Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exleprás

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tilalom idején gyakran tervezgetem az éves pergető túráim helyszíneit. Kellemes emlékként ötlik fel bennem minden alkalommal a Vas megyei Gyöngyös-patak. Minden évben legalább egyszer meglátogatjuk ezt a csodálatos vizet. Nem túl nagy kihívás, de roppant kellemes szórakozást…..
exleprás 2011.03.26 13:35:52
exleprás 2011.03.26 13:36:29
A blog indulása utáni egyik első cikkünk volt – még tavaly ősszel – a brit konzervatív-liberális koalíciós kormány megszorító csomagjáról megjelent írásunk. Akkor azt mondtuk, ami amúgy mind a mai napig érvényes, hogy a George Osborne vezette Pénzügyminisztérium a…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
Rendet raknak a Tisza hullámterén Kisköre és Szolnok között, adta nemrég hírül a HEOL. Íme a hír: — A Tisza hullámtér projekt Kisköre és Szolnok között kicsit eltér az eddigi tározókkal kapcsolatos beruházásoktól, hiszen ez a meglévő hullámtér…..
Friderikusz Sándor állítólag a Magyar Televízióba készül. Most, hogy Rudi Zoltán nem tévéelnök, a pletykák szerint Friderikusz rögtön tárgyalásokat kezdett Kert Attila hírigazgatóval, hogy akkor mikor, mit és mennyiért. A hír megjárta a Blikket, sőt a bulvárlap már a…..
Sajnos a rendszerváltozás nem terjedt ki a humoristák lecserélésére, ezért a magyar ember számára a "humor" meg a "paródia" még mindig Sas József, Farkasházy (akin én még az életemben el sem mosolyodtam soha), az Irígy Hónaljmirigy (ők egy rockzenekar voltak,…..
Az az érdekes, hogy van egy világbajnokunk, mindenki örül, a reptéren tombol a tömeg, aztán jön az MTV és konfetti helyett véletlenül kis bűzampullákat hajigál a tömegbe, nehogymá' olyan felhőtlen legyen az öröm. A köztévé ugyanis rendezett egy nagy ünnepséget Talma…..
Az egyik legjobb dolog az, amikor egyszercsak lejjebb van az út. Ami mégjobb, amikor feljebb, mert ha elég magas és elég gyorsan futunk rá, az egy garantált dupla defekt, két pótkereket meg csak az hurcol magával, aki épp a Dakar rallyra igyekszik. Ilyentájt meg az sem nagyon jellemző.…..
exleprás 2007.10.01 19:45:45
pécs meghal szép lassan...
ha elkészül a hatos, akkor is fos lesz, tele körforalommal a felső részén, de lent sem lesz nagyöröm autózni... már csak azért is, mert pár év alatt úgyis tönkre megy ez a remekmű, amit csináltak...
pécs-bp vonalon járok én is, végigéltem az otthagyott szintkülönbségeket (én csak atzon lametáltam, ki az a barom melós, művezető, akárki aki úgy hagyja ott?!)
másik kedvencem: a lekopott útburkolati jelek, és a fel sem festett jelek... az éjszakai közlekedés lassan extrém sporttá válik!
az m6-ból meg nem lesz sztráda újvárostól, csak autóút! készül az m0-ás halálút déli változata! igazi, méltó utódja lesz a hatosnak!
ja, és pécsre hosszabb lesz ám az út az m6-on (már ha elkészül), mint a hatoson, mivel bóly felől közelít majd... hehehe.
az is csak most lett világos, hogy ezt a pécsi ágát kéne m6-nak hívni a határfelé menő helyett, hamár, ugye, na...
alternatíva azonban a pécs-dvár-iregszemcse-siófok-bp; és szerintem még járható is.
de hogy miért nem siófoktól hozták le a sztrádát pécsre (hamár felújították a hatost) soha nem fogom megérteni... kb. 100km-t kellett volna csak építeni (talán épp ezért ;))) és kész is. mondjuk m65-ös vagy ilyesmi.
(és hamár nekiestek a szerencsétlen hatosnak, igazán szélesíthettek volna rajta. svédországban egy hasonló úton kétoldalt egy-egy "keskenysáv" megy a padka helyett, gondolom, hogy legyen értelme az aszfaltozásnak; erre szépen lehúzódnak a lassújárművek ha kell, és lehet előzni)
na mi viszont magyarországon élünk...
el
Új MÁV blog Minek van Elvira? 2007.08.30 12:55:00
Bringa és MÁV már megszoktuk, hogy necces, de hogy sógorékhoz menjen valaki ezzel a kombinációval, na az tényleg missön impássziböl. De a legjobb a random módon működő pénztár:) Minden évben el szoktunk utazni egy kis bicajozásra Ausztriába. Ez évről-évre nevezebb vonattal.…..