Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HDia

29 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
HDia 2012.11.15 12:13:37
@Modor Tibi: könnyezve-röfögve röhögök ezen a kommenten vagy 10 perce

már a reakciók miatt is érdemes volt elolvasni ezt a gyomorforgatóan giccses szar posztot. amúgy nem tudom mér gondoljátok h kamu, vki azt gondolta h hej de megható volt apa levele hát vaze én is tudok meghatót kinyomni magamból! és lőn... :D
A külföldi élet kipróbálásának egyik legegyszerűbb és legelterjedtebb módja, ha valaki au-pairként vállal munkát. A rengeteg buktató (például elég nagy lutri, milyen családhoz kerül az ember, még akkor is, ha előtte tájékozódik) mellett viszonylag biztos egzisztencia…..
A fattyú Havas Jon és a cinikus törpe, Tyrion Lannister után valószínűleg mindenkinek a riadt hercegnőből sárkányszelídítő, barbár királynővé érő Daenerys Targaryen a kedvence a Trónok harcából. A szerepre sokáig a Tudorok egyik sztárja, Tamzin Merchant volt esélyes, akit…..
Subba Chö! 2012.01.20 13:23:00
Megvetem az ágyamat!..
addict Metrózz úgy mint egy jedi! 2011.09.26 15:27:00
A metró ezentúl a metrón is veled lehet, köszönhetően egy vicces reklámötletnek, ami Japánban már biztosan megvalósult, de a hírek szerint az itthon metrókocsikban is lehet már találkozni vele. A lényege, hogy a kapaszkodókat matricázással fénykardokká alakították, aminek…..
Gondoltátok volna, hogy egy kaját ábrázoló reklám lehet hányingerkeltő? Nem mindig volt ám minden olyan szép és étvágygerjesztő, mint ma, régen bizony őrült grafikusok és fotósok terrorizálták a fogyasztókat! A tovább mögött találhattok egy kedves kis válogatást, sok…..
Na ez a kemény: a Sopron Bank két olyan italautomatát állított fel Budapesten, amibe vagy dobsz pénzt, vagy nem. A félliteres ásványvíz ötven forintba kerül, ha a felső négy gomb valamelyikét nyomjuk meg, és ingyen van, ha az alsó négyet. Ránk van bízva, értitek. Alapvetően…..
Nyugi, nem lesz mostantól mindig ez a téma, de ez a hazai gyöngyszem nem kerülhette el a figyelmünket... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem aki hülye p****, az akármilyen Magnecsodával is az marad... ..
Kontár Mindig Tv -vagy nem? 2011.05.03 10:11:00
Bizony, néha tanúi lehetünk annak a ritka pillanatnak, hogy valamit nem_szólok_le. Ez is azon ritka pillanatok egyike, ez a Mindig TV reklám annyira egyben van, és annyira odapirít, hogy egyszerűen nem találok fogást rajta. Tökéletes görbe tükröt állít az egymás fölé…..
Nem ismerem igazán a Nokia N8-as mobil hátterét, de azt tudom, hogy ha a reklámjain múlna, biztosan sikeres lenne a cucc. Hogy miért? Mert a Aardman Animations and Wieden + Kennedy együttműködéséből nem először született valami zseniális dolog. Miután néhány hónapja…..
 Félresikerült Kill Bill reklám, ami a bosszúálló gyilkos helyett inkább egy menstruáló nő nyomaira emlékeztet... ..
Női intim törlőkendő..
HDia 2011.08.04 12:35:30
@AdamBast: csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de diplomáztam meg külföldön voltam, de visszatértem, és igyekszem magam aktivizálni! köszi a türelmet :)
Görbe sminktükör Reakció 2011.02.25 18:06:00
 Kedveseim, annyira köszi, hogy nem felejtettétek el a blogot, én se tettem. És nem is szűnik meg végleg - ahogy Brigi mondaná: - az kibaszottul fix, Mucuskáim. Az offlájnulás oka, hogy az életem több szempontból is 360 fokos fordulatot vett. Ilyenek figyeltek be, hogy…..
HDia 2011.03.28 23:26:38
ez a cikk egy az egyben jöhetne erre a blogra :D divany.hu/eletmod/2011/03/27/jogsi_naplo_1._resz/ kedvenc részeim a "Mindennapos, hogy egy nő elsírja magát az autóban - mondja a leendő oktató" de legjobban ezen röhögtem: "Például néhány oktatókocsiban különböző színű szalagok jelzik a jobb és a bal oldalt, mert rengeteg nő összekeveri az irányokat."
Ötletes vagy gusztustalan?..
Esélyes, hogy csak kamu, de persze ki tudja... :)..
Zseniális vagy túlzás?..
Reklám a javából Herpesz Pizza 2011.02.21 14:55:57
Vajon mi történt szegény lánnyal? Én jóindulatúan megadom neki a photoshop fail címet, de bezzeg ha Lady Gaga-ról lenne szó, már nem lennék ilyen lágyszívű ;D..
Van az a reklám, amire nincsenek nyomdafestéket tűrő vagy Szalai Annamária nyugalmát megtartó szavak... Ez az a fajta.A teljes értetlenségből felocsúdva azon gondolkodtam el, hogy vajon mi járt a fejében annak az ügynökségnek/kreatívnak, aki ezt megcsinálta és milyen ügyfél…..
A Royal College így próbálja ösztönözni a felvételizőket, hogy nővérnek tanuljanak... Vajon működik?   (9gag.com)..
p { margin-bottom: 0.08in; } Fogyókúráról és annak tudósairól volt már szó e blog hasábjain. Kevéssé ismert tény, de egyes nők más körülmények között is szoktak táplálkozni.   1. Az alapos Fenti állítás igazságtartalma leginkább az alapos nőnél vonható kétségbe.…..
Reklám a javából Szájápolás 2011.01.11 21:56:38
Nem is kezdenék bele a reklám részleteinek taglalásába (lásd miért mennek a kis csillámok az agyukból a mellükbe), mert sose érnék a végére, csak annyit mondanék, hogy szerintem Katy Perry is ezt használja, azért jön ki annyi minden a melleiből...
Reklám a javából BÚÉK 2011.01.02 13:36:44
Reklámokban és Failekben Gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek!..