Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idc.

38 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sziasztok!Nagyon-nagy segítség lenne, ha megosztanátok 1-2x, sokat számítana még pár szavazat, amit az ismerőseitek, és Ti adnátok!Előre is nagyon köszönjük !!! :))A linkelt esemény leírásában megtaláltok minden szükséges infót a…..
http://www.youtube.com/watch?v=RtbJM9ksxo8http://www.youtube.com/watch?v=DLl59Q2GuC0  "Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma — which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others'…..
 A festék 1-2 helyen lepattogott, a lakk már régen nem fénylik, az a kis csillogás,amit fehér festékkel varázsolt a baba szemébe a készítő, már régen lefolyt. Most meleg, boldog csillogás helyett  inkább egy alig észrevehető könnycsepp hatását kelti.. A madzag itt-ott…..
 Én már csak ilyen vagyok. A hétvégi lány akit könnyen megtalálsz péntek este egy kocsmai billiárd asztal fölött, cigivel a szájában. Az a lány, aki sörözik, és röhög a disznó vicceken, nem vet meg senkit. Nem is foglalkozik senkivel úgy igazából. A lány, aki él a…..
nincs címe. nem szorul rá. leo. 2011.09.25 09:39:00
 -Tudod, értékelném ha egyszer végre nekem is összejöhetne valami, és nem lennél mindig TE az oka a bukásomnak.-Fogadd el hogy így alakult.- Mindig ezt csinálod..-De egyszerűen nem megy.. Amikor le akarom zárni vagy be akarom fejezni, még a fülembe suttogsz két szót, még…..
nincs címe. nem szorul rá. 0901 2011.09.01 23:00:00
 Sokan, akik a blogomat olvassák, azt mondják depressziós vagyok, vagy szimplán zakkant, vagy szimplán gyűlölöm az életet, pedig nem. nagyonis szeretem. Csak tudod, amikor az ember rendületlenül tűr hónapokig, viseli a fájdalmát, cipeli a terhét és eközben mosolyog, minden…..
 Köszönök neked mindent, ami vagy, minden emléket, minden szeretetet, minden szót, amit tőled kaptam legyen az kedves vagy akár dorgáló, mert tudom, hogy azt tartottad szem előtt, hogy nekem mi a jó, ha irányításra volt szükségem, akkor azt, ha csak nevetésre, akkor pedig az…..
Levelek Apunak első. 2011.08.15 23:36:00
 Érezted már azt hogy 100 ember társaságában is szörnyen egyedül vagy? Hogy rohannál valahova messzire, de félsz elindulni,mert úgy érzed egyedül kéne menned? A legrosszabb az egészben, hogy nagyon jól tudod, te voltál az aki minden hidat felégetett maga után. Minden biztos…..
 .. avagy a végzetes hibaGondolom minden élő emberrel megesett már, hogy elvetette a sulykot butaságból, félelemből, önzőségből vagy dacból, vagy mert egyszerűen nem látta át a helyzet súlyosságát. Az ilyen baklövések után az ember foggal körömmel küzd hogy…..
 Nincs sok témám bármiről is írni, sőt, igazából a befejezetlen írásokat sincs kedvem folytatni, nem akarok lelkizni vagy az élet nagy dolgait elemezgetni, bonyolult, szövevényes gondolatmenetekbe belefutni. Egyszerűen csak írni szeretnék a film közötti reklámban. Az…..
nincs címe. nem szorul rá. fáj. 2011.05.23 19:53:05
 A fájdalom, a szeretet, a törődés, az önzőség, a boldogság, a bánat, a szerelem, a csalódás, mind mind csak illúzió. Mi értelme akkor az egésznek? Ki kell üresedj, el kell veszítened mind, és egymagadban kell maradj ahhoz, hogy megérthesd azt, amekkora szükség van néha az…..
, ahogy minden más is. Mostanában mér én sem írok annyit, sem verset, sem semmit. A leg egyszerűbb gontolataimat sem akaprom le, sőt még jegyzetelni se jegyzetelek az órákon..Namost, ha nem írok, nincs mit felrakni, azt viszont nem szeretném hogy anyag nélkül maradjatok.. nemhinném…..
