Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ewfuns

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor most féljünk vagy ne?..
ewfuns 2022.03.20 08:22:37
@birkamenet: hülye vagy!
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
ewfuns 2020.06.01 07:48:03
@Jadeite: szólott a DK-s! :) extra mázli, hogy az ellenzéki oldalon olyan szuper intelligens emberek vannak, mint pl te is. :)
Függetlenül attól, ki győz majd, a műsor legnagyobb nyertese akkor is Józsi lesz, akinek Facebookon már rajongói klubja van. Nők tízezrei hevernek a lába előtt. Kezdjük is a műsort, hogy láthassuk szigorú arcát. Négyen vannak a játékosok, de már nem sokáig, feltöltik az üres…..
Már a harmadik napnál járunk, megkapjuk az elején ugyanazt az ízelítőt és zsűribemutatást, amit eddig is. Én már nagyon unom, pedig a java még hátra. Az X-faktornál legalább kicsit variálták. Utána jön az összefoglaló, vagyis eltöltünk bő három percet a semmivel. Zé…..
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
És igen, eljött a nagy pillanat, a brit uralkodó megtekintett de sajnos, a Vastrónra nem ült fel. Viszont kapott egy Vastrón-makettet, biztos valami limitált példányt. A YouTube élőben közvetítette a 18 perces eseményt, amit mi is ppztünk, ez a hajtás után olvasható. Az uralkodót…..
A hírműsorból immáron komplett blokkokat a hard newsnak, azaz nem bulvár, hanem valós híreknek időt szentelő RTL tegnap folytatta az Orbán-lány esküvőjén ellopott telefonok ügyét, de ez csak a jéghegy csúcsa, mert nekiestek a Fidesz-kormánynak a Magyarországra látogató…..
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
ewfuns 2014.05.14 14:00:31
@Bluemotion: Pedig az Ének iskolája bizony veri az RTL idősávbeli műsorait, ahogyan a Sztárban sztár is tette. És igen, az RS is rommá fogja verni az X-faktort azon egyszerű oknál fogva, hogy új műsorról, új formátumról van szó, ami vonzza az embereket. Az újra mindig nagyobb az érdeklődés. Ez van.
ewfuns 2014.05.14 16:35:38
@champion76: Miért az RTL-en mi van hétköznap? Fókusz, BK, ÉNP meg csak a jó Isten tudja, mi. :) Maradjunk abban, hogy egyik sem a színvonalas szórakoztatást tűzte a zászlajára. :) Egyik sem jobb a másiknál, éppen ezért nem kellene leszólni a másikat.
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
VV Zsófi sírva, VV Viki döbbenten vette tudomásul, hogy lemaradt a 12 millióról, lakásról, autóról, nyereményútról. Egy százalék különbség is alig volt a két döntős között. A sok ülvöltözéssel tarkított finálét itt közvetítettük...
ewfuns 2014.05.12 10:13:42
@szoknyás fejvadász: Valóban nem. Ez a játék az észről és a taktikáról kellett volna, hogy szóljon, így annak kellett volna nyernie, aki ésszel játszott. Ennek ellenére Aurelio nyert, aki buta, bunkó és még a nőket is semmibe veszi. Hát, csodás nyertes.

