Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szudac

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy Péter és Mózer Zoltán csapata, a román bajnoki címvédő Remat Zalau rendkívül szoros meccsen 3:1-re nyert az Unirea Dej otthonában az alapszakasz 16. fordulójában. A negyedik szett végén robbant a bomba! 23:22-es vendégvezetésnél a játékvezető a zilahiaknak ítélte meg azt…..
A Békéscsabai RSE az első és a második szett sima elvesztése után bravúros sikert aratott a bajnoki címvédő Budapest SE otthonában a női Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Fésüs Irén, a hazaiak vezetőedzője a hunvolley.blog-nak úgy nyilatkozott, hogy jelentős…..
Péntek este kezdődik a férfi Extraliga döntője a Fino-Kaposvár és a Kalo-Méh-Kecskeméti SE csapatai között. A címvédő somogyiak az idén is szeretnék az élen zárni a sorozatot. A somogyi legénység a Csepel és a Kazincbarcika elleni győzelmekkel jutott el a fináléig, ahol az…..
Előrebocsátom, hogy nem kritizálni akarok. A szegény magyar röplabdának van éppen elég baja a firkászok nyavalygása nélkül is. Egy dolgot azonban nem hagyhatok szó nélkül. Ez pedig a tegnapi Vasas–BSE meccs utolsó harmadának egyik történése. Aki látta, tudja hogy mennyire…..
A papírformának megfelelően az alapszakasz első és második helyezettje, tehát a házigazda cseh VK Modranska Prostejov és az osztrák Post Schwechat jutott be a vasárnapi elődöntőből a női Közép-európai Liga hétfői fináléjába.Közép-európai Liga, nők, négyes döntő,…..
A Bajnokok Ligája-résztvevő cseh bajnokcsapat nagy fölénnyel nyerte az alapszakaszt a női Közép-európai Ligában. A VK Modranska Prostejov rendezi a nemzetközi sorozat négyes döntőjét is. Érdekesség, hogy a tornán négy különböző nemzet legjobb együttese vesz…..
Mészáros Dömötör csapata, a török Arkas Izmir az olasz Macerata ellen játszik majd a Challenge Kupa döntőjében. Szabó Dávid együttese, az olasz Sisley Treviso a lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozle ellen lép pályára a CEV Kupa fináléjában!Challenge Kupa, férfiak, elődöntő,…..
A Company Nyelviskola-Veszprémi RC hazai pályán 3:0-ra nyert a HPQ-Szegedi RSE ellen a férfi Extraliga 5-9. helyéért zajló középszakaszának nyolcadik fordulójában. A bakonyiak ezzel visszavágtak ellenfelüknek a néhány héttel ezelőtti, idegenbeli vereségért.A center, Horváth…..
Nem lesz röplabdás nagyüzem a hétvégén, de több sorozatban is fontos meccsekre, rangadókra kerül sor. A férfi és a női Extraligában, valamint a férfi és a női NB I-ben egyaránt sorsdöntő csaták előtt állnak a kiesés elől menekülő csapatok. Beharangozó!Extraliga, férfiak,…..
Egy hét kihagyás után folytatódnak a küzdelmek a nemzetközi kupasorozatokban. December 7-én, kedden a Bajnokok Ligájában Demeter György edző török csapata, a Fenerbahce az orosz Lokomotiv Belgorodhoz látogat. A meccs élő közvetítése 17 órától ide kattintva megtekinthető! Az…..
Az előző kiírásban ezüstérmes Vasas Duna Autó Óbuda a vártnál jobban megizzadt az NB II-es TFSE-KRA otthonában a női Magyar Kupa második fordulójában. A hazaiak a második és a harmadik szettben rendkívül szimpatikusan, nagy lelkesedéssel játszottak az elkényelmesedő…..
szudac 2010.12.07 09:30:25
@olyan8:
Persze, sok mindenen el lehet gondolkodni, és morfondírozni.Különösen akkor, ha eleve rosszindulatúan áll hozzá az ember a dologhoz.
A játékvezetők elszámolását, a Versenykiírás, a hatályos Tarifatábázat, és nem utolsósorban az Adótörvény és az APEH rendelkezései szabályozzák.
Ha az ominózus mérkőzésre két gépkocsival mentek, annak nyilván oka volt. Ha eggyel, gondolom, akkor egy gépkocsiköltséget számoltak el. A JT Etikai Fegyelmi Szabályzata 3-6 hónap eltiltással bünteti a jogosulatlan elszámolást, mint fegyelmi vétséget. Mivel ebben az esetben nem érkezett bejelentés, rosszindulatúnak gondolom feltételezni, hogy nem megfelelő volt az elszámolás.
A játékvezetők lakhelye egyébként megtalálható :
www.mrszjt.hu/jvadatbank/nbi.htm
Valamint a főbb városok távolsága is : www.mrszjt.hu/hasznos/kmtabla.pdf