Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TarcsiBandi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Brassóban jól mentek a dolgok a mai egyetlen Mol Ligás mérkőzés első felében. Igaz, az első harmadban elpocsékoltunk három emberelőnyt is, de a második harmadban és az utolsó játékrész elején Mihály Ede kettő, Virág egy gólja révén sima győzelemre lehetett…..
TarcsiBandi 2011.11.17 09:40:20
Magosi Bálint, a DAB húzóembere a két szeredai meccsen tapasztaltakról beszélt. A jegkorong.blog.hu a következő interjút készítette a dunaújvárosiak 82-es számú játékosával, aki így vélekedik: „A csíkszeredai szurkolók fantasztikusan biztatják csapatukat, tényleg…..
TarcsiBandi 2011.01.19 20:27:44
Háromnapos kupát rendez a nemrég újra megnyílt zalaegerszegi jégcsarnok. Október 29. és 31. között 12 csapat 240 játékosa játszik 42 mérkőzést. A torna érdekessége, hogy magyarországi csapat nem vesz részt rajta, a megkeresett tíz közül egyik sem jelzett vissza. A magyar…..
Az edzőként évekig Dunaújvárosban dolgozó Vladimir Babic novemberben fogadta el a zalaegerszegiek ajánlatát. Azóta a jégcsarnok ügyvezető igazgatója lett, és szervezi a helyi hokis életet. Ezenközben nemzetközi játékvezető is. A csapat munkáját új alapokra kívánja helyezni,…..
TarcsiBandi 2010.10.18 21:49:49
@hoki120: na hoki120 :-)..
erdéj felé erre aszongyák,hogy szégyen lopni,de mégnagyobb szégyen visszavinni...szal előre meg kell gondolni,h mit mondasz-írsz-teszel :-)..
Minél többen irnak ide be annál jobb..bár a vizen tól is foglalkoznának az ide-beírással,mert még népszerűbb lenne a téma,akár külső segítséget is kaphatna ztitanok.
Ha egy dologra minél többen figyelnek,az annál nagyobb sikerre vezethet minden téren..
Látod?- én 900 km-ről irok és megyek oda hokizni,odaviszem a pénzemet-csapatomat,sőt 4 csapatot,h népszerűsítsem Zalaegerszeget,és előre segítsem a fejlődésben,vagy fentmaradásban,pedig féléve voltam ott előszőr,de nagyon tetszett és tetszik a kinlódás és a hajtás,ami ott van....
Nagyon nehéz fennmaradni egy jégcsarnoknak,főleg ebben az anyagi válságban ami van...én is ilyen dolgokkal küzdök nap mint nap.. :-)--
Fel a fejjel..Irjatok minél többen be,annál több a vélemény,annál jobb az előrehaladás,..Mindenből csak a pozitívumot kell leszűrni..akkor lesz haladás !!! :-)