Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WBorg1

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap egy hipemarketben viszontláttam azokat a kellékeket, amelyek a sorozat számára már nélkülözhetetlenek. 2 éve vettem ugyebár a bohócos maszkomat, egy éve azt újra (mert a másik már tropa) és ezt a gorillásat, koponyásat vagy nem tudom mi ez. Én 2 éve ha jól emlékszem 69…..
Subba A világ legnehezebb játéka 2010.12.05 11:45:00
Egyelőre még elindulni se sikerült, de rajta vagyok!..
WBorg1 2010.12.28 17:31:48
@plb: Hát te valami mással játszottál de kurvára...
Kevés dologtól paráztam még úgy az életemben, mint az érettségitől. Sosem voltam valami jó tanuló, de ez leginkább annak volt köszönhető, hogy ami nem érdekelt, azt nagyon felületesen tanultam csak meg. Persze voltak tárgyak, amelyekhez szimplán tök hülye voltam, mint pl a…..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Valamikor régen kaptam egy "Nagy Vicckönyv" nevű gyűjteményt, amely nálam két szempontból maradt emlékezetes: -Marha vastag -Elképesztően béna viccek vannak benne De tényleg, oldalakat kell lapozni, hogy egy értékelhető viccet találjon az ember, úgyhogy eddig jól el…..
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
WBorg1 2010.12.18 15:05:04
@starkp www.team32.blog.hu: Ugrás, guggolás, a legális csalás :D
Egy alacsony árkategóriás pc játék elemzése jelenetekkel alátámasztva.A játékot kiadta a Cenega publishing 2005-ben.Játszottam ennél már jóval rosszabb játékokkal is,de itt vannak jelenetek, amelyeket kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni, azt egyből már jobb a játék…..
WBorg1 2010.12.06 17:11:40
@Gábor: Neked pedig egyáltalán semmi jogod ŐT fikázni :P
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Igen, még mindig tolom a 06-ot és egy Amica Wronki-Orlando Pirates meccsen már örültem, hogy gól, erre döbbenetemre a fantomkapus hárított...Igaz, csak elsőre Mielőtt kérdezné valaki, hogy mi a zene: H-Blockx - Move  ..
A mai képen látható pöttyök külömböző vastagságából kifolyólag egy híres személy arcképét láthatjuk...
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Wborg blogja Start! 2010.10.16 17:25:00
Létrehoztam a blogot, elkezdek blogolni. Mivel ez az első bejegyzés, megpróbálnék valami jó témát kitalálni, de nem nagyon megy. Talán annyit, hogy sikerült végignéznem az összes RPCJS videót :D Vicctől eltérve, elkezdem a blogolást, egyre több bejegyzés lesz ;) Ui.:…..