Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alien

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayert likvidálnák a nácivadászok - ez a pénteki Magyar Hírlap főcíme, utalva a július közepe óta terjedő új internetes őrületre. Gyors összefoglaló a Magyar Köztársaságot 2008 nyarán leginkább érdeklő témáról, a nácivadászok és a nemzeti radikálisok internetes és…..
Valószínűleg megszívatom a Mouzemaze-zel a laptoposokat, a játékban ugyanis az egérkurzorral kell bejárni mozgó elemekkel teli labirintusokat. Volt már néhány ilyen cucc (legutóbb egy magyar próbálkozás, A végzet kurzora), de eddig ez a legszebb a műfajban...
Halálcsoport, nem vitás. Ezzel a nem túl eredeti névvel illetjük mi is a C csoportot. Mindenki azon sakkozik, vajon melyik két csapat jut tovább a holland-olasz-francia trióból. Mi azonban húzunk egy merészet, és a másik továbbjutóra vagyunk kiváncsiak a románok mellett. Biza,…..
Azt gondolom már mindenki sejtette, hogy a mai ajánló is sporttal kezdődik: Chelsea - Liverpool BL-elődöntő, aminek első felvonása 1-1-es döntetlennel ért véget (a Pool hivatalos levlistáján a My Left Foot című Daniel Day Lewis film címét találták stílszerűnek rá Riise…..
Alien 2008.04.30 16:47:23
Na ilyen rút napicsajt is rég láttam itt.
Vagy csakl
sz@r a fénykép.
Tisztára, mint Fester Addams csak hajjal....
Az RTL Klub biztosra ment, a Tv2 stábja meg szokás szerint csak imádkozott, hogy jól süljön el a dolog. A két főzős, celebes reality közül az RTL szerkesztett meg mindent matematikai pontossággal, a Tv2 meg csak felskiccelt néhány celebet az 'ahogy esik, úgy puffan' szerkesztési elv…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
w Színház az egész világ 2008.02.25 10:30:00
Két hét sincs már a népszavazásig, ideje ezért legalább azt eldönteni, miről is szavaz, aki elmegy egyáltalán. Eredetileg és szó szerint arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Dehogy akarunk. Naná, hogy nem, ez így a világ leghülyébb kérdése…..
Most, hogy a Golden Globe egyszerű sajtótájékoztatóvá süllyedt, mi is felbátorodtunk: nem olyan nehéz összeütni egy színvonalas, meghatározó, sőt megkerülhetetlen díjátadót, csak egy lista, néhány szavazó, és persze a végén egy pult mögött neveket soroló csaj kell…..
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter…..
comment:com Csóró szerda 2007.11.28 16:24:00
Még az a szerencse, hogy hét ágra süt a nap, az ég kék, a levegő tiszta, úgyhogy szökjünk el a munkahelyünkről, kiránduljunk egy nagyot, fáradjunk el, ennek örömére pedig nyomjunk be pár liter forralt bort és szenderedjünk el a fotelban, mert tévézni nem nagyon érdemes ma. Na,…..
w Két elmaradt premier 2007.10.18 09:30:00
Hollywood „liberális”, vagyis általában naiv zöldeskedésben és pacifizmusban kifejeződő pártállása nagyjából világhírű, ahogy az a szokásuk is, hogy időnként felújítanak,  újrarajzolnak klasszikus slágereket. Ezek tudatában hiányzik nekem fájdalmasan két…..
A külföldiekkel való ismerkedés azért is nagyon nehézkes, mert hát az egy dolog, hogy nagy nehezen összekaparunk magunknak egy idegen ajkút, de aztán hogyan szabadulunk meg tőle? Ha esetleg kedves mongolokkal lenne dolgunk, íme egy egyszerű módszer.Törétént egyszer, hogy az esti…..
Egy mondás szerint, aki a borba vizet tölt az egyéb galádságokra is képes. Ennek ellenére kis hazánkban komoly hagyománya van a fröccsözésnek. Dédszüleink a nyári hőség idején még vermelt jéggel hűtött spriccert ittak. A millennium után az…..
Na most fogok nagyon sok ellenséget szerezni magamnak, mert szerintem ez volt az a rész, aminek semmi, de semmi értelme nem volt a sorozatban, abszolút filler, parasztvakítés, kinek hogy. Egy olyan jövőbe megyünk előre, amiről tudjuk, hogy nem fog megtörténni, hiszen a végén Hiro csak…..
w Zsákos bácsi 2007.07.11 04:30:00
Van még egy jubileumunk a hétre. Épp két hónapja ül előzetesben Tomcat. Autoriter nagypapáknak ebben nem tűnne fel semmi különös. Kereste a bajt, ugye. Pimaszkodott. Rossz volt, hát most megkapja a magáét. Jól kell viselkedni, kisfiam, és akkor majd nem visz el a zsákos bácsi.…..
Mindig megy a sírás, hogy le sem szarják a vásárlót, kisemmizik és utána még meg is alázzák, ha neadjisten reagálnak a panaszára. Bálintkának sikerült rácáfolnia erre, ráadásul a Homár közbenjárása nélkül, ami igazán dicséretes proaktivitás. Az egyre kisebb…..
A TV2 Aktív című műsor szerkesztői sokszor bebizonyították már, hogy orbitális hülyeségeket tudnak képernyőre vinni, és csípőből a frászt tudják hozni a gyanútlan tévénézőkre, így olyan nagyon múlt este sem csodálkoztunk. A műsorvezető komoly képű bejelentésére,…..
Nos, kihirdetnénk az eredményt, miszerint Minden Idők Legviccesebb Monty Python Repülő Cirkusza Jelenet az Első Évadból díjat a Comment:com olvasóinak szavazatai alapján, feszült csend, visszaszorított lélegzet, tövineríz A világ leghumorosabb vicce kapja. A második világháborús…..
Alien 2007.06.11 16:28:41
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..
Megérkezett a beígért rendkívüli bejelentés: a Yahoo májustól eltörli az egygigás korlátot levelező-szolgáltatásában, és konkrétan nem ad meg újabb felső értéket a tárhelyre. A lépést a YahooMail 10. (!) szülinapjára időzítették. Ugye a helyzet május előtt még ez…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
w Maci volt II. 2007.01.18 07:00:00
Ledöntötték Wass Albert szobrát Solymáron. Kényelmes megoldás, hogy a MAGUKFAJTÁK tették, úgyhogy aki inkább a maga kis zsákvilágát ápolná ma, az ne olvasson tovább. Az se, aki hős cheguevarista felkelőket sejdít a bűncselekmény mögött, és titkon örvendezik; utóbbi viszont…..