Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoeJoeJoe01

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken történt, hogy a nagy sietségben nem voltam annyira precíz, mint szoktam a cégnél. Máskor mindent kétszer-háromszor is leellenőrzök, hogy biztosan helyesen csináljam, de most csak futólag és gyorsan. Mikor letelt a munkaidőm és hazafelé döcögtem a buszon, végig azon…..
JoeJoeJoe01 2014.04.02 21:21:18
Szia, most írok előszór ide. Mint szocfóbos (legalábbis azt hiszem, nem diagnosztizált senki azzal) régóta olvastam a blogotokat, mert elég sűrűn leírjátok azt, ami a fejembe lejátszódik egy-egy esetben, és ez jól esik olvasnom, mert látom, hogy nem vagyok egyedül. Ám csak most éreztem úgy előszór, hogy hozzá is tudok szólni a bejegyzésetekhez:
A kérdésedre felelve, egyelőre még sehogy, mert nem dolgoztam még sehol. Na! Hozzászóltam, szóval megyek.

Na, jó, nem fogom elviccelni, mert a nem megfelelésről tudom, hogy egy elég komoly gond. Azt írtad a bejegyzésedben, hogy próbálod racionálisan látni a helyzetet, és hogy ez nem segít. Mond, biztos vagy abban, hogy racionálisan érdemes feldolgoznod ezt a problémát?
Úgy értem, te most el vagy keseredve, mert szeretnél kételkedés nélkül megbízni önmagadban, s az ilyen hibák ráébresztenek arra, hogy nem vagy annyira tökéletes, mint azt szeretnéd? Mert ha ez a helyzet, akkor ez szerintem egy tisztán érzelmi probléma, és úgy vettem észre, hogy ha azokat megpróbálod lekicsinyíteni, az csak tüneti kezelés, és egyszer visszatérnek. És akkor gonoszabbak lesznek.

Szóval igen, szerintem ami veled történt, az nem egy kis dolog. Mármint a hibád mértékéről nem tudok semmit, ám az, hogy így gondolkodsz róla, látom, hogy neked fontos.

Cégnél tényleg nem dolgoztam még soha, szóval talán a példám talán kicsit "gyerekes" lesz, ám nálam, amikor a főiskolán nem sikerült egy-egy dolgozatom, és mondjuk csak egy elnézés volt az oka, akkor régebben bosszankodtam. Mostanában viszont felteszek három kérdést magamnak: mit érzek? Mire van szükségem? És mit tehetnék azért, hogy teljesüljön? És így általában elkezdek és-el mondatokat, na meg rájövök, hogy megijedtem azért, mert szeretném befejezni az iskolát a kiszabott idő alatt, hogy ne legyen szükség a család kasszájából féléveket finanszírozni. Majd megegyezek magammal abban, hogy legközelebb, mikor ugyanilyen X eset van, akkor megpróbálok Y dolgokat. Nem mondom, hogy mindig bejön, ám kb 20 évig próbáltam az önhibáztatást, és arról biztosan tudom, hogy nem válik be :D .

Sajnálom, hogy ha esetleg tudálékosnak találod a kommentemet, általában többet kérdezek, és kevesebb kijelentést teszek, ám nem vagyok hozzászokva az ilyen blogos jellegű információcseréhez.

