Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porquenotecallas

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álszentfazék Géza nem érti 2012.10.31 20:56:55
Bizonyára sokak előtt ismeretes az a botrány, ami a minap robbant ki a mi nagyszerű oslói nagykövetünk, Jeszenszky Géza tudományos tevékenysége kapcsán. Röviden, a mi Gézánk azt találta leírni az egyetemi előadása segédanyagában: „Azért van, hogy olyan sok roma szellemileg…..
A kínai propagandakiállítást ismertető kritikánkkal alapjaiban értettük félre a témát és magát Kínát is, állítja Salát Gergely Kína-kutató a Mandineren megjelent írásában. A konzervatív blogon Kínai Kálmán és Trágár Tóniként publikáló szerző saját nevén jegyzett…..
Eléggé világos, hogy a C64-es korszak legnagyobb klasszikusai egy-egy korosztályon belül többé-kevésbé azonosak (a "korosztály" itt 1-2 éves eltérést jelöl a fertőzés dátumát tekintve). Vannak ugyan apróbb eltérések, és persze voltak már akkor is hipszterek, akik olyasmikért…..
Sorkizárt A fociadóról 2012.05.23 18:17:00
Jön az Európa-bajnokság és jön a jogdíj. Minőségi focit produkálnak majd a csapatok, de úgy tűnik, hogy a kocsmákban kevés magyar fogja mindezt látni. Nyílt levél az új adó ötletgazdáihoz: Tisztelt MTVA, tisztelt kormány! Örömmel olvastam a felhívást, miszerint idén…..
Néha benézek az ATV műsoraiba. Az adót régen úgy hívták, hogy „Magyar ATV", de mára már nincs szükségük ilyen megtévesztő jelzőkre. :-)Tehát: este 8 óra után, „Egyenes beszéd” a huncut nézésű Kálmán Olgával, meghívott vendég... Gyurcsány Ferenc…..
porquenotecallas 2011.12.10 18:41:28
@Hódi László:

lenne több is, csak az ember egy idő után elfárad, nincs ideje, stb.
Bock József vezeti a Sziget nulladik napján a régóta várt Princelátogatást. A belépő igen borsos, hiszen ha valaki az egy órás, vacsorával egybekötött Princejegyet veszi, az is legalább 2000 dollárba kerül. „Alaposan felkészültem, nagyon várom az eseményt” - mondta…..
Jól megkavarta a dolgokat az európai politikában a baloldaliakat gyilkoló norvég merénylő és az ő röpke 1500 oldalas irománya. Sokakat kényelmetlen helyzetbe hozott a mondataival, és nem csak a szélsőjobbon. Persze elsősorban ott. Legelsőképpen is azok a multikulti- és…..
Paranoid Android Miért is ölünk? 2011.07.24 18:35:00
  A Norvégiában történtekről lassan összeálló információmorzsák azonnal előcsalták azokat, akik a magát (bizonyára helyesen) kereszténynek és konzervatívnak önmeghatározó, értelemszerűen szélsőjobboldali elkövető személyéből és tettéből eljutottak oda, hogy az…..
porquenotecallas 2011.07.25 09:59:56
Kínai műhold érkezett a Saturnba, valószínűleg amiatt, hogy rossz GPS adatokat adtak meg a fellövéskor. „Eléggé meglepődtünk, mivel porzsákot, energiatakarékos izzót és hajszárítókat vártunk hétfőre, ehelyett megjött egy műhold, ráadásul a szórakoztatóelektronikai…..
A soproni fellépése után kezdeményezte saját letartóztatását Jeszenszky Zsolt, a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (Mahasz) és a ProArt munkatársa. DJ Jeszi a táskája oldalzsebében találta meg Ákos valamint Demjén Ferenc legújabb lemezének másolt, tehát hamis, változatait. A…..
Kumin szerint Reagan 100 2011.06.29 18:00:00
Érdekes dolog egy politikus emlékezete. Ronald Reagan nekem az első amerikai elnök, akiről saját emlékeim voltak. Nem sokat tudtam róla, de sokat láttam a TV-ben, éreztem, hogy fontos dolgok történnek körülötte. Akkoriban indult a műholdas tévézés, lett nekünk is MTV otthon, és…..
porquenotecallas 2011.06.30 07:42:04
@budai zöld: sajnos ott tart. :( a magyar kommentelők butasága - egy szabad szemmel láthatatlan kisebbségtől eltekintve - újra és újra ámulatba tudja ejteni az embert.
Reagan az USA történetének egyik legnagyobb elnöke. Nálam A legnagyobb - de ez persze szubjektív, ezzel nyilván lehet vitázni.
De ő nem a régmúlt ködébe vesző történelmi figura, akik közül sok kiváló van, ez nem vitás (Theodore Roosevelt - és nem Franklin Delano!-, Abraham Lincoln, Thomas Jefferson, stb.), hanem sokunknak még közvetlen emléke van róla, és itt, a mi életünkben vált naggyá.
A norvég Dagens Næringsliv lap szerint az ország külképviseletinek olyan gyakran tesznek fel black metallal kapcsolatban kérdéseket, hogy hamarosan hivatalosan is megkezdik a norvég diplomaták oktatását a jelenségről, és a legfontosabb műfajjal kapcsolatos információkat…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
porquenotecallas 2011.06.08 07:26:27
@McLucas:
az egy nagyon jó hozzászólás - de vigyázz, rögtön megtámadnak téged is a takony kis trollok.
Most kaptam a hírt, hogy nem csak a Budai Gourmet követte el azt a vérlázító, profitorientált gaztettet, hogy belépőt követelt a semmiért, hanem ragályosan terjed ez a métely!Állítólag a Gourmet-n felbátorodva belépőjegyet fontolgatnak más intézményekben, fesztiválokon is,…..
FIGYELEM, A RENGETEG LÁTOGATÓ MIATT 3 ÓRÁRA LETILTÓDOTT A KÉPTÁRHELYEM, EZÉRT MINDENKITŐL SORRY, DE A VILÁG RENDJE HELYREÁLLT. (Ez az epizód egy előző folytatása. Ha tudni akarod, hogy hol vagyunk és mit csinálunk, ide kattints az előzményekért.) Senki nem vett észre.…..
Anno már beszámoltunk a Smithsonian intézet készülő videojáték-történelmi kiállításáról, ahol a játékokat mint művészeti ágat mutatják be. A kiállítás ugyan csak 2012-ben nyit, de most megint van okunk írni róla, véget ért ugyanis a hatalmas szavazós kampány, amiben…..
w A tűz csiholója 2011.04.12 06:57:00
Az elmúlt ötven év apróbb megtorpanásoktól és helyi anomáliáktól eltekintve egy sikertörténet volt az emberiség életében. Atom-világháborút megúsztuk, és nőttön növekedett minden, a világgazdaság legalább három százalékkal évente, a bolygó lakossága kétszeresére,…..