Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borisz15

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén bajnoki szünet lesz, ugyanis a terep most a nemzeti csapatoké! Válogatott tornákat rendeznek több helyen is, a mieink ezúttal Németországba utaznak, ahol a februári selejtező előtti egyik utolsó megmérettetés vár a csapatra: a hazaiak mellett a tavalyi vb-t szintén…..
 Kis kisiklással, de folytatódik a sorozatunk. Harmadízben a kétszeres címvédő Dunai Krokodilok bemutatására kerül sor, akik nem kisebb tettre, mint a triplázásra készülnek. Ennek jegyében magabiztos győzelmet arattak Szolnokon, az első játéknapon.Ugyanakkor ez most nem lesz…..
 Felkészülésünk közepén, "erőpróbaként" edzőmérkőzést játszottunk, a Szolnoki Kannibálokat láttuk vendégül. A meccs maga 12:00-kor kezdődött volna, de mivel előttünk a DSI ifjú kézis lányai edzettek, így kicsi csúszással tudtunk csak játszani.…..
Ma rendezik az idei szezon igazán komoly téttel bíró találkozóit, hiszen a bajnokság már gyakorlatilag véget ért (a férfiaknál az alsóházban szintén most rendeznek fordulót, ott még szinte minden kérdés nyitott, addig a felsőházban már csak egy elhalasztott Phoenix-ARES…..
Borisz15 2011.05.20 16:38:18
 Hosszú hétvége elé nézünk. Első mérkőzésünk itthon lesz, nem a megszokott, fantasztikus atmoszférájú Mechwart csarnokban, hanem (egy sajnálatos félreértés?...) miatt az Újkerti Általános Iskola termébe kényszerülünk játszani. Vasárnap pedig Törökbálintunk van…..
 " Az internet szót ad mindenkinek." Ha nem csal az emlékezetem ez a mondat a Jay és Néma Bob című filmben hangzott el, ha tévednék előre is elnézést kérek. Ez teljesen igaz egyébként, ezt használom ki én hétről-hétre. A napokban történt egy szörnyű…..
Nem voltak rossz előjelek a meccsel kapcsolatban, mégis kicsit alul teljesítettünk. Hiányzónk csak Andris volt, az ő helyét Machlik Peti vette át a védelemben. 2 játékosunk a nehéz útviszonyok miatt, sajnos később érkeztek meg, így az első pár percet megbolygatott sorokkal…..
Blogkirályunk távollétében megkért arra, hogy írjak egy hétvégi előzetest, mivel drága Andrásunk Finnországban élvezi a Floorball VB adta élményeket. Megpróbálok nyomába érni, de az ő szófordulatai szinte utánozhatatlanok. Na de elég a magasztalásokból, rátérek a…..
 Halihóó! Ismét jelentkezem szokásos zenés rovatommal (sokak örömére :) ). Ígéretemet most már tényleg beváltom, nem elektronikus zene az eheti választásom. De még nem tartunk a hangszeres zenénél, még mindig géppel összeeszkábált számot választottam. Műfaját…..
  Borisz15..
             A héten nem kaptuk meg a Mechwartot (úgy tudom a szalagtűző miatt)ezért az edzésidőpontok módosultak (csak ezen a héten!!!)  2010. november 16, Kedd - 17:30 Medgyessy Ferenc Gimnázium2010. november 18,…..
A múltheti bejegyzésemnek volt némi visszhangja, átolvastam, így bevezetésképpen először az abban leírtakat szeretném tisztázni. Lényeg a lényeg, nekem nem az igényes rockzenét hallgatók, és készítőkkel van bajom, hanem némely fesztivál "szokásaival". Picit…..
Első olvasásra gondolom fogalmatok nincs, hogy kapcsolódhat ez a rovat a floorballhoz. Bevallom őszintén nekem sem lenne.Az egész dolog Andristól indult. Vele beszéltük, hogy fel lehetne dobni a blogot pár, floorballtól kicsit messzebb álló, mégis lazább szálakkal hozzá kapcsoló…..