Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőrösrobot

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megint egy nagyvad! A Szolgáltatói Idiotizmus kategória kétezres évekbeli egyik legerősebb sztorija következik. János a lejáratkor fel akarta bontani 2 éves mobilnet-szerződését. 30-án délelőtt bement a boltba, ahol közölték vele, hogy jöjjön vissza két és fél órával…..
szőrösrobot 2010.10.19 00:14:22
Vírus miatt belassult a gépem,gondoltam a sticket is letesztelem a T-szőrvízben,belváros parkolóhely vadászat után nagylevegőt vettem mikor a sok ácsorgó hazánkfia között megláttam a pincébe mutató szervíz nyilat (a gyanú a térbeli szintcsökkenés miatt már bujkált bennem)pattantam is le ,láss csodát volt ülőhely 3-an álltak 2-en ültek kb 7nm-eren!!! a pincében!!!
rögtön kiderült. hogy fent van a sorszámjegycsapkodó atom.ata
10 perc mozdulatlan révedezés után gyorsan rájöttem hogy lejár a parkolójegyem a kocsin ezért sorszámomat megőrizve a kocsival átközlekedtem az 1km-re lévő pláza 2 órás ingyen parkolóhelyre majd gyalog visszasétáltam úgy T-pincébe hogy az így megspórolt parkolójegyforintokból egy üdítőt gurítottam le dühtől kiszáradt torkomon (nem adom fel legfeljebb bebukom a sorszámot)
A közben eltelt kb70 perc után az intergalaktikus csillagközi hiperűrszámítások után visszatérve nem lehet leírni azt az érzést amit 4,5 perces várakozás után a közben teljesen kicserélődött elcsigázottan várakozó KEDVES T ügyfelek majdhogynem szakszervezetté kovácsolódott csapata
beszólásai keltettek, mint összeomlott a rendszer ,kérni fogják a panaszkönyvet Sz..t ér a sorszámrendszer stb stb
Tanulság: Csak az ilyen szolgáltatóknál
vannak ilyen anomáliák
Ja és ügyintézés után vissza kellett sétálni a kocsihoz még jó,hogy van ennyi ideje az embernek T <error> háza pincében várakozni.