Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cégügynök

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter  f i k c i ó s  posztjában az általa megszemélyesített főhős először infarktust kap, majd rájön, hogy lehet, hogy madárnak nézik.  Házi feladat: elképzelni  a sztorit mondjuk a legendásan halvérű Berki Krisztiánnal a főszerepben. Update: És az milyen, hogy mint…..
Közvetlenül a Balaton partján lévő, büfével, étteremmel és szórakozóhellyel is felszerelt kemping pusztulása. Több elemzés is kimutatta, hogy a 2008-as gazdasági válság…..
Megvan az iregszemcsei cégtemető ügyében az ítélet. Lehet örülni, mert ebben a kretén országban azért csak felfüggesztett börtön jár, ha csalárd módon cégeket veszel annak biztos tudatában, hogy ezzel a tettel az államot és számos céget is komoly anyagi kár ér. Összesen 23…..
Naiv autós vasárnap délután esett be ékszíjat cserélni a 4Tölgyesi Autójavítóhoz, de kiderült, hogy további problémái vannak. Amikor a szervizben megtudták hogy ő olcsóbban hozza az alkatrészeket, váratlanul felmerült, hogy akkor alapból másfélszer annyi lesz az óradíj,…..
A 4-6-os villamos különleges szerepet tölt be Budapest közlekedésében és városképében. A villamos meghatározza a Nagykörút arculatát, a Nagykörút pedig Budapestét. Ez a világ legforgalmasabb villamosvonala, mely közel 220 000 utast szállít naponta. Itt közlekednek hát az…..
Cégügynök 2012.09.23 10:48:42
@Don Quixote de la Ferko: Egyetértek. Kb duplájára nőtt kocsival a menetidő, de a szennyezés növekedés szerintem alsó hangon háromszoros, hiszen a dupla idő nagy részét gyorsítással, és fékezéssel "töltöd".

Nem tudom ki volt az értelmi szerző, de ez így egyszerűen tragikus...
Az egy dolog, hogy Bikkmakk86 egyáltalán nem tudott sehol fizetni a csipkártyás MasterCardjával Mexikóban, de az MKB még 8 eurót sem hajlandó jóváírni a kényszerATMezés után. A Homárnak mintha az rémlene, hogy Amerikába Visa-kártyát kell vinni, de lehet, hogy Mexikóban az sem…..
Én úgy tanultam, hogy Budapesten bárhonnan könnyű hazatalálni - már ha az embernek van ideje. Ha mondjuk kiütjük magunkat (vagy ne adj Isten leütnek bennünket) és felébredünk egy ismeretlen helyen, elég csak elindulnunk a csökkenő házszámok irányába és előbb-utóbb eljutunk a…..
Olvasgatom az ellenzéki, illetve mértékadónak mondott gazdasági szakemberek nyilatkozatait, akik az egy kulcsost fúrják a progresszív SZJA-t favorizálva.Na kérem, orbitális hazugság e törekvés. Több okból.A legfőbb ok, hogy a megadóztatható, tisztességesen fizető alkalmazotti…..
Subba KÉREM FÁRADJON HÁTRA! 2011.07.19 21:44:00
VIA..
Cégügynök 2011.07.20 13:20:09
@awé:

Majd ha egyszer rosszkor leszel rossz helyen, (ezt senkinek sem kívánom, még Neked sem) és emiatt esetleg ártatlanul egyszer csak a rácsok mögött találod magad, akkor ugye még mindig ilyen tökös legény leszel nem rohansz " a társadalmon élősködő senkiházi véglények"-hez ?

Gondolom majd megoldod magad is a problémát...

Na most tényleg befejeztem.
Cégügynök 2011.07.20 16:47:49
@gerotamasdr:

Elnézést, ha félreértettél, én nem ítélem el azt sem (sőőőt :-DDD ), ha időhúzás miatt történt volna dolog, így meg pláne!

Pusztán a fejekben szerettem volna rendet tenni, hiszen a "mijjeenn hüjje a zügyvéd" félreértés ülte itt a torát...
Cégügynök 2011.07.22 06:39:09
@HencegőLajos: Neked (is) hát:-DDDDDDDDD
Áprilisban volt egy történetünk, hogy a Pizzafutár.hu túlvállalta magát kuponilag, és szinte alig tudják teljesíteni az előre kifizetett pizzarendeléseket. Zsoltnak például egyáltalán nem sikerült beváltania, minthogy közben az étterem "technikai okok miatt átmenetileg nem…..
Azért a jóízlésű viccnek is van határa. Láttunk már laza ügyfélszolgálatosokat, de amit Dóra a Philips Magyarország nevében kapott, az már durvább, mint egy diszlexiás Szerencsekerék-gála. Nem, az ügyfélszolgálatos nem külföldi és nem fordítógép (a teljes eredeti levél a…..
Cégügynök 2011.06.06 14:40:54
Az elvált apa a különvagyonával úgy rendelkezik az életében, ahogy akar. Viszont később a hagyaték tárgyát képezi, ha eladja a nyaralót, az annak az árán vett vagyontárgy is.Szép napot!Az útvesztőkkel teli, ingoványos jog világában biztosan nem egy kirívó eset a miénk, de…..
Cégügynök 2011.05.26 19:52:14
Az alábbi posztoló elég gyakorlatias kérdéseket tesz fel a másodfokú eljárással kapcsolatban. A Zugügyvéd is választ ad egy kérdésre: Csak időhúzás miatt nem érdemes fellebbezni. Kedves Ügyvéd Úr! Szívesen venném a Zugügyvéd,vagy tisztelt bloggolók…..
Cégügynök 2011.02.11 16:35:57
Cégügynök 2011.02.11 16:36:29
Sajnos sokan még abban az illúzióban ringatják magukat, hogyha visszaadják a bankhitelre vásárolt autót, akkor megszabadulnak a hiteltől is. Az alábbi levél is ékes bizonyítéka, hogy nem így zárulnak ezek az ügyek.Tisztelt Zugügyvéd, 2008-ban vettünk igénybe autóhitelt,…..
Cégügynök 2010.12.30 11:33:29
Cégügynök 2010.12.30 12:39:26
@Marques: Te valószínűleg a hitel, porszívó&biolámpa stb. "ügynökökre" "haragszol" úgy igazándiból...

Csak jelzem, hogy ezeken túl léteznek sokkal sokkal nagyobb számban pl. az ingatlanügynökök, biztosítási ügynökök, stb..is akikre a "De 99%-ban nem korrektek az ügyfelekkel, különben nem élnének meg." sommás kijelentés egyáltalán nem igaz...

Az igazi buta ember többek közt az általánosításairól ismerszik meg...
Olvasónk szeretne megegyezni bankjával, de úgy tűnik, a pénzintézetet ez hidegen hagyja.Az utóbbi időben egyre többet olvasok a hitelintézetek egyoldalú hozzáállásáról. Ezeknél nem tudom eldönteni, hogy melyik múlik a Bank vagy az Ügyfél hozzáállásán.Történetem 2010.…..
A Zugügyvéd szerint nem biztos, hogy csak az ügyvéd felel a felek közötti kommunikációs zavarokért, mindenesetre nem ritka az alábbiakban leírt, félreértésekkel tarkított többszereplős történet. T. Zugügyvéd,A mai napon érdekes dolgot tapasztaltam:Szerettünk volna egy…..