Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Batz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Misztikus anomáliával találkozott Hetty szombaton a pécsi Árkádban. Az OTP-automa kizárólag régi ezreseket adott ki, amiket aznap már ember nem fogadott el: Pécsen az Árkád Üzletközpontban szeptember 1-jén, szombaton 11 órakor az OTP automatából vettem fel pénzt. Az automata…..
Feri nájsz fesztivál!Nincs vége, hiába, sosincs vége. Most jön a Feri nájsz fesztivál!..
A Homár foszladozó emlékei szerint még nem találkozott pozitív márkaszervizes történettel, és természetesen most sem. Bali a sasadi Renault Baumgartnert illetve a Könyves Kálmán körúti Renault szervizben próbálkozott fékszereléssel illetve kulcsmásolással. Többet nem fog: Kb.…..
Dr.Batz 2007.08.31 13:24:30
Ezt a zseniális backdoor-üzenetet Márton küldte Önöknek Üzbegisztánból: Egy igazi szovjet műalkotást szeretnénk bemutatni a Szavickij Múzeum férfivécéjéből. Az „Administration“ szó felett letakart szőveg valami olyasmi volt, hogy „You can buy toilet paper from…..
Dr.Batz 2007.08.30 00:20:40
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
Dr.Batz 2007.08.29 00:20:49
Mindig is sejtettük, hogy valami sötét titok lappang a politikusainkkal olyan csúnyán, sőt mondjuk ki: tiszteletlenül bánó Pufajkás Turul körül. Csak azt nem tudtuk, mi lehet az: Szekeres "Napóleon" Imre törvénytelen gyereke lenne a kis balnemzeti ragadozó? Együtt…..
Dr.Batz 2007.08.17 11:17:23
Csudálatos kalandba keveredett Krisztián a UPC-vel. A Homáron is rendszeresen jelentkező szolgáltató azt a 3902 forintot követeli rajta behajtóval, amit véletlenül kétszer utalt vissza neki néhány hónappal ezelőtt: A történet idén márciusban kezdődött, sorolhatnám az okokat, de…..
Dr.Batz 2007.08.17 10:52:05
A tegnapi pénteki centrumos-creditexpresszes behajtási sztorihoz bányásztuk ki JohnZero kommentjét ki, ő ugyanis a minap kapott egy levelet a Centrumtól, ami szerint minden fantomtartozás az Intrumé, úgyhogy a Creditexpressz bajosan követelheti a 2005-ös nemlétező bírságot:…..