Nos, ennyit szerettem volna. Szia!
Tegnap este került volna fel a videó, de bizonyos internet-problémák miatt ma reggel lett belőle. Az Asylum stúdió annyiszor került már előtérbe, hogy lassan külön kategóriaként lehetne kezelni (és lesz is még néhány asylum-bemutató). Joggal gondolhatná bárki, hogy unalmassá vált már mostanra ez az…..
A vágatlan jeleneteket mindig is nagyra becsültem, éppen ezért nem is volt könnyű összeállítani a tíz kedvencemet, de végül azért csak sikerült. (A 2. helyezettről a videó elkészülte után kábé öt perccel tudtam meg, hogy tartalmaz néhány "rejtett" vágást, de…..
A mai képen egy esküvőszervező cég logóját láthatjuk, de ha kicsit távolabbról nézzük akkor teljesen másnak néz ki a rajz...
JoeJoeJoe01 2010.06.09 09:37:28
@Yossarian15: egy szív
Sziasztok!Ez az első "Na, mi van, mi?" poszt.Mivel ezen a héten tuti, hogy nem lesz vidó (maximum csak a jövő héten), ezért ebben a posztban arra kérlek titeket, hogy írjátok le, mi újság veletek!Engem érdekel, bizony ám, és cseppet se féljetek, nem fogok senkinek sem a…..
Többen jeleztétek, hogy korlátozva van a steames accountom, mert nincs eredeti játékom. Köszönöm szépen, ez nekem is feltűnt, viszont nem olyan egyszerű a dolog. 1.Bankszámla hiányában nem tudok online rendelni játékot. 2.Itt Szlovákiában a PC-s boltokban szokásuk a játékokat…..
JoeJoeJoe01 2010.05.23 15:16:11
@Othala:

Az a baj, hogy a boltokban vett játékoknál nem a CD kulcsot kell beírni a steamnek, hanem egy külön, a dobozban lévő kártyán (gyk. a kézikönyv) lévő kódot.
Kellemes bemutató. Kellemes és szórakoztató. A stílusod emlékeztet Józsiéra (régi RPCJr. fanoknak ismerős lehet a név), de illik a videóhoz. A sorozatod egyébként szerintem remek hiánypótló: van már mindenféle jó, rossz, flash játékokat bemutató sorozat, de freeware.. nos…..
Ezt a bejelentést a No. blogra is kitettük, de ezt az oldalt is érinti vmennyire. Mint tudjátok a Chips and Cola egyik szerkesztője akart velem interjút készíteni, de ez nem jött össze technikai okok miatt. Az óta megállapítottuk, hogy az integrált hangkárytám mondta fel a…..
A mai képen egy lékből kibúvó jegesmedvét láthatunk. Vagy talán van ott egy másik állat is? ..
Thingie-blog Zombie Ghost Train 2009.06.10 20:00:00
Ez egy csodálatos együttes! De mielőtt beléjük merülnék (höhö) mesélek a zenéről, amit játszanak. A pontos megnevezése Psychobilly. Mi is ez? Mondhatni a Rock n' Roll-nak egy alfaja, vannak durvább és lágyabb együttesek, de a lényeg, hogy könnyedés felismerheted benne a…..
Sokan kérték tőlem,hogy mutassam be ezt a játékot és mivel már nagyon régóta halogatom,ezért dupla epizódot kaptok belőle!            ..
Rossz PC Juniorok PC Guru ... 2008.08.24 19:28:00
Nyilván sokan olvasgattok PC-s magazinokat. A nyaralás alatt szántam rá arra magamat, hogy valami PC-s újságot magamhoz vegyek. Mire végigolvastam láttam, hogy a következő játék a You Are Empty. Emlékeztek? Reactor csinált belőle 7 videót( beteeeg ) és engem személy szerint…..
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
Elérkezett az idő, hogy folytassam a videózást. Legelőször elkészitem a Condemned befejező részét, ami (ha minden jól megy) július 16-ig elkészül. Hogy mit mutatok be utána, az rajtatok múlik, 5 db játékra lehet szavazni, ami az alábbi videóban látható:     A…..
A Feldobó A-teamre emlékeztető zene után sajnos egy álmos hang jön be (ami érthető a sokszori felvétel után) és kicsit vontatottá teszi az egészet...
JoeJoeJoe01 2008.06.23 09:28:43
2 nagy hiba van benne:1: Sajnos egy kicst motyogsz2: pályaszerkesztő kimaradt..
JoeJoeJoe01 2008.06.09 20:55:29
Én ezt a játékot csak ajánlani tudom. A grafikai hiányosságokat teljes mértékben pótolja a játék feeling-je és a pályák változatossága.Igaz csak kevés pálya van benne, de akkor is egy igazi klasszikus.+Letölthető ingyen…..
Akit érdekel annak: http://www.youtube.com/watch?v=YFyTXI3KlB4&eurlIdegnyúzás forever!..