 Vége van. A már megszokott megkönnyebbülés sehol sincs, a helyét átvette valami furcsa nyomasztó érzés, ami nem enged szabadulni, beszennyezi a napjaimat, édes csókot ígér, de legbelül hasogat, elmúlt a pillanat varázsa. vége van. Nincs bújás nincs közös nevetés, nincs…..
Régen írtam már, és valószínűleg most se fogok túl sokat.az agyam szaggat a fejem meg csak hasogat.20 órája fekszem és számolom a napokatkekszen és vízen élek, mérem a fokokat.. betegnek lenni szívás embrék :S..
 Don't wait from me to say : i will love you forever and i will never forget you.Because i don't. You can say that, i'm cold, like the ice. But you never can say that, I'm a liar. The only thing I want you to know, now, in this minute.. i'm ready to die for you...
nincs címe. nem szorul rá. idk. 2011.02.07 19:41:00
 Ahhoz hogy valaki összeomoljon, nincs szükség egy hatalmas törésre az életében, elég, ha valami lassan és alattomosan mérgezi meg minden percét, egy csepp keserűség minden nap, hatalmas folyókat áraszt....
 Már nem kaparom a falat ha jön és nem sikítok a párnába. Ez már csak tompa fájdalom, csak hagyom hogy elragadjon szép lassan átjárjon, és az arcomon legördülő könnycseppekkel együtt el is tűnjön. Sosem tudom mikor jön, nem számíthatok rá, de mikor ideér, minden mást…..
 Ha végetérne egyszer földi létemMindegy ki által s ki végettNemvárom én tőlet hogy öröklétbenTartsd fenn majd a nevemet Tiporjon el percek alatt engemVadul csörtető lovak hada.S ne sírj mikor csendben fekszemHűen zöldülő kőrisfa…..
nincs címe. nem szorul rá. Kincs. 2010.11.04 17:42:50
Tudod, volt egyszer valamim. Azt hiszem egy kincsem. De nem voltam képes felnőni hozzá, értékelni, vigyázni rá.Vannak olyan dolgok, amiknek a hiányát csak akkor fogod fel, amikor már elveszítetted, vannak közülük, amiket vissza akarnál kapni, vannak amelyekről már lemondtál régen.…..
LisztesLáda Képrejtvény 2010.11.01 22:34:56
Írjátok meg kommentben, vajon melyik szó lehet a képrejtvény megfejtése?[segítség: az segít ha tudjátok, hogy milyen beteg állatok vagyunk]..
idc. 2010.11.01 22:39:40
idc. 2010.11.02 11:51:00
@LadArt_: semmi konkrét de a bandzsa meg az ugrás megvolt csak nem tudtam hogy összetenni:D
 Úgy éreztem írnom kell. ÚJRA! nem tudom miről. kiöntenék mindent, festékeket az égre, lilára és kéke, sárgára  a füvet és pirosra a tengert. Átszíneznék mindent hogy elbujtathassam azt, ami nagyon is látszik. Hosszú ideje már nem olyan semmi, mint régen. Talán fel…..
Fáj a böüszkeség és sikít a dacDe csak az marad tiéd, mit másoknak adszMinden porrá lesz majd, mi ajkadhoz érS lassan csorog kézből vízzel a vérHa lüktető-dobbanó belül százszor is hasad,Erősebb lesz, hol újra összetapadCsönd honol mellkasban, nem repes már sohaS nem…..
Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket csak a halál veheti el tőlem örökre. Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont és megszakad valami. És onnnantól fogva nem beszélhetünk vele, nem az ő mosolyával ébredünk…..
Vegyünk egy idézetet:Ami nem öl meg, az megerősít.Tágabb szemlélettel:Ami nem ö meg, de megváltoztatja az életedet, az megerősít.Ebből következően:Ami nem öl meg elsőre,(és az életedet a régi medrében tartja..)az egy életre nyomorékká tesz.. és a végkimerültségig…..