Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirage79

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éveken át elátkozott hely volt Budapest egyik fontos csomópontja, és bizonyos értelemben még ma is az, csak már hátat lehet fordítani neki: a közelmúltig az egész Kálvin egy feltúrt gödör volt, most már csak az Üllői út és a Lónyay közötti rész néz ki úgy a…..
Mirage79 2010.10.26 12:54:56
@Gyárfás: "De tényleg így kéne kinéznie egy világváros szívének?" Igen, így. Példaértékű amivé az egész negyed szépen lassan (és csendben, egetrengető botrányoktól mentesen) átváltozik. Csak így tovább!
  Néhány hete a kezembe került egy riportkötet, mely szerintem az utóbbi idők egyik legérdekesebbje a műfaján belül. Mindez azért is különös, mert Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyve nem egzotikus tájakon, veszélyes terepeken játszódik, hanem olyan helyeken, amelyek…..
Mirage79 2010.10.20 16:44:52
@Csirke72: Valami azt súgja nekem, hogy te ezt a világot csak a könyvismertetőkből ismered (mert könyvet nem olvasol), vagy esetleg filmekből. Te nem vagy se sikeres, se gazdag, maximum egy mosogatófiú egy lepattant észak-angliai (vagy bármely más, hasonló helyen) kisváros, lepattant krimójában. Nem vagy te SENKI, de az nagybetűvel.
Arról beszélsz amit nem ismersz, sőt talán egy Havanna lakótelepi (elnézést minden lakostól, senkit nem akarok ott megbántani) panelből pötyögsz most is, amíg el nem fogy a munkanélküli segély és ki nem kötik a netet.
Bocs mindenkitől (aki ezt a baromfin kívül olvassa), hogy személyeskedtem, de hát párszor meg lettem szólítva. :-)))
Mirage79 2010.10.20 16:07:12
@Csirke72: Azért költözött oda, mert ott játszódik a könyve és a helyszínen akart élni, hogy a sztori életszerűbb legyen. De szerintem a kis vitánk szempontjából ez tök mellékes.
Ami pedig az irigységet illeti, ez biztos nem igaz rám. Én aztán nem sajnálok senkitől semmit. Nem is értem, hogyan következtettél erre.
Egyébként meg az a jó a "szabad világ"-ban, hogy az embernek bármi tetszhet és ott élhet ahol csak akar. Szóval ha nem jó pest miért élsz ott, ha plázs kell, miért nem élsz ott ahol van? Ne legyél már ennyire igénytelen!!!!! :-)))
Mirage79 2010.10.20 16:23:25
@Csirke72: Fasza...
De ebben a topicban miért arról beszélgetünk, hogy neked és Frei Tamásnak mi tetszik? Szerintem az égvilágon senkit sem érdekel, engem a legkevésbé!
Istenem, miért találnak meg engem állandóan az elmeroggyantak??? Hát mit vétettem én??? :-))) Na jó, viszlát TE VILÁGLÁTOTT, NAGYTUDÁSÚ, SIKERES ÉS SZÉP IGÉNYESSÉGESSÉG! :-)))
Üssenek a kedves olvasók, de akkor is sztárolom az AMC zombis sorozatát orrvérzésig, mert a trailer és a werkfilm alapján istenkirály zombis móka lesz belőle, szanaszétfröccsenő agyvelővel, fejbelőtt kollégákkal, feleségekkel és (horrible dictu), gerincvelőt csócsáló…..
Mirage79 2010.10.19 16:04:05
@betonfelhő: Ez egyáltalán nem igaz, illetve úgy fogalmaznék, hogy a "deafult" (sic!) túlzás. Vannak nagyon jó magyar szinkronok is, igazi színművészek és szinkronrendezők által fémjelezve! Mondom ezt annak ellenére, hogy az eredeti nyelvet az esetek többségében jobban favorizálom.