Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monyon le

0 bejegyzést írt és 641 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vidéken viszonylag könnyebb keresni, mert nincs olyan sűrű beépítettség. Budapesten műholdképen vadászni ugyan picit nehezebb, és sokszor csak olyanba akadsz bele, amit már mindenki ismer...
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Péntek délután. Araszolás a Balaton felé. Jön a hír, hogy Martonvásárnál baleset, torlódás. Na, így legyen lottó ötösöm! Minden nyári péntek délután Martonvásár térségében van valami baleset. Vasárnap kora este pedig Budapest felé Szabadbattyánnál. Ez a két helyszín az M7-es Bermuda háromszöge.…..
monyon le 2018.07.27 13:32:55
@Látens Inszinuáció:
Na pont téged szeret az M7 népe - a kis nyomoroncot, aki játssza pédagógust! Barátom, szerintem az M7 népe ha megtalálna szerte szednék csavarokra kis okos fejed és az autódat.
Kérlek, ne mérnökösödj (139-142) próbálj meg jobbra tartani, szépen előzni, aki menni akar elengedni... stb. De hidd el a törődést egyszer nagyon kiérdemled, de nagyon
A két napja közölt fotó készítőjével időközben sikerült személyesen is találkoznunk, így az eset további részleteiről is kérdezhettük. Megtudtuk többek között azt, hogy a házaspár végül szóba állt vele az eset után egy órával.  ..
monyon le 2018.04.12 14:00:34
@Éhesló:
Ó édes f@szom, hogy Te is mekkora egy NER által kitermelt gyökér vagy!
Ember, az állampolgár aki ebben a hazában és és Ő is ugyan olyan MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR mit te, feltett egy teljesen értelmes kérdést, egy olyan "párnak" akik ténylegesen és bebizonyíthatóan LOPTAK.
Érted csíra? LOPTAK.
Még annak ellenére is, hogy elfogadta (elfogadtuk), hogy a minivezér lett ismét az atya fasza ebben az országban!
monyon le 2018.04.12 16:36:23
@ProFiL-Kép:
Ugye nem gondolod, hogy eddig a Marson éltem, annak is hátoldalán?
Te, komolyan úgy véled, hogyha nincs egy bírósági ítélet, vagy nyomozás akkor minden rendben van? Tényleg úgy véled, hogy ez a kis LED bussines & ingatlan vagyon csak a jó isten és a szerencse , a kitartó munka eredménye.

" Az Elios számára a terep előkészítése azzal kezdődött, hogy megdolgozták a megfelelő önkormányzatokat. Hamar Endre és Tiborcz István – mint az OLAF-nak írt ügyvédi levélből kiderül – egyaránt méltatlankodott, hogy milyen megfontolásból pécézték ki az Eliost, és vizsgálták csakis az ő projektjeit, miközben a már említett 2012-es, illetve 2014-es pályázati csomag nyomán összesen 109 közvilágítás korszerűsítési tender futott. Az OLAF azzal replikázott, hogy az arány ugyan igaz, 109 tenderből csak 32-t nyert meg az Elios, viszont a legnagyobbakat. A 2012-es, összesen 29 millió eurós csomagból 20,6 milliót vitt el a csodacég."

