Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kittkatt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     MSZP-s szórólap 2004 decemberéből. Évről évre nem felejtettünk. De az idő telik, a körülmények változnak, utoljára idézem fel ebben a formában a magyar balliberális oldal történelmi bűnét.   „Ez a nép­sza­va­zás ugyan­is…..
kittkatt 2010.12.06 09:52:13
@bierkamp: Hataron tuili magyar vagyok. Az EN hatsomat nem nyalta az Orban, sem mas. Ami a nagylekuen idevetett allampolgarsagot illeti...nos az apam pontosan a sok "igennel szavaztam" olte meg. Aki magyar allampolgarnak szuletett, nevelkedett es hirtelen alien lesz...a nepszavazas volt az utolso eselye.
Ezuton is koszonom, hogy 6 eve nincs mar velunk!
Visszaterve az ide vetett koncra: nem kell. Akkor talan megkoszontuk volna de most ilyen aron nem kell.
Itt is megtudjuk vasarolni a napi betevot, vannak orvosok es korhazak. Eddig is magyarul tanultunk (na nem az anyaorszagnak koszonhetoen, nem!), beszeltunk es almodtunk. Van munkahelyunk es lakasunk. Vannak EMBEREK akik EMBEREKEN segitenek es nem nezik milyen nacio vagy. Mi megmaradtunk EMBERnek. Ti???
Inkabb maradok hazatlan itt, mint hontalan ott vagy barhol a vilagon.

Adja Isten erjetek meg jo egeszsegben a hazatlansag, sehova tartozas felemelo erzeset! Kellemesebb Mikulast Mindenkinek!
Sajnos életem folyamán rengeteg negatív tapasztalatot szereztem az egészségüggyel kapcsolatban. Az egyik 'kedvencem': 5 éves koromban előjött az epilepszia, és az orvos közölte édesanyámmal, hogy szimulálok, engem felpofozott, és üvöltött velem, hogy "Fejezd be a hazudozást…..
kittkatt 2010.10.16 16:32:03
Elore bocsanat, de nem elek Mo.-on Erdemben csak azert szolok a temahoz, mert en is pontosan ilyen szepen le lettem irva a "nem szimulans"betegek kozul...Minden szep, minden jo. Egy nap arra ebredek, hogy az egyik szememmel homalyosan latok...Kb. 3 nap utan nyomas a szemorvoshoz, diagnozis:koszos a szemuvegem vagy az volt...3 napig!!! Mondom neki ok, megpuceroljuk de ha meg mindig "koszos"akkor mi legyen tovabb? Erre o megnyugtat: varjunk egy-ket hetet es ha nem mulik el akkor majd mas vizsgalatok is jonnek. Termeszetesen nem olvastam, nem teveztem, csak seta es egyeb otthoni vacak idotoltes jott 2 hetig. Homaly megszunt, HURRA!!!
Eltelt 2 ev, szedules, jobb kez jobb lab gyengeseg (nem tudtam rendesen fogni illetve lepni). Nyomas hazidokihoz, o hummog majd adott magneziumot es valami kenocsot a nyakamra, mert ugymond "egy kis nyaki szpondilozis" lehet. Ra egy szuk hetre mar jott a kez-lab benulas es kettoslatas. A szedulestol nem tudtam volna egyedul a klotyora sem elmenni, valaki mindig velem volt. Kettoslatas es benulas utan azonnal neurologushoz utaltak, o beallitotta a Solumedrol kezelest perfuzalva es maradtam a korhazban. Kozben programalt RMN-re, es akkor derult ki a diagnozis ami a kettoslatast, szedulest es vegtagok gyengeseget okozta. Szklerozis multiplex. Idokozben a homalyos latasra is feny derult. Nem a szemuveg volt "koszos", mar akkor a szemideg gyulladt volt...a jobb labam gyengesege mar benulas volt es ujra kellett tanitani de mar nem zavar. A jobb kezem viszont meg mindig nem akar szot fogadni rendesen.
A poszthoz szolva...mindaddig amig a szemorvos orra ala nem dugtam minden leletemet, nem akart ujra fogadni, meg a gyogyszemuvegem cserejere sem mert ugymond szimulalok es DIVAT a szemuveg hordas!!!Konyorgom...kisdiak korom ota divatos vagyok, most kozel a 4.-ik x-hez az is akarok maradni!:)
Amikor mentem kontrollra a neurologusomhoz, a noverke megallapitotta, hogy a jarokeret es a kisero is folosleges mert ugysincs semmi bajom...hat nekem nem volt neki viszont lett...A doki rogton kirugta. A noverke utolag meggyonta, hogy o is a szemorvos mellett dolgozo noverketol hallotta, hogy "szimulans" beteg vagyok.
Nem kell itelni, neha elkepeszto dolgok tortennek az egeszsegugyben. Ol is csak emberek. Pletyka, irigyseg, rosszindulat naluk is letezik pontosan mint a segitokeszseg es a joindulat is.
Bocsika, ha hosszu voltam es esetleg unalmas. Minden jot!