Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felfújta a szél

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pesti Flaszter Boldog Karácsonyt! 2020.05.08 14:01:33
   Nem kedvelem Karácsony Gergelyt. Leginkább azért nem, mert eddig nagyjából az összes létező pozícióért elindult, hátha az egyik bejön. Aztán végül a főpolgármester szerepét sikerült elnyernie, de hány bukott projekt volt ezelőtt? Ő az az ember, aki saját bevallása szerint jobban utálja az MSZP-t,…..
felfújta a szél 2020.05.10 22:39:53
@Etniez:
Le akartál köpni valakit, aztán másnak a képébe fújta a szél, ennyike
felfújta a szél 2020.05.10 22:47:44
@élhetetlen:
A Népligetben mindenképpen csinálni kell valamit, mert a Felvonulási térnek elkülönitett és lebetonozott részére nincs már szükség (esetleg Dobrev Klára akar még a felvonulóknak integetni?) Ezzel egy óriási nagy felület felszabadul, amin szintén érdemes minimum elgondolkozni. Van erről Karácsonynak bármi ötlete?
felfújta a szél 2020.05.11 08:00:45
@élhetetlen:
Bocsi, de szerintem csak hadoválsz. Ebben pont egymásra hasonlitotok Karácsonnya

Ha meg úszni akarsz egy gazdátlan vizben a Városligetben, ott a csónakázó tó. Utána fel is vonulhatsz, a Sztálin kolosszust is odaképzelheted
   Magyarországon a rendszerváltozás 30. évfordulóján még mindig nagyrészben ugyanaz a politikai elit, mint a kilencvenes években. Persze, pártok és kormányok jöttek és mentek, de ugyanaz a keménymag irányítja az országot már 3 évtizede. Más országokban egyáltalán nem jellemző az, hogy politikusnak…..
A máskor oly határozott és következetes Orbán-adminisztráció a koronavírus-járvány kapcsán meglehetősen ellentmondásos intézkedésekkel jelzi, hogy válságos pillanatokban megremeg a döntéshozók keze. Az igazi baj mégis az, hogy nem a szakmai szempontok vezérlik a kormány intézkedéseit, hanem a…..
felfújta a szél 2020.05.09 09:54:26
@tireless treehugger:
"magasan képzett szakemberek kellenének. Van?"

Van, csak nem te vagy az
felfújta a szél 2020.05.09 12:23:12
@math0:
Mi ennek a blognak a célja?

Hogy megmutassa, milyen zűrzavar van a blogot futtatók fejében

Mér nem oldja fel a korlátozásokat a kormány Budapesten, pedig "Budapest ... úgy van büntiben, hogy maga a városvezetés sem kívánja a lazításokat, ugyanis a járványügyi helyzet ezt nem is indokolja"

Mivaaan?
   2009-ben Gyurcsány Ferenc lemondott miniszterelnöki posztjáról. A történetnek vége is, hiszen hogyan is térhetne bárki vissza nem, hogy a politikai elitbe, hanem a magyar közéletbe ilyen szégyenletes kormányzás után. Aztán mégsem így történt.    Az MSZP, vagyis az egykori kormánypárt soha többé…..
felfújta a szél 2020.05.09 10:15:51
@tireless treehugger:
Ez most komoly? Gyurcsány azért jobb mert több felesége volt mint Orbánnak?
felfújta a szél 2020.05.09 10:17:19
@VT Man:
"A lejárt emberek és pártok (Gyurcsány, DK, MSZP) tûnjenek el a francba, cserébe mindenki az ellenzéki pártokra szavaz."

Minden párt tűnjön a francba, aztán lehet majd énrám szavazni
A karikatúra története tele van gúnyrajzokkal, amelyek alkotóit vallás- vagy istengyalázással vádolták. Ezekben a napokban Pápai Gábor is így járt. A tiszti főorvos asszony egyik kijelentését értelmezte a maga módján, a háttérben pedig feltűnt Jézus is a keresztfán. A bírálók, köztük a bűnvádi…..
felfújta a szél 2020.05.08 14:21:59
@Attilajukkaja:
"Müller nénike az, aki gúnyolódik a keresztény és nem keresztény magyarokon, amikor a hipokrita esküje alapján mantrázza a kormánypropagandát."

