Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quantum Torrentino

8 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A mobilgyártók nem igazán térnek el az egyéb cégektől, így a céljuk nekik is a profitmaximalizálás. Egyesek ezt a profitot brutális árcédulákkal érik el, mások viszont inkább a kevéssé fontos dolgok kispórolásával, azonban van egy trend ami jóval aljasabb mint a borsos ár vagy az IP védelem…..
Blogkocsma A legjobb túróscsusza 2020.04.21 07:00:00
(legalábbis szerintem), amikor a csuszát szalonnazsíros tepsiben forró sütővel ropogósra pirítjuk. Lehetőleg sok pörccel megszórjuk. Akad, aki erre még kristálycukrot is szór, hogy az milyen jó, ropogós .....
Egyre divatosabb az indukciós főzőlap, mert úgy reklámozzák, hogy gazdaságos, mivel csak az edényt melegíti és maradékhője sincsen. Csak akkor nem értjük, hogy miért van mégis "H" magas hőmérséklet jelölés az indukciós főzőlapunkon kikapcsolás után. Elég sok a félrevezető információ ezen a területen…..
  2018.09.04. Pécsre sokszor, sokféle képen mentünk már. S onnan hazafelé is számtalan útvonalon jöttünk az idők során. Kedvenc városunk, rendre visszatérünk ide, betelni lehetetlen vele. Mindig ad valami újat, s nagyon jó új élményekkel feltöltődni itt. Az egyik útvonal, amin utazni szoktunk a…..
Morgómedve Tepertőt sütök 2017.03.12 12:51:13
Azért ez a 2.500 forint egy kiló tepertőért túlzás. Bár kétségtelen, hogy a tepertő könnyű dolog, sok fér egy kilóra, de akkor is. Szóval sok az a 2.500 forint. Valamikor a közalkalmazott, vagy ahogy akkoriban mondtuk a hivatalnok ebédidőben csak kiszaladt a hivatalból, vett az ABC-ben 20 deka…..
Quantum Torrentino 2017.03.13 16:46:58
@ROBERTO: Igazad van, nem nevezhetem csúszának, ugyanis nem szoktam megforgatni a zsírban a tésztát. De lehetne bármi más is, amire pirított szalonnakockákat teszek, csak szemléltettem, hogy nálam az ilyen kis mennyiségű szalonna kiolvasztása után megmaradó zsír sem kerül felhasználásra, pedig szeretem a zsíros kenyeret gulyás krémmel :-).
A Dallara által gyártott egyik karosszéria már festést is kapott - így halad az amerikai istálló első Forma-1-es szezonjuk felé!..
Megtört az RTL-es macsóátok, nem fiú lesz a nyertese az X-Faktornak. Ha csak rajtam múlna, akkor ezúttal fiú még csapatban se jutna a végső döntőbe, tehát vasárnapra Dóra-Tünde párharcot várok. Megérdemelnék.  Mind a kettőjüknek meg kellett eleinte küzdenie azzal, hogy…..
Amiről most írni fogok, nem újdonság. Számos példát láttam rá az elmúlt években. A jobbik esetben (pl ÁFA-emeléskor) a média tele van azzal, hogy mi fog és mi nem fog drágulni, így én is tudomást szerzek a dologról. Majd bemegyek az üzletbe, és elégedetten konstatálom, hogy…..
Újabb fordulóponthoz érkezett a hosszú idő óta tartó megvesztegetési botrány, ami Bernie Ecclestone nevéhez fűződik, és ami fenekestől felforgathatja a száguldó cirkuszt. A mai napon ugyanis kiderült, hogy a német ügyészség hivatalosan is vádat emelt a FOM vezért…..
Budapest belvárosában a napokban hemzsegnek az emberek a Duna partján. Mert megtehetik. Mert meg tudják közelíteni a folyót. Sokan katasztrófaturizmust emlegetnek, pedig nem történt tragédia. A robosztus és átgondoltan megépített rakpartoknak köszönhetően egy percig nem merült fel…..
