Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarul

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már ilyen ráhúzós levelet kaptam, bevezetésképpen elmesélem egy saját, pénteki történetemet. Egy ügyféltől mentem a másikhoz a Hegyalja út belső sávjában a Duna felé, összefüggő kocsisor volt mindkét sávban, de rendesen haladtunk. Mivel a híd előtt jobbra kellett…..
Petra levelében édesapjának elvesztéséről mesél. Háziorvosa későn vette észre, hogy nem megfázást kellene kezelni mindenféle köptetőkkel és nem küldte időben röntgenre, fül-orr gégészetre.     Tisztelt Praxis blog Legtöbbször kórházakról esik szó itt a…..
magyarul 2010.11.28 13:38:43
@LBL:
Igazam van, de ha teneked olyan óriási szerencséd volt, hogy egy tüdőszűrésen, vagy valamilyen más vizsgálaton elcsípték azt a két-három hetes kaput, amikor azt lehet mondani, hogy időben észrevették a primer tüdőrákod (nyilván ha valamilyen áttét volt a tüdődben az gyógyítható lehet akár hónapokkal a diagnózis után is), akkor további hosszú életet kívánok egészségben.
magyarul 2010.11.28 13:42:10
@LBL:
jaj csak most olvastam, hogy mi az ábra. Kitartást Neked, és ha érdekel, tudok 6 éves túlélésről is úgy, hogy akkor nem meghalt a hölgy, hanem mivel tünetmentes volt, nem jelentkezett többet ;) Nem mondom, hogy ez a gyakoribb, de egyszer már láttam közelről.
Varánusz A nyugdíjbiznisz jutalma 2010.11.26 08:00:00
Ott állt némán és bámulta a várost. Az ő városát, amit maga nevezett újra a nemzet fővárosának alig néhány hete. Csalódott volt és morózus. Csalódott a zemberekben, csalódott a talpnyalókban, csalódott a minden hájjal megkent szakértőkben. Beszívta magába az ősz…..
  Már el is kezdték a fotózást! Miért ne? Az most úgyis a legjobb hely ahova mehet, a haverok lophatnak majd máskor.Miközben az ország összefogva adakozik, Orbán Viktor és Schmitt Pál levélben kéri az állampolgárokat erre, a Fidesz haverjainak zsebét tömi milliárdokkal!…..
magyarul 2010.10.21 13:24:08
@Csirke72:
Azért azt ne felejtsük el, hogy ha valaki a legnagyobb, több mint 50 éves cégnél volt valaki, és utána lesz államtitkár (ie. már nem lehet teljesen sükebóka pedagógus ugye, mint aki azt a környezetvédelmi szervezetet vezeti a mai napig, aki két héttel az iszapkatasztrófa előtt azt mondta a tározóra hogy minden ok) annak a nagy számok törvénye alapján is bizony meg van az esélye arra, hogy elvigyen egy nagy tendert. A műkincsszállítós fél éve jött létre cég Csontváry szállítása lényegesen karcosabb nekem.
magyarul 2010.10.21 13:30:22
@Ianas:
Jogos lenne a felvetésed, ha csak informatikai fejlesztésről lenne szó. Mivel azonban a légifotózás egyik legfontosabb befolyásoló tényezője az időjárás, ezért ha ne adj' úristen jövőre június 15-ig esik az eső, és nem lehet fényképezni, arra kötbért előírni elég meredek. A google earth alapján ahogy korábban írtam, nem lehet bírságolni hatósági eljárásban. Az állami vagyonleltár is fontos ám, százmilliók mennek el arra, hogy olyan közutak után fizet az állam karbantartást, ami tulajdonképpen az önkormányzatokat terhelné, mert az övék. A MÁV-nak nincs vagyonkatasztere. Sorolhatnám még... Ha ezek a dolgok pontosításra kerülnek, újabb jópont. Összességében trust me, tényleg szinte csak hülyébb projekt van ennél.
magyarul 2010.10.21 16:43:24
@Nyomek:
Annyira jó, hogy végre van egy komment, amiből kiderül a lényeg. Én barom vagyok, Nyomek meg mindenkit megvéd tőlem. Köszönöm az ő nevükben is :)