Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WWW.EVVK.HU

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interrail Róma 2010.12.04 20:27:00
Minden út Rómába vezet, tartja az ősi mondás. Kövessük hát az ókori bölcseletet, és vegyük utunkat az Örök Város felé! Nehéz Rómáról érzelmek nélkül szólni, de tán nem is kell, hisz mindenkiből, akit megérint az ősi város szelleme érzelmeket vált ki. Ha itt…..
Interrail Egy nap Sozopol... 2010.11.11 20:19:00
Alapjában véve a hegyek szerelmese vagyok, de ez a tengerparti városka korrekt megfizethető áron számolt kellemes ebédje után magával ragadott. Bővebben>>Jelentkezz most 5 % kedvezménnyel webáruházunkon keresztül!..
Interrail Benelux 2010.11.05 07:48:00
Időközben hazatértünk a Benelux túráról is. Az egyáltalán nem könnyű útat végül is mindenki korrektül teljesítette sőt még néhány extrát is belevittünk. Részletekért katt alább...     Indulás napján Münchenben csámpáztunk az esőben.  Kis…..
Ez számomra az igazi élményszám. Ez a sziget egy fátyolos nő, a maga szépségével, hívogató csáberejével, romantikájával. Édesgeti, hívogatja de el is taszíthatja az idegent.  Jut eszembe a hasonló nevű halhoz semmi köze. Aki "Spanyollal vagy Göröggel"…..
Interrail Karlovy Vary 2010.10.28 12:16:00
Borongós időben, Karlovy Vary ódon már-már háborús filmbe illő vasútállomása "fogadott", mely Cseh viszonylatban igen csak átlag alatti. Innen 15 perc alatt sétáltunk be az "Ékszerdoboz" jelzővel illetett óvárosba, amely tulajdonképp a meleg vizű Tepla folyó…..
Interrail 2011 EXPLORER tervek 2010.10.27 19:52:00
A jól bevált állandó és visszatérő vonatos klasszikusok, mint Prága, Krakkó, München, Neuscwanstein, Bulgária mellett igen sok tervünk van! Új, de szinte biztos befutónak ígérkezik Motenegró! Az alábbi célokra, melyek közül több is az UNESCO Világörökség része igen…..
Interrail Vezúv túra és Capri 2010.10.27 19:40:00
Olaszország-Vezúv-CapriMegjött kiscsapatunk Nápoly és környékéről. Volt röhögés, nyafogás, s ötletelésben sem volt hiány, de alapvetően jó kis csapat volt. „Szanta Lúcsia” megállótól a szokásos Velence Classic után kihajóztunk a Lidóra is, ahol most tavasszal…..
2010. 05. 02-án érkeztünk meg a Bajor Alpokba, ahol megcsodálhattuk a magányos szirtfokra épült Grál lovagjainak legendás várát a Neuschwanstein-i kastélyt. A mesés kastély anno Walt Disney-t is megigézte, így rajzfilmjeinek elején e kastély kontúrjait fedezhetjük fel.…..
A magyar utazók körében még kevesek által ismert település, mely Budapestről vonattal is könnyen megközelíthető, rendkívüli kincset rejt! A Pivka folyó a föld alatt utat törve kb. 4 millió év alatt rendkívüli barlangrendszert hozott létre. Termeiben csodálatos…..
Komárom-Révkomárom (Komarno)2010-ben rendhagyó ingyenes évadnyitó egészségmegőrző városnéző túrával kezdődött az EXPLORER Vasutas Világjáró Klub (www.evvk.hu) szezonja. A sötét rideg téli napok után a "Sárga pólós" csapat kellemes, már-már forró…..
Interrail WWW.EVVK.HU Intro 2010.10.26 18:50:00
Az EXPLORER Vasutas Világjáró Klub (EVVK) Magyarország legnagyobb szabadidős vasúti szervezete. Célja, hogy vasutas és civil utazókkal egyaránt megismertesse a belföldi és külföldi kultúrális, nemzeti és természeti értékeket. A nyugdíjasoktól a kisgyermekekig mindenki…..