Mindig is tudtam, hogy vannak "érdekes, fura", bár inkább betegnek nevezhető lányok. Értem  én, hogy telített a piac; egyre több lány vág bele ebbe, és mint a cégeknél: megy a verseny a vásárlókért, de azért egy határt meg kell szabni. Jó néhány lány képes arra, hogy…..
Talán a legkisebb nemzeti légitársaság a világon a Bhutáni Királyságban működő Druk-Air. Csak a társaság pilótáinak van jogosítása ahhoz, hogy a Himalájában, a világ egyik legnehezebben megközelíthető  repülőterén Paro-ban leszálljanak. A Kína és India között…..
Quantum Torrentino 2012.11.04 20:08:55
Sokunk egyik nagy kedvence Petter Solberg nem tudott ellenállni az elszászi szőlőnek és még a francia rali vége előtt szüretelésbe kezdett. A verseny második napjának első szakaszán, egy balos kanyarban az út széli szőlőtőkékbe sodródott Fordjával, majd onnan kijövet…..
Nézzünk egy élethelyzetet: az ember nője holtrészegen, véreres szemekkel súlyosbítva telibehányja a budit. Kismillió filmben láttunk ilyet, biztos van nagyon sok olvasó is, aki ilyet tapasztalt. Az már sokkal kevésbé sanszos, hogy mindezt az illető meg is énekli, de ha mégis, abban…..
Új őrület terjed a világban: a hagyományos esküvői fotókon túl egyre többen szeretnének képet a nászéjszaka utáni reggelről, kicsit meghittebb körülmények között. Az esküvői fotók becses emlékek mindenkinek, de nem könnyű újat mutatni velük: a legtöbb vagy…..
 "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel." Jól gondold meg mielőtt valóságshowba jelentkezel barátom. Exkluzív interjúnk során a Való Világ első számú botrányhőse, Baukó (VV) Éva lerántja a leplet. A műsorról, a médiáról egy reality…..
Quantum Torrentino 2012.05.02 22:30:13
Quantum Torrentino 2012.04.07 14:14:00
Nooormális? BKV vs iskolák 2012.02.03 16:19:00
"A BKV helyzete miatt átmenetileg zárolják a fővárosi fenntartású iskolák költségvetésének tíz százalékát, emiatt az iskolák már februártól kevesebb pénzt kapnak a működésükre. A Főpolgármesteri Hivatal levele szerint az iskolákban a minimálisra kell csökkenteni a…..
  Tegnap bemutattuk a Heineken brazil csapatának rendhagyó Facebook-LIKE gyűjtő akcióját, ma pedig a Cadbury és a Porsche segítségével mutatjuk meg, hogy mi történik, ha egy brand esetében beérik a LIKE gyűjtés és milliós rajongószámot tudhatnak magukénak. A Cadbury az 1…..
 "Egy kolumbiai szurkoló leesett a motorjáról, és a helyszínen életét vesztette a tereprali-verseny perui szakaszán. Mauricio Saldarriaga Riera Pisco város közelében, a sivatagban egy sziklának csapódott motorjával, mikor megpróbálta utólérni a versenyzőket. A baleset…..
"Az Esztergomi Köztisztasági Kft. ezúton tájékoztatja Esztergom város lakosságát, hogy 2011. december elsejétől költséghatékonysági okokból, a szelektív szigeteken található papír és műanyag hulladékok elszállítása együttesen történik. A kétféle hulladékot…..
Nooormális? Alkalmazkodunk 2011.12.08 01:46:00
"A tervek szerint január elsejével az euró/forint árfolyam változásához igazodva átlagosan 7,5 százalékkal emelkedik az autópálya e-matricák díja. A díjstruktúra legfontosabb újdonsága, hogy a heti (10 napos) termék fenntartása mellett megszűnik a 4 napos jogosultság…..