Nem semmi gyűlölet szorult belétek. Még egy olyan, nem kimondottan sátáni lénnyel szemben is gyűlölködni tudtok, mint Müller Cecilia. Legfőbb bűne az lehet, hogy nem a nektek tetsző számadatokat mondja: "ma 100 000 új beteg volt és meghalt 10 000"

Akiben ennyi a gyűlölet, az mindig fog találni magának ellenséget, akin le tudja vezetni

Ahogy a mondás tartja: akinek bot van a kezében, az előbb-utóbb talál majd egy kutyát akit meg kell büntetni
„Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt, amit teszek” – Orbán Viktornak ez az önleleplező, pávatáncra utaló mondása talán aktuálisabb, mint valaha. A szavak és a tettek a koronavírus okozta válságban sincsenek összhangban: az előbbiek a válságkezelésről, az utóbbiak viszont nem kis részben a…..
     Szóval az elég vicces, hogy a KDNP nagyjából 0 társadalmi támogatással rendelkezik, mégis 2/3-al kormányoz már 10 éve. Annyira marginálisak, hogy sokan azt se tudják hirtelen, hogy KDNP vagy KDMP. Na tényleg amúgy melyik? Na most legyen okos az olvasó. Jó, elárulom… KDNP, de amúgy ez nem is…..
felfújta a szél 2020.05.07 19:36:38
@birkamenet:
" a menekült szakmunkástanulók és vállalati gyakorlati munkahely sikeres összehangolásáról ír. "

Ha neked siker az, hogy a 2015-16-ban Németországban regisztrált 1,2 millió "menekültből" 2018-ban egy rohadtul drága integrációs program keretében kicsivel több mint 200 főt érdemi munkára tudtak fogni, akkor örüljél neki

A többi migrincs időközben nyilván már elhelyezkedett atomtudósként meg agysebészként
felfújta a szél 2020.05.07 19:57:33
@de let e ...:
" te sem tudsz különbséget tenni a biológiai nem és a társadalmi nem ( szerep) között ..."

Te nem érted az idők szavát. A biológiai nem csak a születéskor számit, de utólag ezt is át lehet irni. Persze nem az ilyen fassiszta Orbán diktatúrában ahol ezt nem engedik utólag átirni a születési bizonyitványban

Pedig milyen jó lenne regisztálni hogy hétfőn ciszférfi, kedden transznő, szerdán meg genderfluid, csütörtökön nem nélküli questioning és igy tovább.
felfújta a szél 2020.05.07 23:51:35
@birkamenet:
Te leütésenként kapod az illetményt, hogy ennyi sületlen szöveget összehordasz?

A migrincsfoglalkoztató programban résztvevő munkáltatókhoz intéztek egy körkérést, amiből az jött le, hogy 200-nál kicsit többnek tudtak érdemi munkát adni. Nem számitva az atomtudósokat
Hétfő óta új szakaszába lépett a járvány, hangoztatja Orbán és az Operatív törzs nap, mint nap. A nagy kérdés csak az, hogy miért és hogyan...
felfújta a szél 2020.05.07 11:17:51
@citrix:
"A fidesz teljesen félrement a bolsevizmus irányába a Führer alatt"

Ahogy annak idején mondták: "Heil Lenin!"
felfújta a szél 2020.05.07 11:27:57
@citrix:
a Führer "a dedikáltan kommunista országok mintáját akarja követni?"

Németországra gondolsz meg Junckerre?

www.independent.co.uk/news/uk/politics/karl-marx-jean-claude-juncker-defends-legacy-a8337176.html
felfújta a szél 2020.05.07 12:24:23
@citrix:
Oroszországban szerinted kommunizmus van? Vegyül egy új tankönyvet!

