az erre vonatkozó javaslatot.  A Fővárosi Vízművek Zrt. 3,6 százalékos díjemelést javasol, ebből a…..
Az önkormányzati választások óta folyik az előző időszak eredményeinek tudatos leértékelése, meghamisítása. A szándék egyértelmű: teljesen mindegy, hogy miért, de el kell érni, hogy a korábbi időszak szocialista vezetőit bíróság vonja őket felelősségre,…..
Kié a véres Lábnyom?.....Pánikban volt?.....Eredménytelen szembesítés.....Ítélet jövőre?..... Folytatás januárban, túl a harmadik éven...Továbbra is rács mögött Kun Tamás és Deme GáborJanecskó Kata (index.hu) tudósítása: Váratlanul bőbeszédűvé vált az idei utolsó…..
A XXI. kerület képviselő testületének november 21-i ülésén a Fidesz-KDNP-s többségnek  mindössze egy órára volt csak szüksége, hogy a csepeli közművelődési hálózatot gyökeresen felforgassa. A kormánypártok csepeli városvezetési gyakorlata duplán tanulságos: életre…..
Ez szégyen! A Németh Szilárd polgármester vezette XXI. kerületi fülkeforradalmi fideszes mameluk-sereg óriási, elévülhetetlen szégyene.  A Csepel újság értesüléseinek közlése után a XXI. kerület vezetői hosszas titlkolózást, sötétséget követően végre…..
Csepelen, az Akácfa utca és a Szabadság utca jelzőlámpás kereszteződésében egy rendőrautó összeütközött egy Volvó személykocsival. Olyan erejű volt az ütközés, hogy annak következtében  a kocsik kettétörtek egy beton villanyoszlopot és kidöntöttek egy közlekedési…..
A fülkeforradalom most a portásfülkéknél tart Csepelen! Németh Szilárd polgármester (képünkön) környezetéből származó hírek szerint már  a biztonsági őrök sincsenek biztonságban a XXI. kerületi polgármesteri hivatalban! A köztisztviselők, közalkalmazottak után ők…..
Ismét az IMF-hez kell fordulnunk –, megbukott a kormány gazdaságpolitikája. Sok jele volt a várható bukásnak. Leginkább a gazdaságban. De elindult az ország „újjáépítése” is. Eredmény: „elfogyott az ország hitele”. Az emberek sem tudják már fizetni a…..
A Csepel újság értesülése szerint Csepel egyik legnagyobb értékének, a művelődési hálózatnak a szétverésére készül a XXI. kerület fideszes vezetése. Várhatóan a Csepeli Művelődési Központ (CSMK), több művelődési ház, a Csepel Galéria, a tanuszoda, valamint a csepeli…..
A Csepel újság értesülése szerint nyolc csepeli szociális bérlakásba költözhetnek pestlőrinci lakosok. A hivatalos XXI. kerületi média eddig erről sem szólt semmit. Úgy tudjuk, a megállapodás korábban született meg a két fideszes polgármester között.Mint emlékezetes, az…..
Két hír 2011. november 17-én Az első: 16 óra 10 perc, MTI   GYORSHÍR - Új típusú együttműködésről tárgyal az IMF-fel a magyar kormány Budapest, 2011. november 17., csütörtök (MTI) - Az IMF szokásos éves gazdaságpolitikai konzultációjának keretében a kormány …..
Öngyilkos lett kilakoltatása közben egy férfi a főváros III. kerületében.A III. kerületi San Marco utcai lakásnál csütörtökön délelőtt jelentek meg a végrehajtók.A lakásban élő 57 éves férfi a végrehajtás során kivetette magát a harmadik emeletről. A lezuhant férfi…..
Vajon miért titkolózik a Szent Imre téri vezérkar? A Csepel újság értesülése szerint ugyanis november 21-én hétfőre újabb rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze Németh Szilárd XXI. kerületi polgármester. Erről azonban csütörtökön 11 óráig egy árva szót…..
Csakazért is Károlyi! címmel tartottak megemlékezést szerda este az első köztársaság 1918-as kikiáltásának évfordulója alkalmából Károlyi Mihály szobra előtt, a Kossuth tér szomszédságában. A felszólaló köztársaságpártiak élesen bírálták a kormány szegényellenes,…..