Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UMan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
....egy kis erotikus élmény. Minap nézelődtem, egyelőre szeretőre nem sikerült szert tennem, így másban is gondolkoznék. Rátaláltam a Jóni-masszázsra. Hogy mi is ez pontosan? Na egy kis meghatározás: http://masszazsinfo.com/html/jonimasszazs1 Na igen, ez a masszázs fajta nem a…..
UMan 2010.10.19 13:06:17
Azt hiszem én nem pszichológiai oldalról közelíteném meg, hanem inkább tapasztalati oldalról. Az írás azért fogott meg, mert én is hasonlóan érzem magam a feleségem miatt néha, bár azért ennyire nem súlyos a helyzet mint itt. Amit elhatároztam, hogy teszek a helyzet javítására, az épp ennek a post-nak a tárgya. Úgy gondoltam, először magam oldalán keresem a tennivalókat, mit tudok én tenni, hogy jobb legyen a helyzet köztünk. Ne „nyomjam őt” agyon a szex igényemmel, mégis „legyen” . Legyen neki jó először és az akkor majd visszahat rám.
Szóval elhatároztam, hogy megtanulom a Jóni masszázst, amihez be is szereztem a szükséges könyvet és DVD-t. http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=79853&type=22&_v=Riedl_Michaela_Joni_masszazs_Ajandek_magyar_nyelvu_DVD_vel_
Nagy érdeklődéssel végig olvastam a „tananyagot” és néztem végig a DVD-t. Bár ott nő nyújtja nőnek az élményt …
Aztán mire készen álltam, hogy kezdetét vegye a gyakorlat is, a köztünk lévő kommunikáció olyan hullámvölgybe érkezett, hogy nagyon nem aktuális most ez a téma. Bennem azonban tovább folytatódott a gondolat – immáron elszakadva a feleségem személyétől, és ott tartok, egyre jobban beleélem magam, hogy kimagasló örömökben részesítek valakit, aki nagyon vágyik pont erre. Csak úgy, a másik ember öröméért. Mentesen a direkt szextől, de tele a manualitáson keresztül nyújtható távlatokkal.
Örömmel olvastam itt, hogy a hónapok óta dédelgetett gondolataimban elképzeltem, az nem csupán elszabadult férfifantázia, hanem esetenként a női oldalról is megfogalmazott vagy éppen kikiabált vágy. Gyorsan végigfutottam az elképzelt „feltétel listát”, mi is fontos egy nőnek ilyenkor. Az elképzelés a realitások talaján mozog ... alszol még??? :-)