Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toby6

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
Toby6 2015.08.31 20:00:34
@ikaruss: én az 1. pont utolsó négy soráig azt hittem T.G. a kormányról ír...
Toby6 2015.08.31 20:01:22
„Az milyen, 14000 kilométerre egy kis faluban tizenéves fiatalok, akik nem is beszélnek magyarul, szatmári táncokat táncolnak hobbiból, mert ezzel kötődnek ahhoz, hogy a dédszüleik Magyarországról származnak?” − teszi fel a kérdést a kutató. Ilyen. Sári Zsolt…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Kiss Ádám:…..
Toby6 2014.04.05 20:25:09
Kovács Csaba, a Fidesz bajai jelöltje.Ő egyszerű, ám mégis elmés keresetkiegészítést talált magának: ehhez semmire másra nem volt szüksége, csak egy erős vakura és némi bátorságra. Nem mindenki merné ugyanis bevállalni azt, hogy önkéntes rendőr módjára kiáll egy forgalmas…..
Be kell vallanom, hogy meglehetős fenntartásokkal ültem le megnézni az Alföldi rendezte István, a Királyt. Tartottam tőle, hogy öncélú és szenzációhajhász látványelemekkel fogja teletűzdelni az előadást, hadd pukkadozzon az a polgár. Abban sem voltam teljesen biztos, hogy lesz-e…..
Egy dán tévéműsor borzolja a kedélyeket világszerte. Ronda, koros férfiak ítélkeznek meztelen női testek felett. Hibátlan ötlet. A Blachman című sorozat egy dán állami csatornán fut és a lényege, hogy egy sötétített stúdióban fürdőköpenyes nők sétálnak elő, ledobják…..
Toby6 2013.05.13 20:42:23
@jahaha: tökélezes meglátás...
A Miniszterelnök úr videó üzenetéből két dolog derül ki. Egyrészt (szerencsére) a rendező még mindig nem egy Leni Riefenstahl, pedig könnybe lábadt szemekkel tudnám nézni, ahogy a békement végeláthatatlanul hömpölygő két lábon járó endorfintömegére rávágják a…..
Toby6 2012.07.15 22:05:57
Ma 23h-tól karbantartást végzünk az Indamail óriáscsatolmányait kezelő szerveren. A munkálatok kb. 3-4 órát vesznek igénybe, ezalatt sem az óriásmelléklet feltöltés, sem a letöltés nem lesz elérhető, erre hibaüzenet is figyelmeztet majd. A normál csatolmánynak minősülő, 5…..
Az MSZP és az LMP azzal vádolja az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját, hogy az neoliberális vagy neokonzervatív lenne – ugyanazt a gazdaságpolitikát más fórumok kádáristának titulálják. Ha kizárjuk, hogy Kádár neokon volt, vagy a neokonok kádáristák, akkor valahogy fel…..