Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szombathelyifrakcio

149 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horváth Attila egy számmal kezdett: 2,7 millió forint. Mint mondta, ennyivel nő naponta a város adóssága, hiszen Molnár Miklós alpolgármester szerint az év végére egymilliárdos fejlesztési hiány lesz. Úgy vélte, tegnap tényleg történelmi pillanat volt, hiszen Puskás Tivadar…..
Miközben a csapatot sorra hagyhatják el a saját nevelésű játékosok, az új létesítményről még mindig nincsenek tervek, csak ígéretek. Czeglédy bajnokot csinálna a Haladásból. Dr. Czeglédy Csaba, az MSZP-SZTKE frakcióvezetője ma délelőtt sajtótájékoztatót tartott a…..
  Czeglédy Csaba (MSZP-SZTKE) szerint a gyász jegyében zajlott a közgyűlés. Köszöni a frakció és az MSZP nevében, hogy az önkormányzat saját halottjának nyilvánította Gyebrovszki Jánost, aki így a város nagyjaihoz méltó temetést kaphatott. A Fidesz-aktivisták…..
Újabb információkkal szolgált a fideszes városvezetőket érintő botrányról Czeglédy Csaba, aki felrobbantotta a bombát. Komoly sajtóérdeklődés volt a városháza elé meghirdetett tájékoztatón, amin nem csodálkoztunk, hiszen bő féléve robbant a bomba, és január óta semmi…..
Bírálta a tervezett Holokauszt emlékművel kapcsolatos eljárást Németh Kálmán. Az MSZP-SZTKE frakció képviselője elfogadhatatlannak nevezte az üggyel kapcsolatban a bizottsági ülésen tapasztaltakat, valamint azt, hogy a közgyűlésen sem kaptak kellő tájékoztatást. Elkezdődött…..
Hende Csaba és Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjei ma nyolcadszorra húzták le a bőrt a rendkívül akadozva épülő M86-os útról. Miközben diadalittasan számolnak be újból és újból az útépítésről, megfeledkeznek arról, hogy az elmúlt négy évben…..
Gyebrovszki János kijelentette, hogy felesleges volt ez a közgyűlés, az előterjesztések többsége technikai jellegű volt. Szerinte a problémák megoldásának és kibeszélésnek színtere a közgyűlés, a polgármester azonban új fórumot talált ehhez, a Vasivíz-ügyről nem ott…..
Az MSZP Szombathelyi Szervezetének közleménye: Az MSZP Szombathelyi Szervezete felszólítja Hende Csabát, hogy 48 órán belül tárja a nyilvánosság elé, hogy az elmúlt években bérbe adta-e a szombathelyi házát. Hende Csaba évek óta azt a hamis látszatot igyekszik…..
Történelmi idők Az MSZP-SZTKE frakció sajtótájékoztatóját ketten tartották, Gyebrovszki János és Horváth Attila. Horváth kezdett, erősen, szerinte igaza volt Czeglédy Csabának, amikor azt mondta, béna kacsa a városvezetés. Mert a közgyűlés elé került anyagok döntő…..
A két szombathelyi rezsihuszár, Hende Csaba és Puskás Tivadar ma mellüket döngetve jelentik be, hogy a szombathelyi és az összes többi magyar adófizető átvállalta városunk adósságállományát. Nyilván azt nem teszik hozzá, hogy az adósság nem tűnt el, és nem is alakult át,…..
Szombathely városa és Vas megye lassan hozzászokik ahhoz, ha Fidesz-politikus érkezik hozzánk, vagy elvisznek tőlünk valamit, vagy ígérnek valamit, amit aztán nem tartanak be.   Az elmúlt évek gazdaságpolitikája, Orbán és Matolcsy gyorsnaszádja nem előre vitte az…..
Az MSZP-től Gyebrovszki János érkezett a sajtótájékoztatóra. Bejelentette, két képviselőjük (Czeglédy Csaba és Horváth Attila) azért nem volt ott az ülésen, mert ők december 19-i ülésre készültek. Úgy vélték, hogy két hét alatt nem lehet előkészíteni egy közgyűlést,…..
Az MSZP-SZTKE frakció sajtótájékoztatóját Gyebrovszki János és Németh Kálmán tartotta. Németh is a sokszor használt történelmi jelzővel kezdett, de szerinte azért volt történelmi a tegnapi ülés, mert ilyen fegyelmezetlen soha nem volt még a képviselő-testület, a…..
  A részleteket sajtótájékoztatón bontották ki az ellenzéki politikusok. Kezdjük a végén, Németh Kálmán kérdésünkre elmondta, szeptember óta több alkalommal tárgyaltak Molnár Miklós pénzügyekért felelős alpolgármesterrel és a hivatal pénzügyi szakembereivel, ők…..
Mindehhez a szervezett szombathelyi alvilág segítette hozzá őket – jelentette ki Czeglédy Csaba. A szombathelyi közgyűlés MSZP-SZTKE frakciójának vezetője ismét egy nappal a közgyűlés előtt tartott sajtótájékoztatót, éppúgy, mint egy hónappal ezelőtt,…..
Hende Csaba a kokain fogyasztó Lazáry Viktor társaságában az egyébként nemes célt megvalósító Parkerdő-felújítás ünnepségén hazugsággal rémisztgette a szombathelyieket. Ismét elmondjuk, és ha kell, ezerszer is elmondjuk: dr. Nemény András, Szombathely leendő országgyűlési…..
Az MSZP Szombathelyi Szervezete és az MSZP Szombathelyi Frakciója megérti, hogy Lazáry Viktor a folyamatban lévő büntetőügye erkölcsi terhétől kímélni akarja a pártját. Felszólítjuk Lazáry Viktort, hogy elsősorban városunk és ne pártja jó hírnevét kímélje meg ettől a…..
Lazáry Viktor, aki még soha nem szívott fel kokaint az agyába, és soha nem járt hajókon rendezett drogos bulikon a Balatonon és az Adrián, azt nyilatkozta, hogy kényszerítés bűntette miatt feljelentést tesz. Kényszerítés bűntette és nagy nyilvánosság előtt elkövetett…..
Az MSZP-SZTKE frakció sajtótájékoztatóját Németh Kálmán és Gyebrovszki János tartotta. Németh kezdett a szakmai ügyekkel, mégpedig a Vasivízzel. A cég nem finanszírozhatja a fedett uszodát, a város meg nem is akarja, az idén 149 millió hiányzik ehhez, és nincs megoldás.…..
A szombathelyi képviselőtestületben Lazáry Viktoron kívül legalább további két Fideszes városatya fogyaszt kábítószert - állította az Egyenes beszédben az MSZP szombathelyi önkormányzati képviselője. Czeglédy Csaba biztos abban, hogy a nyilvánosságra hozott felvételen a…..
Az ellenzéki MSZP-SZTKE frakció állítja, hogy bizonyítékai vannak. 48 órát adtak neki, hogy lemondjon posztjáról. De biztosan feljelentik. Ilyen sajtótájékoztató még nem volt Szombathelyen – kezdte Czeglédy Csaba, az MSZP-SZTKE frakció vezetője a városháza előtt tartott…..
"Majdnem politikai szélhámosság" a 9,6 milliárdos Hali-stadion tervének bejelentése – közölték hétfőn a szocialisták. Szerintük egy kapavágás sem lesz áprilisig. Nem vonják kétségbe, hogy égető szükség lenne egy új és korszerű Haladás sportcsarnokra – szögezte…..