Kinában a marxizmus tényleg a hivatalos állami ideológia, pont ebben kerültek közös platformra Junckerrel, ahogy az általam mellékelt cikkből is kiderül
... azt vetik az emberiességi szempontokat érvényesíteni kívánó ellenzék szemére, hogy a vészhelyzetben is politikai szempontok vezérlik őket. Teszik mindezt (telj)hatalmi pozícióból, még a lélegzetüket is totálisan átpolitizálva, az ország ellenségeinek felcímkézett ellenfeleik megsemmisítésének…..
felfújta a szél 2020.05.06 23:46:49
@Protestant:
Kereszténység misztikum nélkül olyan mint bor alkohol nélkül. Ki lehet vonni belőle, de akkor mi marad? Legfeljebb szőlőlé. Protestánsoknak kivánom váljék egészségére!

A katolikus vallás szerintem egy jó elegyet alkot, se nem száll el túlságosan a babonaságok világába, se nem akar mindig józan maradni. A kis szekták szokták elvetni a sulykot, de erre rá is vannak kényszerülve a piaci verseny miatt.
felfújta a szél 2020.05.06 23:54:39
@Protestant:
A politikának meg a vallásnak külön törvényei vannak. Aki összekeveri, az nem sokra fog jutni. Erre már utaltam is azzal hogy Iványi semeddig se jutna a politikában. De mondjuk a KDNP se, pedig elvileg sokkal nagyobb fan táboruk van

Egy jó politikus ki tud hozni valamit a kettő összeelegyitéséből, de ez már szinte művészet, és nagyon sok kompromisszum van benne. A mostani ellenzék (Sorossal vagy Soros nélkül) az égvilágon semmi keresztény elemet nem tartalmaz. Azzal, hogy visszaengedik a hajléktalanokat az aluljárókba hogy ott piáljanak és lejmózzanak, szerinted keresztényibb ország leszünk?
felfújta a szél 2020.05.07 08:49:47
@Protestant:
Téged se az eszedért tartanak itten. Ha szerencsés a csillagállás, a győztes koalicióban együtt lehetsz Mathhal meg a többi hasonszőrűvel. Addig is próbáljatok összeszokni, végül is egymás partnerei vagytok
Válasszunk Orbán megbukott már? 2016.08.05 18:11:00
Attól függ, hogy ki és hogyan nézi. Tény, hogy a Miniszterelnöki hivatalban ül, és minden esélye megvan rá, hogy 2-3 év múlva is megtegye. Csakhogy korántsem mindegy az, hogy egy politikus egy vízióval, jövőképpel motiválja a szavazót, ezzel azt is eléri, hogy az országban jobban menjenek a dolgok,…..
felfújta a szél 2016.08.07 19:22:25
@micsoda?: @$pi$:
"Más országok is tele vannak adóssággal, megoldják, mint Görögország"

Ha Fletó marad hatalmon, a görög utat járnánk mi is. A zemberek nem is tuggyák, mit veszítettünk ezzel
felfújta a szél 2016.08.07 20:48:33
@micsoda?:
"Fletó letudott mondani, nem volt görcsös ragaszkodása a hatalomhoz. "

Egyre jobban szórakozom
felfújta a szél 2016.08.08 00:17:29
@micsoda?:
"Bátrabb volt az ellenzék, mint a mai. "

Mitől lennének bátrak azok a 70-80 évesek, akiknek Fletóra gerjed a pészmékerük?
Nem első ízben kerül azonos platformra az ultra baloldali Magyar Munkáspárt és a jobboldali Fidesz. Korábban a magántulajdon ellen kampányoltak közösen, most az Európai Unió ellen szólítják harcba híveiket a menekültválság kapcsán. Orbán Viktor és Thürmer Gyula egységfrontja soha nem volt olyan…..
Büszkén számol be a police.hu, hogy a készenléti rendőrök elkaptak egy nagyon súlyos bűnözőt, aki Nagykörű külterületén, "a Tisza gát partján lehullott faágakat gyűjtött össze és tulajdonított el". Nincs is szebb annál az államnál amely a legszegényebbeket cserben hagyja,…..
felfújta a szél 2013.12.09 16:52:47
@csepke:
Csakis az Orbán bandájának szekerét toló készenléti rendőrség miatt voltak kénytelenek kivágni az évszázados tölgyfákat a szegény fázós rözsegyűjtők:

