Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wsx

82 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen átlagos YouTube felhasználó voltam. Nem akartam sosem saját csatornát csinálni, vagy influenszerkedni, még feliratkozásom is csak egyetlen egy volt. Majd elkezdtem nézegetni a Popper Péter videókat, amelyeket más felhasználók töltöttek fel. Ezek Mesterkurzus címen futottak, és általában…..
Sokszor mondják az emberek, hogy megbocsátok, de nem felejtek. Ilyen nincsen. Ha valaki folyton azzal kel, és fekszik, hogy milyen múltbeli bántásokat kapott kollégáktól, férjtől / feleségtől, családtagtól, gyerektől, vagy a pénztárostól a boltban, akkor ez teljesen megmérgezi a napján, hetét,…..
Tesztek Ticwatch Pro 3 teszt 2020.11.19 09:33:19
A Ticwatch egyre népszerűbb gyártóvá kezd válni, és mivel korábban Ticwatch Pro (nem 2020-as modell) órám volt, ahogy megjelent a Ticwatch Pro 3, a korábbit lecseréltem. Az órát Aliexpres-ről, a hivatalos Ticwatch Official Store-ból rendeltem, ahol, ha nem lenne vírus, és rendesen megérkeznének a…..
Ez, amit én gondolok. Puncs.hu 2020.09.11 12:20:19
A Puncsról Igen, ez nem az a puncs, hanem az oldal, ahol nők, és férfiak ismerkedhetnek. 2 hónapot töltöttem az oldalon, előfizetést vásárolva, férfiként, és gondoltam, hogy megosztom a tapasztalataimat, és benyomásaimat. Mondjuk, hogy középkor felett vagyok, amennyiben 30 évet középkornak veszünk.…..
Talán túl sokszor foglalkozom ezzel a szexuális témával, de hát férfi vagyok. És, mint tudjuk, egy egészséges férfinek, legalább 3 naponta van szüksége a szexre. Ez, sok nő számára, teljesen érhetetlen dolog, és nem is igazán lehet elmagyarázni, hogy 3 nap elteltével mi történik. Egy egészséges…..
Évek óta a szakmában vagyok. Látom az új hirdetőket, valamilyen szinten ismerem a régieket és sokszor elképedve, teljes ledöbbenéssel látom, hogy mennyi igénytelen, "torz" alkatú, semmilyen szinten nem nőies, bármikor utcáról vagy kocsmából felszedhető lányok jelennek meg, vagy…..
wsx 2020.08.07 15:02:28
Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészséges férfinak min. 3 naponta. Ha a felesége nem adja meg neki, vagy a barátnője, akkor keres magának. A szép lányok nem az ilyen oldalalkon vannak, mint a beszmaolok.com, vagy a rosszlanyok.hu. Pontosabban ott is vannak, de nem jellemző. A szép lányok a puncs.hu oldalon vannak, ahol az alap regisztráció 15ezer / hó, és keményen kell csengetni, ha meg akarsz szerezni egyet. Az alap olyan 30-50ezer körül kezdődik, de ha igazán szépet , vagy különlegeset szeretnél, akkor ahhoz már mélyebb pénztárca kell, és nem csak a szexet akarják, hanem vidd el ebédelni, vacsorázni, külföldre, vagy vegyél neki ezt, vagy azt. Akkor mondjuk külön már nem kell fizetned, ha mindent meg tudsz neki adni, de szerintem "zsebpénzt" akkor is elvárnak.

Összefoglalva. Ha a férfinak szex kell, akkor nagyon kell. Ezt csak egy férfi tudja megérteni, nő nem. Ha kell a szex, akkor majdnem minden nőt szépnek lát, vagyis szebbnek. Ez okozza, hogy minden nő vonzónak találja magát, mert a kanos férfi szinte bárkit megdug, aki valamilyen módon ( szép popsi, vagy cicik, dekoratív, csinos) vonzóak. A nők meg azt hiszik, hogy jó nők, közben a legtöbb nő, aki szépnek tartja magát, vagy nagyra van magával nem is igazán szép, és főleg nagyon kevésnek van igazi vonzereje. Tévedében élnek, és ez egy ördögi kör, mert többet akarnak. Manapság már a 180cm sem elég, és a molett nők is azt akarják, hogy egy sportos férfi .... szét őket. Már bocsánat. Lényeg, hogy az a nő, aki otthon nem adja meg a férfinak, amit akar, és az a férfi szabad, és nem kötik őt az anyagiak, vagy egyéb dolgok, hamar ott fogja hagyni a nőt. Akit meg kötnek az vagy elmegy kurvázni, vagy kiveri.
Nem sok oka lehet az embernek arra, hogy Lexus LS400-at vegyen. Nekem volt, méghozzá három is: - Szeretem a régi Toyotákat, ez a Lexus pedig egy legendás Toyota- Elmaradt a Norvég kirándulás, a pénz pedig lángra kapott a zsebemben- V8 Örültem, hogy sikerült találnom egyáltalán eladó, ráadásul első…..
Teljesen mindegy, hogy hiszel-e benne, vagy sem, a pozitív gondolkodás működik. Mostanában sokat hallani, hogy pl. Szabó Péter közhelyeket beszél. Itt egy idézet: "Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz." (Henry Ford) Ez közhelyes? Ha az is, akkor is igaz. Ha te azt mondod…..
Rák férfiak, Bak nők Alapjában véve nem hiszek a horoszkópokban. Az olyan típusúban, amely megmondja, hogy neked milyen napod, heted, vagy hónapod lesz, semmiképpen. Az, hogy a horoszkópban lévő alapjellemzés milyen, és ez, szerintem, hosszú idők megfigyelésén is alapul, már inkább. Ezt leginkább…..
