Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korpás Gyula (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Magyar Gyermek IV. 2010.10.29 08:28:08
Korrupció, euró, űrkaka. Egy hét gyerekeknek. ..
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.29 15:11:37
Kettős Mérce Vége a dalnak? 2010.10.28 03:44:05
Miközben Lázár János a Vezénylőtábornok Úr parancsára éppen alkotmánybíróságot bont, Matolcsy György a magánnyugdíj pénztárak megsarcolás után csak a vállát vonogatja, más szinteken is zajlik a forradalom. Pár héttel ezelőtt nevezték ki a Médiatanács vezetőségét, és…..
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 15:27:34
@chatkány:
Előfordul.

Nézd demokrácia van, az emberek azt hiszik, hogy az adójukat azért fizetik be, hogy rájuk legyen költve 101% ban. :D
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 16:09:52
@Korpás Gyula:

"ezt a kabarécsütörtöközést nem értem. Kossuthon van kabarészombat (értsd: rádiókabaré van szombat du.), mint az közismert. meg máskor is adnak (pontosítok: máskor is hallottam mostanában) kabarét Kossuthon. Tökre nem értem, minek másik adón is."

Én csak azért hoztam fel mert nekem csütörtökön volt időm, lehetőségem és kedvem rádiózni. :)

"Egy csomó magyar (érted, magyarul zenélő, magyarországi, magyar zenetanároktól tanult, stb) zenekart/előadót ismertem meg az mr2 segítségével, akiket sehol máshol (kerrádiók) nem hallottam volna."

Ebben teljes mértékben igazad van.

"*: ja, körkapcsolást, baromira, sport1, 2 stb internet idejében, ja, pontazt. jó ebédhez szól a nóta, ja, az mennyivel jobb kúTTúrálisan meg erkölcsileg, sokkal. etc. igazából nem is tudom, mert nem hallgattam azt a szart."

Az ország hátra fele gondolkozik, nyugdíjas rulz, fiatalság sucks.
Mindeközben Budapesten... Vitézy Dávidot fogják kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. élére. Az Örülünk, Vincent blog egy emberként esett seggre a láthatóan senkit meg nem lepő hír hallatán. Úgy vagyunk ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi a műrepülőbemutatóval:…..
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 11:29:39
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 14:24:31
@Kettes:

:D

Nem kérek én sokat. Audiból is megelégednék egy szegényes, koldusbothoz illő A3-assal is. Természetesen mint cégautó, hiszen verejtékes munkával szerzet pénzem nem mehetne el benzinre.

/ szarkazmus

A lényeg az, nekem roppantul egy bizonyos szót tesz a számba az ilyen hír: "kurvaország". Ha kidolgozom a belem sem jutok el oda mint ő. :-/

Mondjuk meg kell tennem a kedvenc babonai cselekedetemet:
Lekopogom, legyen jó góré és fejlődjön a cég.
Összesen nyolcvanhat évet kapott négy elkövető egy roma család házának felgyújtásáért Csehországban. Fejenként huszonkét és húsz év letöltendő szigorított fegyházbüntetésre küldte szerdán az ostravai megyei bíróság azt a négy fiatalt, akiket a cseh közvélemény…..
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 12:36:37
@lázár jános a fidesz segglyuka:

A Kossuth tér 1.-3. cím alatt található sok selejt.

A posztról: gyerekekre rágyújtani a házat gáz. Ha ártott valamelyik púja azt verem meg, nem a családot...
Új várost építeni nem hálás feladat, legalábbis ha az utókor, és nem a biznisz profitjából vásárolt trópusi sziget felől nézi az ember. Pedig a vállalkozók három módon is hozzáláthatnak a feladathoz.   Az ambiciózus városalapítók jellemzően futurisztikus irányt…..
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 10:11:41
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 11:24:26
@comes:

Látszik, hogy nincs tudatos várostervezés csak improvizáció. És az is gyengén sikerül.
Épp a sajtóiroda felé ballagtunk Telós Bandival, amikor utunkba került egy arra parkoló kisebb konvoj. El is eresztettem egy poént, hogy biztos a legnagyobb magyar jár erre, és valóban. Megkérdeztem egy szekust, hogy mi történik itt, csak annyit mondott: az Elnök van itt. Nofene, itt…..
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 08:38:07
  Már el is kezdték a fotózást! Miért ne? Az most úgyis a legjobb hely ahova mehet, a haverok lophatnak majd máskor.Miközben az ország összefogva adakozik, Orbán Viktor és Schmitt Pál levélben kéri az állampolgárokat erre, a Fidesz haverjainak zsebét tömi milliárdokkal!…..
Kettős Mérce Szavazati jog 2010.10.24 05:21:00
 Tisztelet, szeretet, szavazati jog nélkül 2006-ban Mikola István vetette fel, tavasszal Semjén Zsolt utalt rá, a múlt héten pedig majdnem bizonyossá vált, hogy a Fidesz el akarja törölni a szavazati jog lakcímhez való kötését, és így lehetőséget biztosítana a határon…..
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 07:10:40
  A kolontári tragédia (de lehet az önkormányzati választás vége) óta elszaladt a ló a Fidesz-szel. Ezt meg is tehette,  hiszen az ellenzék tetszhalott állapotban nézte végig az Orbán-kormány érdekesebbnél érdekesebb intézkedéseit. De tegnap eljutottak Viktorék…..
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.28 07:06:36
@Napkutya:

Végül is jogos a véleménye az illetőnek.

Az elmúlt 20 év tiszta siker és dicsőség volt...
És olyan politikai gárdát lehet választani amitől nyugaton mindenki falnak menne.

A demokráciának a formái megvannak, de a tartalom még hiányzik...
  Mikor megnéztem az Index pittyrepesztős videóját Sneider „Roy” Tamásról, és az előző 20 évet végigharcoló Zagyva „Folyosó” Gyuláról, olyan érzésem lett, hogy én ezeket az arcokat, gondolatokat valahol már láttam. Aztán beugrott: a skinheadmozgalom…..
Korpás Gyula (törölt) 2010.10.19 09:05:09
Gulyásdemokrácia Ultrabal 2010.10.18 14:35:01
Nem akarok kommunistázni, de ilyen szélsőbalos beszéd a Parlamentben utoljára Kádár szájából hangozhatott el, mint amit most Orbán levágott. Nehéz tartalmilag minősíteni a miniszterelnöki beszédet, de valahol a sírnivaló és a botrányos szavak környékén találhatók a…..
  Most nehéz ellenzéki radikálisnak lenni, amikor bő fél éven belül a Fidesz kétszer is megrakta a szocikat, mint a pótos ifát, amikor Pintér Sándort szájkosár nélkül vetik be a REND érdekében, amikor a kétharmados jobboldal különadókkal szopatja méghogy a tetű bankokat,…..
A nyári franciaországi "sajnálatos események" miatt még volt egy-két hűűűűű, meg hááááá. Igaz a spanyolok üdvözölték a kelet-európai romák hazatoloncolását és az olaszok sem tiltakoztak, hiszen náluk is problémát okoz a rengeteg román bevándorló által…..
 Pecsét István a szent magyar föld védelmében a bányában dolgoztatná a cigányokat. Pecsét István végül az 5-ös számú választókörzetben a szavazatok 25%-val harmadik lett.   Illetve itt van Pista kicsit határozatlanabb,  kolégája Terézvárosból..