Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ubulka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy mindig sietve bontogatod az iskolában a tízóraidat, aztán csak tömsz és tömsz, hogy maradjon játékra is idő a szünetben. Most mégis arra kérlek, hogy olvasd el ezt a levelet, amit a tízórais csomagod tetejére rejtettem, mielőtt enni kezdesz.1. KategorizálásKategória:…..
Ubulka 2011.01.05 10:40:24
A Síőrültek Blogja mától ünnepi, igazi hellókarácsony -os üzemmódba lép. Ez azt jelenti, hogy a mai naptól pár nap erejéig jobban koncentrál a családi békére, a síszezon előtti zsírréteg-halmozásra, a világ összes bejglijének szakszerű kiirtására, és a forralt-bor…..
Ubulka 2010.12.24 09:49:42
Kedves Angyal! Tudom, hogy rohadt sok dolgod van mostanában (már ha létezel te egyáltalán), és valószínűleg a gyerekeiddel is sokat kell foglalkoznod így az ünnepek táján, a sok sütés-főzésről már nem is beszélve, de arra gondoltam, hogy ha már több milliónyi gyerek…..
Lopás elleni okosságok 2. részMivel a gazdasági helyzet egyre rosszabb, a sílécek egyre drágábbak, és a tolvajok egyre rafkósabbak, ezért könyörtelenül hadat üzenve az “iparágnak”, folytatnám a lopások elleni hadviselésemet, az alábbi ötletekkel és…..
A fenti egyetemistafilmet a zenéje miatt kaptam, a Live Large játszik benne. Ám függetlenül attól, hogy miről is szól valójában, minden nézőnek alighanem ugyanaz ugrik be róla: hol szeretkezhetünk Budapesten közterületen illetve a szabadban? Amióta van Sziget, azóta szerintem első…..
Ubulka 2010.12.15 08:31:47
Az előző rész folytatása következik, a megígért témákkal. Egyéb párkapcsolati alternatívák és a női identitás   A Marian életében fontos szerepet játszó két férfi mellett érdemes egy pillantást vetni a regény mellékszereplőire is, akik a lány előtt álló…..
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..