Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v_bonyenko

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy gourmet-k számára már biztosan régóta ismert a tény, és még tutira vannak egyéb infóik is, az én figyelmemet viszont csak nemrég hívták fel arra, hogy Michelin-csillagos büszkeségünk, a Costes igen erősen nyúlja a New York-i csúcséttermet, a Per sét.Webdesignban…..
v_bonyenko 2011.02.21 17:13:50
@img: büszke lennék. amúgy mit tippelsz, mennyire lehet előzmények nélküli a per se honlapja?

A koppintás egy alapvető túlélési ösztön, működő modellek lemásolása, alkalmazása. Életünk első másodpercében másolunk: lenyúljuk szüleink DNS-ét, max csavartunk egyet rajta, nagyon eredeti.
Szerzői jogok? ugyan már.
v_bonyenko 2011.02.21 17:45:19
@img: van különbség, de meglepődnénk mindketten, ha kiderülne, hogy a designban/művészetben mennyi a finom/durva lenyúlás.

Sőt, extrém esetekben kötelező a koppintás (ikonfestészet). Ha csak inspirálódsz, kitagad az egyház... :)

Szép dolog az autonóm művészet, kínosan ügyelünk a szerzői jogokra, de nem önámítás-e az egész?
v_bonyenko 2011.02.21 18:46:43
@img: gyanús voltál, kolléga... :)
Egyetértek, hogy a costes oldal kevésbé működik a kényszerű színváltással (erre futotta inkriminált harmadik kollégánknak, gondolom abban a fél órában, amit a komplett arculat kidolgozására szánt).
Nem elegáns dolog, max huszáros, vagy inkább rózsasándoros.
Mindenesetre cikinek ciki, és már csak egy ilyen blogbejegyzés+kommenthegy miatt sem éri meg (még a megrendelő kérésére sem) ennyire kockára tenni a drágán felépített brandet.

Ez mondjuk egy extrém eset, de azért továbbra is fenntartom, hogy néha igen nehéz kimondani valamiről, hogy plágium-e, vagy adaptáció, hogy mennyire eredeti stb.
Régóta komoly vágyként szerepel e részecske megtalálása, melyet annyira fontosnak tartanak, hogy isten-részecskének is hívják. A Higgs bozonról van szó, aminek léte egyelőre csak feltételezés. Abból viszont egy régi: 1964 óta sejti a tudomány, hogy kell lennie valamiféle olyan…..
v_bonyenko 2011.01.14 18:12:27
"Számomra a Helyi Théma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország" - nyilatkozta Vitézy Tamás, az ingyenes hetilap tulajdonosa tavaly novemberben a Népszabadságnak. De vajon mit fog szólni…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
v_bonyenko 2010.11.02 15:25:32
Válságadók, nyugdíjpénztárak, adóváltozások – a szimbolikus politika dominanciája után most már benne vagyunk a pénztárcákat is érintő ügyekben. S bár többé-kevésbé mindegyik érdekelheti a választókat, számomra úgy tűnik, hogy a következő időszak legnagyobb…..
v_bonyenko 2010.10.25 19:13:39
@gyilkos fűegér: oké, én is az aegonra tippelnék szociáldarwinista szempontokból, de egyelőre még nem az aegon reklámzenéjét énekeljük az ünnepeinken, szóval inkább lennék lojális az államhoz. Ha a politika hagyná.
v_bonyenko 2010.10.25 19:22:47
@namitirok: Ezúton özvegy Jagudits Bélánét, jó egészséget kívánok neki, illetve azt, hogy pénzemet ne orvosságra kelljen költenie. Egyúttal köszönöm neki a sok családi pótlékot ezerkilencszázvalahánytól 1996-ig, amit még aktívan az én szüleim fizetéséhez hozzáadott miattam. Fogadja szerény hozzájárulásomat mostani nyugdíjához.

Amúgy márcsak azért megérné üvegzsebpolitikát folytatni, hogy az ilyen odavisszaviszonyokat feltérképezhessük. Lehet, hogy még leveleznék is Bélánéval, vagy néha felhívnám, hogy mi van vele.
  Magyarország el van adósodva, a gazdaság alacsony hatékonyságú, az állam alig működik, az életszínvonal alacsony, mindent elönt a korrupció, az igénytelenség, az önzés és a butaság. Ráadásul még a Gyurcsány is szervezkedik. Hosszú távon azonban nem ezek jelentik a…..
v_bonyenko 2010.10.19 14:11:05
@TG69: A túlnépesedés tényleg nagy gond a keleti oldalon, de nem az a megoldás, hogy versenyre keljünk vele.
Nincs törvénybe iktatva, hogy min. 10 millióan kell lennünk ahhoz, hogy fennmaradjunk.
A 10 millió egy szép kerek szám a tizes számrendszerben, semmi több.
v_bonyenko 2010.10.19 15:08:08
@TG69: Tök jogos. Ilyen szempontból tényleg a gyerekvállalás az egyik lehetséges megoldás. De csak olyan 100 év érejéig.

A gyerekvállalás azonban azon túl, hogy elvárt demográfiai cél, a párok személyes döntése is.

Egyelőre két gyerekünk van, gondolkozunk ugyan harmadikon, de valahogy nagyon gáznak tűnne csak azért megszülni őt, mert nagyobb adókedvezményt kapok, vagyhogy legyen elég termelő erő az országban. Ez kicsit tervgazdálkodás szagú. Mintha állambácsi is befeküdne mellénk az ágyba.
v_bonyenko 2010.10.19 15:10:13
@Maisie MacKenzie: ott a pont.