Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EgyÉlet

6 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Despota, Sosem írtam még blogot, bár rendszeresem olvasom őket. Ha esetleg esetlenül fogalmazok az azért van, mert most is remeg a gyomrom ha a történtekre gondolok. Bár már sokkal kevésbé, mint tavaly tavasszal...:))) Egy olyan történetet szeretnék megosztani veletek, amihez…..
Kedves Despota! Ami az én tavalyi munkahelyemen folyt, az valódi terror volt. Amolyan besúgókat alkalmazó, rettegésben tartó osztályvezetővel. Bár némi balsejtelem kísért a hirtelen túl sikeres egyfordulós interjú és ezek után másfél hónapig húzódó felvételi procedúra…..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Szokták Orbán Viktort Putyinhoz hasonlítani. Lukasenkóhoz talán azért nem, mert nem olyan ismert Magyarországon, mi is van ott Fehéroroszországban. És Lukasenko kicsit szélsőségesebb példa is egyben. De nem annyira szélsőséges, hogy ne lennének Fehéroroszországban…..
Kedves olvasók!  Ezen az oldalon szinte kizárólag a kihasznált, megalázott, ellehetetlenített munkavállalók történeteit lehet megtalálni. Nincs is ezzel semmi gond, szerintem nagyon hasznos a blog, de én szeretném elmesélni saját történetemet, amely talán egy más…..
EgyÉlet 2010.12.14 11:15:50
@Babette_: Elméletileg a határa ott van, ahol már kevesebb pénz jön ki, mint amit egyébként lehet kapni mondjuk a munkanélküli támogatásból vagy a feketézásből.
EgyÉlet 2010.12.14 12:40:31
@gályarab: aki normális, az ingyen munkánál sem fog lopni, mert van benne egy erkölcsi alap szint
Subba Isten hozott Kínában! 2010.12.08 08:30:00
Ez csak nekünk furcsa, ott nincs benne semmi különös. Mondjuk a nőt elhallgatva lehet, hogy egy kurva gyorsan szembejövő kamionért imádkoztam volna!..
Tisztelt Szakértő, Szeretnék tanácsot kérni egy kellemetlen munkahelyi szituáció kezelésére. Nem feltétlenül "terror"-nak nevezném, de engem nagyon zavar. 37 éves nő vagyok. Az 50 év körüli főnököm,természetesen férfi, rendszeresen mások előtt…..
Munkahelyi (T)error Multi terror 2010.12.04 06:00:00
Szevasztok! Multinál melózok.Új áruházat nyitott a cég, oda toborzott bennünket októberben.Azóta tanultunk, gyakoroltunk.5 napja végre meg is nyitottunk. 190 dolgozó van itt, ehhez építettek 2 női és 1 ffi Wc-t. Gyakorlatilag a pihenő időnket sorban állással töltjük. 190 ember…..
EgyÉlet 2010.12.05 03:59:35
@Birca Maxval: Én még álmodni ne se merek olyan fizetésről amiket te írsz.
Döbbenetes sztori következik. Homoszexuális levélírónk belekényszerült egy "szerelmi" háromszögbe egy szerződés véglegesítése okán, de rosszul jött ki a történetből és a céget sem hagyhatja ott beteg édesanyja miatt.   Sziasztok! Idén, alig 22 évesen léptem…..
Anita arról panaszkodik, hogy szívbetegként egész álló nap a munkatársai dohányfüstjét kénytelen nyelni, mert azok nem hajlandóak a kijelölt helyen hódolni szenvedélyüknek. Tisztelt MT!   27 éves, szívbeteg lány vagyok. Mindezt nem is volna lényeges megemlítenem, mert…..
A munkáltatómmal még jelenleg is folyik a szóbeli egyezkedés a munkába visszatérésemet illetően. Jelenleg gyes-t kapok és szeretnék visszamenni dolgozni, de a munkáltatóm tájékoztatott, hogy nem akar visszavenni.Azt javasolta, hogy írjam alá a közös megegyezést és kifizetik a ki…..
