Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haszprus

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megfelelő pillanatban határozottan balra rántva a kormányt Prágában kötöttünk ki Budapest helyett. Utunk a végéhez közeledik. Ez azért nem volt ilyen triviális, mindjárt el is mondom, miért. Kezdjük azzal, hogy egy kúton, mikor megálltunk tankolni, odajött egy rettentő…..
Haszprus 2011.08.24 17:39:30
Amszterdamról nehéz lesz írni, de azért megpróbálom.A megérkezésünk kalandosra sikerült, mert bár ezúttal viszonylag koraeste odaértünk, ám elkövettük azt a hibát, hogy Forma 1 hotelben foglaltunk. Erről mindketten nagyjából pozitív élményeket őriztünk még fiatalabb…..
Brüsszel. Ugye mindenki erre gondolt a térképre nézve? Mi mindenképp, és mivel a mi kezünkben volt a kormány, te hiába gondoltál másra, mi itt kötöttünk ki.Reggeli után dinamikusan elszakadtunk Brugge-tól, pedig nagyon tetszett, nagyon szerettük, de Brüsszel, és további céljaink…..
In Bruges, bizony.Azt hittétek, Párizsból visszafordulunk, mi? Hát minket nem olyan fából faragtak. Európa nagy, és még bőven van meghódítanivaló része. Például ott van Belgium. És ha már Belgium, akkor Bruges-t (ami itt Brugge valójában) semmiképp sem akartam…..
Talán kicsit túl egyszerű feladvány lenne, ha megkérdezném, hogy hol vagyok ma. És igen, Mf rendkívül alkalomhoz illő pólóján maga a velencei kalmár látható. (Tudom, polip, kuss.)Másnap már egymást váltva folytattuk az utat, és előbb a szlovén, majd az olasz határt (ezúttal…..
Haszprus 2011.07.21 22:33:45
@Mainframe: én azért sokáig teketóriáztam ezen h most akkor wtf... :)
...nem is kicsit. Na jó, annyira nem is nagyon, ez "csak" Horvátország. De úgy érzem, már ez is némi magyarázatra szorul.Minden úgy kezdődött, hogy kitaláltuk Haszprussal, hogy most éppen minden adott lenne egy nagyobbfajta utazáshoz, szóval miért ne. Ennek jegyében…..
Hosszas világügyi morgolódás olvasható alább. Nagyon hosszas, komolyan.Az utóbbi napokban végülis csak olyasmiket olvastam többek között, hogy megadóztatják az egészségtelen (cukros-sós) ételeket-italokat, mert hát hogy az egészségtelenül élőkre megy el a rengeteg…..
Mainframe's Happy Place RED 2011.01.25 15:20:00
RED (2010) - Na, ebbe aztán belepakolták a nagy neveket (Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich), és még a sztori is izgalmasan hangzott: hőseink idős, visszavonult CIA black-ops ügynökök, akiket a cég egyszercsak ki akar vonni a forgalomból. Erre nagyon ütős sztorit…..
Mert valljuk be, az. Tényleg. Én vissza is küldök nekik mindent, amit csak lehet. Persze nem a saját adataimmal, hanem mindenféle kreatív inzultussal kitöltve. Elvégre ők állják a postaköltséget. Nekem fél perc szórakozás, nekik egy százas. Egyszer majdcsak bedől a birodalom, ha…..
Haszprus 2011.01.10 13:31:04
Egyrészt helló itthon, másrészt pedig faszom.Mert eddig csak sejtettem, hogy ez lesz, de azért csendben reméltem, hogy neeem, ekkora pofátlanság csak nincs a világon, és hát de. Az van ugyanis, hogy az egyetem egyszer fogja és kiveti rám a tandíjat, ami oké. Megveszem a kreditjeimet…..
Nem értem, hogy miért használ bárki sokszorozott _mássalhangzókat_. A sokszorozott magánhangzó rendben van, elnyújtást, kiáltást utánoz (ld. "neeeeeeee" vagy "iiiiiiigeeeeen?"), de mi jár annak a fejében, aki leír olyanokat, mint "ne nézzzzzzzd", vagy…..
