Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D-Thunder

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohadt pörgős szerkesztés, annál is zúzósabb zene, hatalams feeling és és és... ..olyan álmos bekezdés amitől összetört minden illuzióm.. Technikailag tökéletes, kivitelezés csillagos 5ös, a kombókat is szépen variálta, volt sok szép megmozdulás, de ehhez a zenéhez ugyanezt…..
2008 február 17-edikén született meg a blog legelső bejegyzése.Azóta eltelt 3 év! Ma van a jumpstyle.blog.hu 3 éves szülinapja. De ez most nem lesz egy vidám ünnep.. Sajnálattal kell közölnöm hogy mai nap abbahagyom a blogolást! Nem mondom hogy nem fogok talán később…..
Lehet hogy divatot teremtettem? :) Mindenesetre megkért Kuker hogy rakjam ki Adam és az ö beszélgetésüket. Ki vagyok én hogy nem-et mondjak? Katt a Tovább-ra!   Szia Kuker, köszönöm hogy el vállaltad az felkérésem.   Kérlek mutatkozz be azoknak akik netán…..
D-Thunder 2010.11.28 14:24:29
:)
Avagy "hangyaírtás Debrecenben" 'soros gyorgy' nevű posztolo tollából.Igazából nem ütik meg azt az értelmi színvonalat a kommentelők hogy én oda hajlandó legyek akármit is írni. Ide viszont kirakom, hátha van aki kedvet kap cucu-n kívűl megvédeni a…..
D-Thunder 2010.10.17 01:15:10
@Dinnyés mókus: nem vagy egyedül
tipikus magyarság, h szart se értenek hozzá, és egyből le kell fikázni..ja a friss levegőn vagyunk, és nem kockulunk 0-24-ig a wow-val.. amikor a kommenteket olvastam, azt hittem kidobom a laptopot az ablakon..kérdem én, ezek akik fikázzák, mit tudnak felmutatni?
szánalmas gyökerek
És itt is van Revo ellenfele :) Mind2 videó nagyon tetszik a zsűrinek nem lennék most a helyébe. Akárki is fog nyerni szerintem sokáig fog továbbmenni a ligán. Mondjuk attól is függ kit kap. Revo sebessége elképesztő , Wild stílusát meg alapból szeretem. Várjuk az eredményeket…..