Egyébként, Milo befektette a pénzét és Attila sem sáfárkodott rosszul a nyereményével.
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
ewfuns 2014.05.10 10:09:40
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
ewfuns 2014.05.04 21:53:47
Új dologgal próbálkozunk a Hogyolton: híreket, sorozatokkal összefüggő posztokat is kitolunk, és majd meglátjuk, a nagyérdemű mennyire vevő rá. Úgyhogy tessen klikkolni, ha kell a folytatás.  VV Pink Zsófiról szépen lassan lehámozza a bulvár a babahájat meg a rózsaszín…..
ewfuns 2014.04.30 15:19:29
@ewfuns: hogyvoltokat, bocsi. :) Ez mégis egy tematikus blog, minden másra ott van a CC.
A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt…..
ewfuns 2014.04.27 21:40:21
@Dr. Lilu: Nem néztem meg, de nem hiszem, hogy YT linken futna a mai párbaj. :)
ewfuns 2014.04.27 21:44:38
@Dr. Lilu: Semmi gond, megtaláltam önerőből, vicces Lilu. :P Azt a linket meg még mindig nem néztem meg, de a reakciódból arra következtetek, hogy nem is baj.
ewfuns 2014.04.27 21:47:30
@Dr. Lilu: Annyira semmiképp, hogy visszakeressem. :)
A szombat reggelre való tekintettel, plusz a tény ismeretében, hogy konkrétan semmi nem történt a villában, ez a mai egy nagyon rövid, de annál szórakoztatóbb animgifekkel tarkított hogyvolt lesz. Ahogy azt a beharangozóból tudni lehetett, Krisz és Iza szenvedését követhettük egy…..
ewfuns 2014.04.25 21:48:17
@Dr. Lilu: Isten őrizz!!!!!!!!!! Halálosan unom őket! :)
ewfuns 2014.04.25 21:49:07
@Dr. Lilu: Kétlem egyébként, hogy felfognák, miről szól a film.
ewfuns 2014.04.25 22:02:51
@Dr. Lilu: Én remélem, soha az életben nem látom többet ezt a nyűglődő, mártír párost. :))) Nem volt velük egyébként semmi bajom, de már annyira nevetséges, hogy az egész műsor az ő drámázásukról szól.
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
Kicsit irigyeltem Sixxet, hogy ő írhatta meg a Killer Karaoke Villa editionjét, azt meg pláne, hogy nála tetőzött Iza és Krisz szerelmi lejmenete és megírhatta a Csulák Csatáját, de valahol azért sokkal jobb volt négy napig nem nézni ezt a szart, mint igen. Mondhatni mit sem tudva…..
Közösségi Izautálat Bár a cím elárulja a lényeget, de lássuk be, nem csak ez számít,  hisz megannyi történés van a villán belül. Lilu – az egyszemélyes divatrendőrség, a.k.a. a csajom szerint fiatalos szexi dögként feszít – és Bence köszönti a népet. Kerekítve 60-40…..
Lilu miniruhában, a hajába az ünnepi nap tiszteletére belehúzott vörös csíkokkal nyit, kihívunk, emberek, Traktoros magával visz valakit a ringbe, óriási izgalmak in the making. De előtte még némi összefoglalás, olimpiával, hisztivel, faszszopásos álommal. Utóbbit nem mondta,…..
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
ewfuns 2014.04.09 11:49:48
@Muad\\\'Dib: Hát, de nem is a német megszállásnak készülnek emlékművet állítani, hanem a német megszállás áldozatainak.
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
ewfuns 2014.04.09 11:24:53
@Mészáros Laci: Tehát akkor itt arról van szó, hogy nem történt egyeztetés magában a kivitelezésben a MAZSIHISZ-szel? Akkor a baloldal miért mondja, hogy az emlékmű felállítása sértő az áldozatokra és azok családjára nézve, mert az a német megszállásnak állít emléket? Holott ez nem igaz. Összemosták a dolgokat, jól értem?
ewfuns 2014.04.09 11:45:34
@Mészáros Laci: Köszi! Örülök, hogy azért mégsem láttam olyan rosszul a dolgokat, már ami az emlékmű állítás körüli dolgokat illeti. :)
Kedves Magyarország, drága Magyarok! Mindenekelőtt engedjétek meg, hogy őszintén gratuláljak a vasárnapi showműsorban nyújtott eredményetekhez. Öröm látni, hogy hőn szeretett pártunk, a Fidesz, bár számszerűen a szavazatok 50%-át sem szerezte meg, ismét a parlamenti helyek kétharmadához jutott…..
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
ewfuns 2014.04.08 09:05:25
@ex-dr. vuk:

"Alig 45%-kal 2/3-ad?.. "

A 45% csak a pártlistára leadott szavatok száma. Az egyévi választókerületekben aratott győzelmeket ehhez számolják hozzá és így jön ki a 66%, ami a 2/3-os többséget jelenti.
ewfuns 2014.04.08 09:10:10
@szoja122:

Nem, azért nyert a fidesz, mert balf...sz volt az ellenzéke. És, mert pontosan tudták, hogy a Jobbik vezetői előbb vágnák le tőből a saját kezüket, semhogy bármilyen módon is támogassák a szocikat és GYURCSÁNYT. Erre gyúrtak és jól gyúrtak. Csak a baloldal ezt nem látta, mert annyira beleélték magukat a saját kis álomvilágukba és elhitették magukkal, hogy valóban le lehet győzni a Fideszt. Csak épp a Jobbikot hagyták ki a számításból.
How I Met Your Mother Alternative Ending by a821343 És akkor nem háborogna az internet népe. Na, mindegy már. ..
ewfuns 2014.04.03 11:49:29
ewfuns 2014.04.03 12:40:26
@ElBasthardo: Nagyon egyetértek. :) Egyébként meg tudhatnák, hogy ami egyszer felkerült a netre, az már ott is marad, hiába kapálóznak. :))) Inkább tegyék rá a DVD-re az alternatív változatot! Már ezért sokkal többen meg fogják venni! :)