"A tolvajok vélhetően a folyó túlsó partjáról érkeztek. Azon a részen, Tiszabő térségében ugyanis jelenleg 24 órában járőröznek a készenléti rendőrök , így ott nemigen tudnak tüzelőanyaghoz jutni azok, akik mostanáig a környékbeli erdőből lopták a fát. Ezért aztán szervezetten, éjszakánként „kirándultak át” csónakkal a Tisza túlsó partjára, hogy a másik oldal kevésbé őrzött árterén szedjék össze a kályhába valót. "

www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kek-hirek/evszazados-tolgyfak-estek-aldozatul-528724
felfújta a szél 2013.12.09 16:57:50
@felfújta a szél:
Ez felháborító! Már lopni sem engedik az embert? Maholnap már Kanadába kell járni egy kis "rőzséért"!
felfújta a szél 2013.12.09 17:07:05
@felfújta a szél:
Sajnos ott se jobb a helyzet, Kanadában is üldözik a szegény embert!

Pedig csak egy kis lehullott rézkábelt gyűjtöttek a teherautójukba Zsolt Nagy, 46, Jozsef Mate, 44, Zsolt Bandula, 38, Jozsef Dardos, 33, Sandor Ruszo, 28, Istvan Szarka, 26, and Sandor Horvath, 27. Nem volt az egésznek az értéke több 50 ezer dollárnál, hát ezt sajnálják tőlük?

www.thestar.com/news/crime/2012/02/12/toronto_police_bust_attempted_copper_theft_at_hydro_one.html.
Mandiner blog NER – Gaymobil II. 2013.01.31 14:01:00
Nem tudom, megkérdezem az Árpit. * A Gaymobil: kultúr-, béke- és szabadságharc fröccsöntve, direkt alacsony színvonalon. A Gaymobil politikailag inkorrekt, a Gaymobil szexista, a Gaymobil senkit nem kímél. Mi szóltunk. A tumblr mellett a Mandineren is!..
felfújta a szél 2013.01.31 15:02:19
Az állam létének, működésének vannak deklarált céljai. Ezekre biztosít alapvető jogokat, és azokból következően kötelezettségeket vállal. Számosat ezek közül nem tud teljesíteni. Ilyen a lakhatás joga is. Itt az állam mulaszt. De ezek a kötelezettségei attól még…..
Hogy milyen lehet jobboldali elkötelezettségű újságírónak lenni a jelenlegi helyzetben, élénk találgatások tárgyát képezi újságolvasók és nem elkötelezett (ún. hagyományos) újságírók közt egyaránt. Nem véletlen, hogy a közönség olyan sikamlós érdeklődéssel olvassa…..
felfújta a szél 2013.01.12 22:35:15
@Anyád, a szúnyogok!!!:
"egy Eszterházy nem beszélhet szabadon a Magyar Rádióban.

No elvtársam, ezt hívják cenzúrának."

Bárki reklámozhat szabadon mosóport, színházat, Alföldit, vagy amit akar. Csak előtte be kell mondani hogy fizetett politikai hirdetés következik

Ja és fizetni is kell érte
felfújta a szél 2013.01.12 22:55:51
@José Luis Torrente Galván:
Bevallom ifjúkoromban én is belevágtam néhány Esterházy kötetbe. Talán ha 20 oldalt tudtam összesen elolvasni, de túlzás lenne azt állítani hogy bármit is megértettem belőle. És most se más a helyzet, csak azóta papírom van róla hogy nem én vagyok a hülye
felfújta a szél 2013.01.12 23:00:06
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Úgy általában nem kedvelem a kontraszelekciót. Érvényesüljön akinek tehetsége van, ne pedig az, akit az apja besúgói tevékenysége miatt futtatnak ezerrel
A Budapest Pride alapvetően egy tök visszafogott, zenére színes ruhában sétálós rendezvény. Furcsán hangzik? Ha a médiában az utóbbi években látott képek alapján ítélünk, akkor igen. Nehéz helyzetben van a sajtó, amikor a melegfelvonulásról kell tudósítani. A kamionon…..
felfújta a szél 2012.07.09 14:30:02
@Attilajukkaja: "nem latom be, mi baja lenne barkinek is abbol, ha a meleg parok is osszekothetnek ilyen modon az eletuket"

És a hideg párok? Összeházasodhatnak konkrétan lefagyaztott ivarsejtek? És ha igen mért csak a különneműek?