Élj kérlek akkor ebben a szép új világban, ahol is minden csupa mézes mázas, és oly nemzethy. Tudod, van egy,lehet hogy számodra demagóg példám - a Tour de France dobbingal, e-kerékpáral megnyerni nem olyan felemelő mint ha saját erejéből, kitartásából nyeri azt meg egy versenyző.
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Irodai call centeres részmunkaidős munkára jelentkeztem, 2016. Március 16.-án kezdtem.  A szerződést kitöltöttem  mit sem sejtve, hogy én nem kapok belőle saját példányt. Az adataimmal aláírtam majd elkérték  a…..
Belsőség Megfőztem a BMW-t 2015.07.04 06:25:15
Naiv voltam. Amikor megvettem a BMW-t, persze alaposan átnéztük, mérlegeltünk, hogy mire lehet számítani. Az tisztán látszott, hogy a karosszéria törődést igényel, és az is biztos volt, hogy a fék és a futómű is megsínylette a hatévnyi állást. Mindenképpen biztató jelként…..
monyon le 2015.07.04 11:50:42
Megjegyezném, hogy VIN szám alapján itt: de.bmwfans.info/parts-catalog/E21/ kikeresve a BMW cikkszámot, bármely BMW kereskedésben megrendelheted a hiányzó és oly nehezen beszerzehető vízcső, vagy amit szeretnél - ami kb 2 nap alatt a rendelkezésedreáll. A BMW a mai napig is raktáron tart tradicionális, régí típusokhoz akatrészt, mely rendelhető ;)
2014. november A morva vidéki fotótúra során egy borultabb délelőtt az egyik útitárs igazán hangulatos varsói diaporámájával (zenés képvetítés) múlattuk az időt, várva a napsütésre. Magával ragadóak voltak a város mediterrán hangulatú utcái, színes házai és terei.…..
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
monyon le 2015.02.14 18:16:20
A Tankcsapda idén 25 éves. A debreceni zenekar ennek megfelelően egész 2014-ben ünnepelt. Végigjárták a fesztiválokat a jubileumi műsorukkal úgy, hogy szinte az összes dalukat eljátszották, kihoztak egy dedikált sört, de ami a legfontosabb, kiadtak egy sorlemezt Urai vagyunk a…..
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
monyon le 2014.10.11 11:24:36
@cselo:
fordítva ülsz a lovon - a monitort és billentyűt, a szobáda elhagytad te valamikor mostanában? Nem veszed észre komolyan mi történik körülötted, vagy ezeket a Bull Shitt lózugokat tanulgatod nap mint nap.

Menny már ki a fényre és ne a politikával foglalkozz - alapíts vállalkozást, szerezz megrendelőket, fizess adót és akkor picsogjál B+
monyon le 2014.10.11 12:34:16
@Danubius: marshallablak.hu - ma Magyaroszágon nekik vannak a legmodernebb gyártó gépsorai, valamint a minőségi nyílászárói. Kérdezd meg őket, csak javasolni tudom.

Más - a szállítási költség örök probléma. Drága az Üza., az út díj, a gépjárművek fenntartása, stb. Egy kiszedett Nyílászárót, m eg ismét felhasználni ( ha már egyszer cserélteted) nem egy jó megoldás.
Amikor a TV2 megvette a izraeli Bumm! vetélkedőt, amiben az a pláne, hogy a játékosnak egy bomba hatástalanításával kell kérdésekre válaszolnia (és nem, nem térünk ki rá a meglehetősen morbid kapcsolódási pontokra), az eredeti formátumról készült videót nézegetve nem nagyon…..
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Netflix Európában terjeszkedik, csak az nem látszott eddig biztosnak, hogy a közeljövőben tényleg elérnek-e Magyarországig. Annyit lehet hivatalosan tudni, hogy szeptember közepén Németországban, Franciaországban is elindultak. És soron következik…..
Petőfi írhatott volna valami ilyesmit a Balatonról is: Szegény Balaton, miért is bántjátok? Annyi rosszat kiabáltok róla, S ő a föld legjámborabb tója (a költői szabadságot vitatók számára: tava). Mert a Balatont sajnos sikk lett macerálni. Pedig csacsiság, a Balaton és…..
monyon le 2014.08.28 09:43:53
@Nancsi:
pénzed van - beülsz az autóba és rossz idő esetén elmész Bp-re az említett gyerekfárasztókba, majd vissza Balatonra. 2-3 óra oda vissza a Balaton és rossz idő eseten megvan oldva a 6 éves nyomora. De javaslom, hogy rossz idő esetén is engedd ki a szabadba, a környék lulkóival, bandázni, nem kell más hozzá csak réteges öltözet.