Haszprus 2010.10.06 14:47:05
Machete (2010) - Robert Rodriguez egy állat. :) A szó legjobb értelmében. Nem tudom mikor gurult el a gyógyszerük Tarantino bácsival együtt, de egy ponton elhatározták, hogy ilyen és hasonló filmeket fognak gyártani futószalagon. A Machetéről mi sem mond el többet, mint hogy a…..
Haszprus 2010.09.30 23:59:41
@Mainframe: grindhouse kurvajó volt, machete sztem gyenge
Mainframe's Happy Place Q épület 2010.09.08 13:19:00
Tegnap volt szerencsém bejárni a zseniális, új Q épületet, és sajnos elég lehangoló volt amit láttam. Főleg ez a félkészen átadás feküdte meg a gyomrom, de hát itthon ugye ez megy, nem tudjuk tartani az amúgy is száz éve tologatott határidőt, ezért összefércelünk valamit,…..
Haszprus 2010.09.09 08:26:36
@PlaTina512: ez tényleg az
Jól indul a hét, ha egy alapvetően fos könyveladós site idióta, baszatlanpicsa-szindrómában szenvedő, magas lóról beszélő üzemeltetőnőjével kell leveleznem. Ennek nyomán az alábbi levelet küldtem a Homárnak, remélem kiteszik:Tiszteletem, Kedves Homár!Régi olvasótok vagyok,…..
Vaterás üzlet lebonyolítása ügyében történt ELSŐ levélváltásom az eladóval:Szia!Nyertem nálad négy német bankjegyet, és szeretném megkérdezni, hogy mikor/hol oldható meg a személyes találkozó. Kedd-szerda-csütörtök este f5-hn5 tájban járok a Nyugatinál (esetleg f8…..
Haszprus 2010.07.08 23:28:47
@Mainframe: szerinted ezek a kérdések felmerültek volna benne? :D azt mondta volna hogy "oké várj 2 perc és ott vagyok".
Az a fajta ember, aki ha eszik, nem beszél ugyan tele szájjal, ám ettől még feltétlenül szükségesnek érzi az összes nüansznyi reakcióját lekommunikálni a környezetével. Teszi ezt széles kézmozdulatokkal, túlzott mimikával, és különböző torokhangokkal. Emiatt az evés egy…..
Haszprus 2010.07.04 00:35:04
Éééés kedves közönség, pontosan ebben a percben lett egy éves a blog. Köszönöm az eközben kialakult olvasóknak, hogy olvasnak, a kommentelőknek, hogy kommentelnek, a trolloknak, hogy trollkodnak...
Haszprus 2010.06.19 23:43:17
Az a fajta ember, aki addig nem hagy békén amíg szívességet nem tehet neked, de ezután évekig azt kell hallgatnod hogy ő mekkora szívességet tett neked, és hogy ez részéről mekkora erőfeszítésekkel járt...
Haszprus 2010.03.10 15:00:40
Ma voltam Haszprus barátom diplomavédésén (plusz az afteren), és ezúton is szeretnék neki gratulálni hogy most már iggazzy mérnök. ;)..
Haszprus 2010.01.26 01:50:07
Továbbhaladva zenés témáinkon itt ez a meglehetősen régóta színen lévő kőegyszerű punkbanda. Punkból sokféle létezik, ők ilyen anarchista-proletár vonalon mozognak amennyire én érzem, legalábbis a témák amiket feldolgoznak, legfőképp ezek körül forognak. Rengeteg albumuk…..
Haszprus 2010.01.17 22:46:14
@Mainframe: hm
:D
Haszprus 2010.01.18 09:12:42
@Mainframe: sosem hallgattam, passz, és most tuti nem is fogom :) határidő :(
Mert a netre írni sem lehet akárhogy. A teljesség igénye nélkül álljon itt pár dolog, amitől instant módon egy kisegítőiskola szintjére fognak elhelyezni magukban akik olvasnak. CSUPA NAGYBETŰVEL ÍRÁS. Ez egy ősi toposz, nem is akarom túlragozni. A chates szokások…..
Hát felvettek dolgozni. Euro százakat(ezreket) költve a keresésre és a kiválasztásra nevetséges fizetésért. Ráadásul alapdolgokat sem akarnak fizetni lásd utazás.Persze itt és legelőször felmerül a kérdés, hogy akkor minek vállaltam el. Ez sok dolog összessége, leginkább mert…..