Regisztráció Blogot indítok
Adatok
örömóda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Direkt nincs fénykép, mert ezt látni kell. Képzeljenek el egy növényzettel sűrűn benőtt, mágikus kisugárzású faházat, körülötte néhány paddal, nyugággyal, odabent egyszerű, funkcionális pulttal, a hűtőben egyszerű, férfias italokkal, és mérhetetlen, időtlen csönddel.…..
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
Hamarosan elkezdik forgatni Magyarországon, az Etyekwood stúdióban, a fóti filmstúdióban, a kiürült diósgyőri, ózdi és tatabányai ipartelepeken, elhagyatott mecseki bányákban és a félig beomlott M6-os alagutakban a Terminátor 6-ot – mondta el ma délelőtt lapunknak, a Shot!…..
örömóda 2011.04.07 12:53:21
GyorshírA tavasszal, még egyszer utoljára 386 fővel újraválasztott parlament ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a személyi jövedelemadóról szóló törvény módosítását, miszerint ez év szeptember 1-jétől a parlamenti képviselők tiszteletdíja nem tartozik a…..
örömóda 2011.04.06 15:51:23
@kishusom:
szerinted mi volt előbb a tyúk vagy a tojás.
úgy tűnik ez esetben a hírcsárda később, de mindegy is.

kommenttársaknak köszönöm a reakcókat, mert bár remekül megírták a hírt a jövőből, a hozzászólásokon kiválóan szórakozom :)
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..