Miért van az, hogy állandóan azzal jönnek, hogy rossz idő esetén nincs mit csinálni. Mi ez valami fakultatív muszáj valamit kitalálni, csinálni mert nyaralok? A városoknak / településeknek meg fel kell készülniük a 6 évesekre, mert a szülők hiperaktívak (a gyerek is)

Ülj be az autóba és nézd meg a környéket. menny el pl. Zirc felé, majd tovább Csezsneki vár / Pannonhalma / Győr / Bécs...
Egy utazás során nem várhatjuk el, hogy a kanapé a szállásunkon épp ott legyen kiülve, ahol otthon. Joggal mondhatjuk, hogy aki nem tud alkalmazkodni a körülményekhez, az maradjon a saját kis pecójában, de bizonyos elemek mégis szükségesek a komfortérzethez még a fapados turisták…..
monyon le 2014.07.05 11:23:27
akkor nézzük meg a másik oldalt is - egy apartman üzemeltető / tulajdonos szemszögéből is a hihetetlenül idegesítő dolgokat. :)

Egy apartman tulajdonos számára a legidegesítőbb a "vadparaszt" típusú utazó. Neki mindegy hol van a szállás, Ő úgy érzi neki minden képpen valamit meg kell "javítania" a szálláson. Legfőbb specialitása az ajtók betörése, átütése, beBszot állapotban. Amennyiben az ajtó javítva jöhet a frissen festett / tapétázott szoba, melyet egy takaros róka kiengedésével stilizál, ultramodern design helyez el a legészrevehetőbb helyeken. Felelősségét és a mámoros éjszakát nem ismeri el, hőzöngve padlógázzal távozik közben üvölt az autóból a Josh & Jutta

Másodikként bemutatom a "gyűjtögetőt" - a gyűjtögető az a típus ami miatt a fenti poszt is születhetett. Megtetszik neki a KÉS, a SZIVACS, a MOSOGATÓSZER, a TÖRÖLKÖZŐ, volt egy eset mikor az alu automata szúnyoghálót reggelre bepakolta (szétszerelve) a kombi csomagtartójába (!). Ez az ALL-IN utazó az ki a kaució visszafizetéséért habzó szájjal küzd, érvel, fenyeget.

Harmadik típus az "igénytelen" - számára a fürdőszobai fehér törölköző a retkes fekete kitaposott cipőjének az alphaája / omegája. Nem restelli ezt több napig is használni, míg egyöntetű fekete boxos nem lesz az egész fürdőszobai felszerelés. Illemhely használatát sem Ő sem a családja, sem a puruttya horda gyermekei nem ismeri. Felső c hangon ordítja a recen, hogy a budijából dől a cucc. De a fél grillcsirke csont mit kiszedtünk belőle nem az övé :D

Még egy alap típus a "sunyi" - Ő az aki nem szól, hogy itt töltött ideje alatt valami nem talál megfelelőnek, véletlenül valami nem működik ( vélhetően az előzőekben felsorolt típusok miatt), szeretne egy másik szobát / ágyat / törölközőt / wifit stb. Nem szól semmit csak van.
Ezek után alig varja, hogy wi-fi közelbe kerüljön, hogy megfogalmazza nagy művét, az értékelést. Itt sem Istent sem embert nem kímélve fogalmazza meg "sérelmeit" de még olyanokat is melyet ca. 15 éve egy bulgáriai vadkempingben tapasztalt. Ezzel bizonyítva, hogy Ő a fasza, mindent észrevételező utazó ki csak is jó szándékból világosítja fel az utazót. Habzó szájjal írogatja a képtelennél képtelenebb történeteit. Legfőbb fegyvere a fogyasztó védelem, NAV kombó, no és az értékelések 0-1 es közötti értékelése.

És végül de nem utolsóként említem meg azon utazót, ki távozáskor MEGKÖSZÖNI, hogy milyen jól érezte magát, javasolja másoknak is, szeretne még itt tölteni egy pár napot, de nincs ideje, végül együtt pálinkázunk és elbeszélgetünk arról mennyire nehéz is fenntartani / üzemeltetni egy apartmant. Távozik és barátok lettünk!!!
monyon le 2014.07.05 18:01:32
@Robiekin:
Ja, idehaza Mo-on ;)
mert "itt élned halnod kell"
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Syndroide A Parasite több mint tíz éves cég, és már rögtön a 2002-es alakuláskor volt nekik egy saját rendszerük, úgy hívják, active holding. Nem csak az átlagember, de még a szakmabeli is elcsodálkozik, ha valami radikálisan újat találnak fel a szemüvegek anatómiájában, a…..
Belsőség Így add el az autódat 2014.05.14 10:21:57
Vannak, akik az éjszakai utcán, esőben fotóznak mobiltelefonnal. És vannak, akik megadják a módját. (A végén a please epic!) ..
Szoftverproblémák miatt késik a Bubi átadása. Még most sem tudni, mikor lesz kész teljesen a fővárosi bringahálózat, addig a közönség számára csak mutatóban lesznek az utcán a zöld biciklik. Eredetileg április elejére ígérték a Bubi indítását, de az informatikai részért…..
monyon le 2014.04.24 13:29:24
Magyarázza már el valaki a T-Systemes üzemeltetőnek, hogy a rendszere annyira túl bonyolított, hogy a bringa kölcsönző júzernek el megy a kedve az egész folyamattól.

