Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schumy10

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye Önök is tudják, hogy kiváló busziparunk nemcsak a baráti Szovjetunió testvéri népei számára állnak rendelkezésre? Utazzon hát Ön is – bárhol is legyen a világban, akár Hawaii-on – Ikarus busszal! Az alábbiakban szemléltetett városi, helyközi és távolsági…..
 Kedves laktanyatársak!Mint azt a Facebook-oldalunkon már írtuk, 2012 folyamán kongresszust tart majd a laktanya, ahol félévértékelés lesz. Sajnos még sem a dátum, sem a helyszín nem biztos, de amint biztosat tudunk, értesítünk benneteket minden csatornán!Ami biztos:december 22:…..
Schumy10 2011.12.01 11:26:07
Amint azt a FÉCI-csoportban is láthattátok, lesz egy kongresszus, előreláthatóan egy szoli után. Erről megy mail is, hamarosan! Addig is a Lajos legyen veletek!!!..
Elkezdődött működni az SZLL ideiglenes honlapj,a egyenlőre ez van, kábé jövő hét végéig. Addig készülget az szll.atw.hu oldal, reméljük hamar kész. FÉCI:http://www.facebook.com/groups/szabolajoslaktanya/..
Ebben a posztban kalandos utazásra invitállak bennetek az Északi sarkra. Történt ugyan is, hogy meteorok csapódtak az Arktisz jegébe, és egy kutató csapatnak be kell gyűjtenie azokat.Ezzel a koncepcióval indult útnak 2000-ben az Arctic széria, mely a Town főtéma altémája lett. A…..
Jelenleg a BKV-nál dolgozm Metró segédvezetőként. Így mindennapi munkám során egyik fő feladatom az ajtók nyitása, zárása, utastájékoztatás adása. A téma címében jelzett probléma mindennapos, és javarészt az utasok figyelmetlensége, könnyelműsége vagy…..
Egy dolgozó utas (nem BKV dolgozó) úgy érezte, hogy nagyon kiszúrt vele a BKV, mert a 105-ös busz vonalán kis buszok közlekednek, így a közeli óvoda 'lakói' miatt szegény dolgozó utasoknak nehéz a közlekedés, mert vagy fel sem férnek a ('nagyon ritkán') 6-8 percenként járó…..
LEGOTrains and H0 Elnidult a blog! 2010.10.23 19:18:00
A tegnap megfogalmazódott ötlet megvalósult: végre elindult a LEGOTrains & H0 blog! Jelenleg legóvonatok tesztjei várhatók, a közeljövőben pedig PIKO Turus/ Traxx teszt várható...
Tutu még tavaly februárban lelkendezett róla, én akkor, ha jól emlékszem, egy gyors vállrándítással elintéztem. Aztán valamikor nyár végén belefutottam egy boltban, és ami első látásra nem lett szerelem, az másodikra már azzá vált. I. Alapadatok neve: Emerald Night…..
Schumy10 2010.10.21 19:07:02
@tutuka: 12 éves vagyok. A tipptárat három vasútmodellezéssel foglalkozó barátom csinálta.Én is foglalkozom mellesleg vasútmodellezéssel, H0 & LEGO terepasztalt tervezek. Egy valami nem tetszik még a szettben: a mozdony akkora, hogy egy 1.1-s ből gond nélkül kinézek vonóhorgon kifejtett 500kN vonóerőt, itt meg csak 1 kocsit adnak hozzá! A gyerekkel kapcsolatban: csak jó mozdonyvezetőknek adatik meg a család felnőtt korában.