Kiegészítés 2020.01.24 Mindenekelőtt nézd meg a Fókusz Plusz című műsor 2020.01.23 -ai adását. RTL Most oldalon visszanézhető. Ebben a "celebek" elmondják saját maguktól, hogy miért  miért nem tudnak ők (és ez nagyon sok nőre igaz lehet) egy normális kapcsolatot kialakítani 40 felett, és beszélnek…..
Való igaz, hogy a népességrobbanás következtében egyre többen élünk a földön, és teljesen más problémákkal kell szembenézünk, mint mondjuk 50 évvel ezelőtt. Mostanában mindenki törekszik a környezettudatos életmódváltásra, és az egészséges étkezésre. Közben sokan nem is tuják, hogy az, hogy…..
Ha éppen egy dugó közepén ülsz, akkor érdemes megnézni, a következő oldalt:http://nepesseg.com/budapest/ Ahelyett, hogy a drágalátós kormány zöld területeket épített volna, szabadidő parkokat tervezett volna, minden talpalatnyi helyet eladtak, hogy lakóházakat húzzanak fel azokon a területeken.…..
Mint a korosztályba tartozó férfi írom ezt a bejegyzést, ami kizárólag a saját véleményem, és nem vagyok sem pszichológus, sem pedig nem végeztem közvélemény-kutatást a témában. A társkeresés napjainkban nagy üzlet, és főleg a 40+ korosztály az, amelyik leginkább már nem szórakozóhelyeken szeretné…..
A nők folyamatosan azzal vannak elfoglalva, hogy kövérnek érzik magukat. A TV , a reklámok, és különböző showműsorok akarják megmondani nekünk, hogy hogyan is kinézni. Hol van az megírva, hogy minden nőnek lapos hasa legyen? Marhaság. Egy férfi úgy fogja szeretni a nőt, ahogyan van. Ahogyan…..
Szösszenetek Mire vágyik a férfi 2019.07.09 08:13:40
Amit most írok, az leginkább a 40 feletti nőkre jellemző, mert  fiatalok még máshogyan állank ezzel a témával.  Lehet, hogy most sok nő kiakad, de a férfi egyszerű: Szex. És ezt még csak nem is én mondtam, hanem Mark Gungor. Szerintem érdemes lenne mindenkinek megnéznie az előadását…..
Mostanában elég sokat nézegettem a Budapest területén lévő luxus lakásokat, és azt kell mondjam, hogy nem csodálom, hogy ezeket a lakásokat nehéz eladni. Nagyon kevés azok száma, amelyek megérik a pénzüket. Egyrészt az elrendezés. Szerintem túl kéne már azon lépni, hogy a nappaliból nyíljanak a…..
Garantált Orgazmus Anya-fia dugás 2015.03.26 13:27:51
Elvált, két gyermekes, 37 éves anyuka vagyok. A lányom egyetemen tanul egy másik városban, albérletben lakik pár barátnőjével, a 15 éves fiam pedig velem lakik egy kertes házban, amit még a volt férjem vett (a férjem inkább a munkával törődik mint a gyerekekkel, de legalább…..
A fodrászok igen nagy felelősséggel bírnak, de sajnos ezt kevesen tudják, vagy akarják tudni, átérezni. Leginkább nők kapcsán van, hogy az érintett vendégek, főleg, ha már hosszabb ideje ismerik a fodrászukat, akkor hajlamosak a családi életük legsötétebb, leginkább másra nem tartozó dolgaikat a…..
Mennyire, hogy van. Csak nincs női megfelelője ennek a folyamatnak. Mondják, hogy a nő örök. Ami így is van biológiai értelemben, habár egy kor után már nem tud gyermeket szülni, de nincsenek meg azok a problémák, amelyek az idősebb férfiaknál már megvannak. Miről is beszélek? Arról, hogy minden…..
Sokszor halljuk, hogy egy lakás felújításának sosincs vége.Ezzel a kijelentéssel kezdek nem egyet érteni. Igen, elhúzódhat a felújítás, különböző személyes okok miatt, de nem hinném, hogy bárki szándékosan tenné ki magát folyamatosan kosznak, és az ide-oda pakolgatásból…..
Mindenki csak arra törekszik, hogy jobb állása legyen, hogy több pénzt kereshessen, hogy jobban élhessen, ami érhető is. Csak vannak bizonyos problémák. Az emberek tanulnak, hogy jobb álláshoz jussanak, de az állások, és az előléptetés nem adják magukat ingyen, és nem…..
Kapcsolatot fedeztem fel a házasság+gyerek(ek), és azok között az emberek között, akik vidékről Budapestre költöznek fel. Mi is történik voltaképpen? Amikor egy vidéki ember Budapestre, Magyarországon a legnagyobb városba, költözik, akkor szinte mindegyik ilyen embertől azt…..
Ismét sorozatpéldák és sorozatgyakorlás (BS-től) – ezúttal azoknál a fránya igeidőknél időzünk el, ámde fájdalommentesen! Segédanyag angoltanároknak! ************* A most közölt sorozatgyakorló anyagom is, eredetiben egy A4-es oldalon kényelmesen elfér  – úgy, hogy az…..
wsx 2014.09.22 09:08:34
A sok hazugság, amit az emberek egymásnak hazudnak, miatt egy teljesen eltorzult világot látunk, mint amilyen valójában. A gazdagok folyamatosan csak azt hajtogatják, hogy önerejükből lettek sikeresek, pedig olyan nincsen, hogy segítség nélkül valaki el tud érni nagy gazdagságot.…..