Sírnom kell, a folyamattól ha olvasom a bubi web oldalán található leírást:
www.bkk.hu/bubi/gyakori-kerdesek-a-budapesti-kozossegi-kerekparokkal-kapcsolatban/hogyan-hasznalhatom/

és nem azért mert technikai analfabéta vagyok, hanem azért mert ez így NEVETSÉGES! Olvasták ezek a saját maguk által kreált használati feltételeket? Ki is próbálták a gyakorlatba, vagy csak az író asztal háta mögül büfögték ki az eseti ill. bérletes kölcsönzés regisztrációs / fizetés menetét?
Mindenesetre se fizetési sem pedig regisztrációs lehetőség nincs a web oldalukon. Mobil cirkalmazás nincs. Jegyvásárlás nincs. NAV pénztárgép bekötés na az van.
monyon le 2014.04.24 23:01:33
@fade:
nem kívánlak minősíteni, mivel fingom sincs ki vagy!

olvass tovább és ne csak oldal felső ball sarkára koncentrálj! Ill. vedd igénybe a szolgáltatást és csak nézel majd mint hal a szatyorban, hogy nem működik még az IQ bajnokok részére sem MEGFELELŐEN!

Szimplisziti, tudod ;)
Fotó: Magyar Kerékpárosklub  Aki nagyon akart, már Bubira pattanhatott, hiszen a 4-es metró átadásának egyik kísérő programja volt a bérbringák kipróbálása, ha másképp nem, legalább szemrevételezéssel és a dokkolókban a közösségi bérbringára üléssel. Viszont akad,…..
monyon le 2014.04.17 12:56:24
@♔batyu♔:
Ok, hogy a rendszer majd fel áll, de nem az az elsődleges cél egy hogy a szolgáltatás, gördülékenyül, intézd / vedd igénybe? Olyan aknákat raktak a rendszerbe, mely a felhasználót nem hogy ösztönzi, hanem idegesíti.

Én mint "megrögzött" autós, vagyis koca biciklis elgondolkodom, hogy tényleg megéri e nekem az igénybevétele, ha ilyen "kisipari" módszerekkel lehet csak a szolgáltatást igénybe venni.
Annyi jó példa és bevált bringa kölcsönző van körülöttünk lévő országokba, hogy szükségtelen volt kitalálni egy új rendszert. Pl. Bécs, közel van. A projekt felelősök az ottani tapasztalatokat / buktatókat / üzemeltetési és felhasználói igényeket egyértelműen alkalmazhatták volna idehaza is. Csak józan paraszti ésszel végig kellene venni a kölcsönzés lépéseit, olyan szemmel mintha ők lennének a "legbutább" felhasználók. Majd ezt átültetni a projektbe. "Júnó szimplisziti" :) a híres mondás alapján.
Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója személyesen sorolja a Bubi tarifarendszerét, és sorolja azt is, hogy milyen kedvezményekre lehet majd számítani. ..
monyon le 2014.04.02 06:19:43
@Tomi9046:
Rosszul tudod - nem a turistáknak lett kitalálva, hanem neked, nekünk, mindenkinek - KÖZBRINGA!
Az EU-tól erre is megkapták a fejlesztési pénzeket, Örült neki mindenki, hogy lesz, míg ki nem jöttek ezekkel az arcpirító árakkal. Tudod, sok ember ujjongott volna, az eredeti koncepció szerinti áraknak, felhasználási feltételeknek. Most meg magyarázzák attraktívan a bizonyítványukat.