Lesz itt még tüntetni miért!
  Brit tudósok kutatása szerint az ember nem szívesen árul egy gyékényen konzervatív Deutsch Tamás-falinaptárt mélyen demokrata Pa-Dö-Dö hanghordozóval. Ragaszt viszont Suzuki jelvényre demonstratívan vizelő piktogramos matricát osztályharcos alapon. Különös belső…..
felfújta a szél 2012.01.31 16:04:09
@RAMBO: "beléjük folytották volna a szót"

Te is csak folyatod a feltételezések fojamát!
  Lemondott az LMP frakcióvezetői posztjáról Schiffer András. Egy parlamenti párt vezető tisztségéről való lemondás jó esetben hetekig uralhatná a címlapokat, csak hát mostanában olyan történelmi időket élünk, amelyben ez a hír csak egy kisszínes lehet a világban…..
Jelen cikkünket vitaindítónak szánjuk. Az elkövetkező napokban közölni fogjuk a válaszcikkeket, és mindenkit arra bíztatunk, hogy vegyen részt az új szerződés tartalmáról szóló vitában. Aki cikket írna, várjuk a nemzetiminimum@gmail.com címre. Aki a videó formátumot szereti…..
A Hatodik Elem Szélvész 2011.11.11 00:00:00
A hazai szélerőművek tragikomédiájaPár napja új szerkesztőtársunk megajándékozott minket egy érdekes eszmefuttatással. Az energia egyre inkább olyan témának számít a közéletben (a politikai vitáktól a kocsmai beszélgetésekig), ami nemcsak érdekli az embereket, hanem szépen…..
felfújta a szél 2011.11.12 00:19:04
@Hadrianuska:
A ragadozó madaraknak csak a fészkelési időszakban van territóriumuk, egyébként meg járják a világot. Télen példul ezerszám jönnek hozzánk északról és jól megférnek egymás közelében

A nagy gond azzal van hogy pont azokat a helyeket járják végig ahol dombtetőkre érdemes turbinát építeni a széljárás miatt. Innen a tömeges pusztulása ezeknek az egyébként ritka madaraknak
  I. Ferenc császár 1806-ban rendelte el a Zweite oder Franziszeische Landesaufnahme-t, (a második illetve Ferenc-féle országfelmérést), amelyet ma II. katonai felmérésnek hívnak. 1819-től 1869-ig készültek a földrajzilag pontos szemelvények, amelyek összefüggően…..
Eddig azt mondtuk nem olvasták, nem értik, pedig mi értjük. Amit mi értünk az nem egyenlő azzal amit ők érteni vélnek, depláne azzal nem amit senki nem ért. Ők elolvasták, értik, magyarázzák, mi nem értjük azt amit eddig értettünk, azt meg pláne nem amit ők értettek meg.…..
A naptárfiú aktivizálta magát: ha egyszer a főnök azt mondta, hogy a Facebook-on nyerték meg a választásokat, akkor ezt valahogy bizonyítani is kell, még ha utólag is, hisz csupán kicsit ciki, hogy a sajtószabadságot többen lájkolják, mint szeretett vezetőnket. Deutsch tehát…..
Deutsch Tamás minden hazai médiamegjelenése igazi csemege. Egyrészt olyan érzése van az embernek, hogy a Fidesz legkeményebb részébe néha visszatér az élet némi Viagra hatására, másrészt meg elszenvedi a vérbőséget okozó szerek tünetét: nehezen és lassan ébred. No, de ha…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..