Hi, Bár korábban egy saját esetet írtam le, most egy haverommal történt érdekességről írok. A történet röviden annyi, hogy az ismerősöm szakács és a főnöke mondta, kirúgja, ha továbbra is dohányzik.     Persze nem a konyhán, hanem csak néha kimegy és ez nem…..
Tiszta Beszéd Bér/feszültség 2010.11.05 16:54:00
 Ha konkrétan nem is fogalmazódik meg a kérdés, valahol mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon időben ugyanannyit dolgozik az ember és minden ugyanannyiba vagy többe kerül, mint a Lajtán túl, mégis töredékét keresi a munkavállaló, mint a francia…..
Kedves Despota!   A Közszolga nevű oldal egyik hozzászólását küldöm el Neked, ami arról szól, hogy várhatunk-e valamilyen előrelépést azzal kapcsolatban, hogy a munkáltatók biztosítsák végre a munkavállalók jogait Magyarországon, illetve szándékozik-e azzal foglalkozni a…..
EgyÉlet 2010.11.04 21:22:26
@lilly.alien: gyárba biztos kellesz, bár szerintem jobban jársz ha megzsarolsz valakit
A párom egyik barátja, nekem kollégám lett az iskolánk igazgatója. A feleségével nagyon jóban voltam. Az igazgató úr a fiatal kolléganőkkel intim kapcsolatba került. Voltak olyan helyzetei amikből úgy magyarázta ki magát, hogy a tantestület tagjai miatt kell rengeteget éjszaka is…..
Az úgynevezett „különadó” a kormányzati pénzösszelapátolás egyik csodaszere. „Válság van, emberek, ilyenkor minden eszköz megengedett!” – duruzsolja a bársonyos propaganda az olcsó populizmusra bármikor vevő Zemberek fülébe. Maga a Nagyvezír mondta…..
Kár volt úgy dönteni, hogy megint főiskolára járjak. Az egész csak idegesítő és felesleges. Millió féle tantárgy, aminek a 80%-a felesleges. Rendkívül kevés gyakorlat, rengeteg, semmire sem jó elmélet. Külön meglepő, hogy itt minden tanár késik az óráról, valamelyik csak…..
Hogy a sorsomat valahogy sikerüljön megváltoztatni, már mindenről lemondok. Már csak három dolgot csinálok, fejlesztem magam a szakmámban, hátha valakinek szuper magas szintem már kelleni fogok. Tanulom a haszontalan dolgokat a mostani szakképzésben. De ezeken kívül szinte semmi…..
Egy élet Semmit sem költök 2010.10.18 12:41:00
Semmit nem költök, csak a legszükségesebbeket veszem meg a szüleim pénzéből, még egy kólát és egy csokit sem veszek magamnak...
Egy élet A szüleimből élek 2010.10.18 12:36:00
Az előzőekben leírtam hogy mim nincs, mit nem értem el stb. Így hát a szüleimből élek, náluk lakom. Keresetem nulla, és el is kezdtem egy újabb, valószínűleg teljesen haszontalan szakképzést megszerezni, hogy addig is békén hagyjanak...
Már régen dolgoznom kellene valahol, már igazán lehetne egy feleségem is, plusz gyerekem. Egyiket sem értem el. Vannak papírjaim, sokféle, nem tudtam elhelyezkedni velük. Nem vagyok nagyon jó, és nincsenek kapcsolataim se, nem vagyok szép, nem tudtam eladni magam. Ezen negatívumok miatt…..
Álnéven elkezdem ezt a blogot, miért jó ez nekem? Azért jó, mert aki olvassa, az tisztában lesz vele, hogy vannak olyan fajta emberek mint én, ettől tapasztaltabb lesz, és ha tapasztaltabbak lesznek az emberek akkor a világ is jobb lesz. Ha jobb lesz a világ, akkor lehet nekem is egy…..